0 oy
261 göst.
Diğer kategorisinde (276 puan) tarafından
Sulu yemeklerde soğan ve salçayı önden kavurur musunuz yoksa hepsini birden mi koyuyosunuz. Hangisi daha lezzetli oluyor acaba. 

11 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Her zaman da kavurup yaparım hiç değer türlü yapmadim
(134,185 puan) tarafından
direk yag salca baharat
tarafından
Vitaminsiz bir sarımsak yedim görsen dico gidip geldi bütün gün  anne sen ne kokuyorsun  diyip durdu eşşekoğlu eşşek ☺☺
(134,185 puan) tarafından
uuufff derdin neydi len
tarafından
Çok hastayım laaaa
(134,185 puan) tarafından
noldu
-Reklam-
0 oy
(651 puan) tarafından
Kuru fasulyeyle nohutta kavururum çok diri kalabiliyor onlarda ama diğerlerinde kavurmam kavurmayincansanki daha güzel oluyor
0 oy
(650 puan) tarafından
Ben kavururum diger türlü diri diri kalır ben yemekte soğanı diri diri sevmiyorum iyice öldürürüm
0 oy
(188 puan) tarafından
Bence kavurmak
0 oy
(12,793 puan) tarafından
Ben kavururum. Salca kavrulursa daha lezzetli olur. Kokusu cikacak yani. Kaynanam mesela ispanak yemegini direk herseyini koyul direk pisirirmis. Ben sogani kavurup salcasini koyar kavururum sonra ispanaklari koyarim. Esim bi gun dediki benim icin bunun ispanagi daha guzel oluyo. Kaynanam bi celallendi bunca sene yedinde simdimi kotu oldu dedi :D ama evet kavrulunca daha lezzetli olur
0 oy
(4,067 puan) tarafından
Salçayı nerede kullanırsam kullanayım, mutlaka en az 5 dk kısık ateşte kavururum. Hem daha lezzetli hem de kavruldukça, daha sağlıklı oluyor. Fırın yemeklerinde bile salçayı kavurup sulandırıp, öyle yemeğin üstüne koyarım. 
0 oy
tarafından
Annemler kavurur 

Kaynanamlar kavurmaz hepsini beraber koyar kaynar su ekler düdüklüyu kapatır pişirmeue bırakır ')

Bende öyle yopiom daha rahat')
0 oy
(5,481 puan) tarafından
Tabiki kavurmak daha lezzetli
0 oy
(2,371 puan) tarafından
İlk önce soğan kavurur sonra salçayı koyar onuda kavurur biber varsa sogqndan sonra biberi kavururum 
0 oy
(128 puan) tarafından
Fasulyede kavurmadan hepsini bir kiyup kısıkda biraz bekleyip biraz karıştırın biraz daha bekleyin sonra tuzunu fln koyup suyu koyun en son kapatmaya yakında bı çay kaşığı şeker gezdirin mükemmel oluyo. Ha bide az sıvıyağ koyuyorum ben üstüne fasulye onun üstüne soğan salça ve iki kaşık inek yağı koyuyorum. Bı deneyin çok lezzetli oluyo. Diğer yemeklerde hep kavururum ama
0 oy
(4,593 puan) tarafından
Zeytinyagli yemeklerde kavrulmaz tum malzemeler ayni anda pişer

Diger yemeklerde kavrulur genelde sogan karamelize olunca yemege daha lezzet katar 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 337 göst.
19 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 83 göst.
2 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,349 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 191 göst.
10 Mart 2022 Diğer kategorisinde Asmnnn (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 369 göst.
12 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Nur ela (3,794 puan) tarafından soruldu

410,204 soru

12,335,500 cevap

39,349 kullanıcı

Kategoriler

...