0 oy
218 göst.
Diğer kategorisinde (240 puan) tarafından
Sulu yemeklerde soğan ve salçayı önden kavurur musunuz yoksa hepsini birden mi koyuyosunuz. Hangisi daha lezzetli oluyor acaba. 

11 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Her zaman da kavurup yaparım hiç değer türlü yapmadim
(130,259 puan) tarafından
direk yag salca baharat
tarafından
Vitaminsiz bir sarımsak yedim görsen dico gidip geldi bütün gün  anne sen ne kokuyorsun  diyip durdu eşşekoğlu eşşek ☺☺
(130,259 puan) tarafından
uuufff derdin neydi len
tarafından
Çok hastayım laaaa
(130,259 puan) tarafından
noldu
-Reklam-
0 oy
(649 puan) tarafından
Kuru fasulyeyle nohutta kavururum çok diri kalabiliyor onlarda ama diğerlerinde kavurmam kavurmayincansanki daha güzel oluyor
0 oy
(347 puan) tarafından
Ben kavururum diger türlü diri diri kalır ben yemekte soğanı diri diri sevmiyorum iyice öldürürüm
0 oy
(188 puan) tarafından
Bence kavurmak
0 oy
(12,573 puan) tarafından
Ben kavururum. Salca kavrulursa daha lezzetli olur. Kokusu cikacak yani. Kaynanam mesela ispanak yemegini direk herseyini koyul direk pisirirmis. Ben sogani kavurup salcasini koyar kavururum sonra ispanaklari koyarim. Esim bi gun dediki benim icin bunun ispanagi daha guzel oluyo. Kaynanam bi celallendi bunca sene yedinde simdimi kotu oldu dedi :D ama evet kavrulunca daha lezzetli olur
0 oy
(3,997 puan) tarafından
Salçayı nerede kullanırsam kullanayım, mutlaka en az 5 dk kısık ateşte kavururum. Hem daha lezzetli hem de kavruldukça, daha sağlıklı oluyor. Fırın yemeklerinde bile salçayı kavurup sulandırıp, öyle yemeğin üstüne koyarım. 
0 oy
(22,185 puan) tarafından
Annemler kavurur 

Kaynanamlar kavurmaz hepsini beraber koyar kaynar su ekler düdüklüyu kapatır pişirmeue bırakır ')

Bende öyle yopiom daha rahat')
0 oy
(4,906 puan) tarafından
Tabiki kavurmak daha lezzetli
0 oy
(2,210 puan) tarafından
İlk önce soğan kavurur sonra salçayı koyar onuda kavurur biber varsa sogqndan sonra biberi kavururum 
0 oy
(125 puan) tarafından
Fasulyede kavurmadan hepsini bir kiyup kısıkda biraz bekleyip biraz karıştırın biraz daha bekleyin sonra tuzunu fln koyup suyu koyun en son kapatmaya yakında bı çay kaşığı şeker gezdirin mükemmel oluyo. Ha bide az sıvıyağ koyuyorum ben üstüne fasulye onun üstüne soğan salça ve iki kaşık inek yağı koyuyorum. Bı deneyin çok lezzetli oluyo. Diğer yemeklerde hep kavururum ama
0 oy
(4,595 puan) tarafından
Zeytinyagli yemeklerde kavrulmaz tum malzemeler ayni anda pişer

Diger yemeklerde kavrulur genelde sogan karamelize olunca yemege daha lezzet katar 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 324 göst.
19 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 79 göst.
2 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,348 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 183 göst.
10 Mart 2022 Diğer kategorisinde Asmnnn (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 357 göst.
12 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Nur ela (3,794 puan) tarafından soruldu

408,631 soru

12,279,466 cevap

37,844 kullanıcı

Kategoriler

...