0 oy
83 göst.
Diğer kategorisinde (108 puan) tarafından
Kizlar son gunlerde duymusunuzdur bu kaç tane özel hastanede  bebklern yogun bakim bolumunde kuvzde falan olnlari  çocuğu kastn öldürülmüş yada para icn orda uzun süre birkilmis  aklima takildi da benim kizimda özelde dogn yaptm  34 haftalk kuzvzde kaldi 20 gun 2 200 grm dogdu  ayni kiloyla cikti bebeğimi o süreçte asla uyanık görmedim her hafta surkli hareketsz uyuyodu  cikrdiktn sonra kontrol icn devlete gotrdum kan tahlili alindi aradan 3 gun gecmisti devlete gitgmde doktor sariligi var ve bu bebek beslnmemis dedi ben özelde kuvzde kaldi diynce konuyu uztmadi o doktorda surkli kafama takiliyodu ztn bu cocuk neden hic kilo almadi diye ve 3 ay yakin uzamis sariligi oldu ztn  suan 2 yasinda gelisim geriligide var ama kafama takiln kuvezde acaba para icnmi birktilr   

1 cevap

+1 oy
(11,297 puan) tarafından
valla canım benim kızım da küvezde kaldı hatta doktor taburcu etmiyordu ben bütün sorumluluk bende deyip imza atıp çıkarttım. 1850 gramdı hemde kilosu, pna rağmen çıkarttım, şu an 15 aylık. kafamı çok kurcalıyor. acaba şöyle mi acaba böyle mi diye.

tek İstanbulla sınırlı olduğunu da düşünmüyorum her yerde vardır, belki bu kadar cani değiller ama yoğun bakımda devletten para almak için bırakıyor olabilirlar. 

tel diyebileceğim şey eğer öyle bir para derdine düştülerse asla hakkımı helal etmiyorum. göz yaşım kalmadı ağlamaktan. o zaman bile demişlerdi bana para almak için doktor bırakmıyor olabilir diye.

uzamış sarılık çoğu bebekte olabiliyor, gelişim geriliği de düzeltilmiş ayına göre bakmak lazım. kiloyu dert etme alır, sağlığı nasıl o önemli. doktorlar gerek görürse raporlu mama başlatır zaten
(108 puan) tarafından
Raporlu mama kulaniyorz ztn 8 ayliken basladk o zmn 6 kiloydu 9 kilo oldu sonra biraktik    kulnmadk bu ay yine basladk 15 ayliktan beri 9 kiloda kalmsti bazn 8 iniyodu ama asla 9 gcmiyor
(11,297 puan) tarafından
deet etme kiloyu valla, kan değerleri iyi olsun yeter
(108 puan) tarafından
devit eksik demir eksik vitaminleri eksik yani birz
(11,297 puan) tarafından
takviye kullan canım
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 224 göst.
12 Mayıs 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 247 göst.
13 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Hatice000 (685 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 152 göst.
14 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minarin (1,928 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 163 göst.
9 Nisan 2021 Aile kategorisinde Aylin 35 (317 puan) tarafından soruldu

404,932 soru

12,130,416 cevap

36,498 kullanıcı

...