0 oy
143 göst.
Diğer kategorisinde (1,225 puan) tarafından
Köye esimin görevi yüzünden geldik köy okul lojmanında kaliyoruz yanımızda taziye evi yapıldı yazdan beri dügünlerde yapıliyor burada bu kacıncı vukuat seri bi sekilde durmadan silah sıkiyorlsr kapimın önünde yakın zamanda bunun yüzünden  biri öldü bugün cıktım bagirdm jandarmayı aradım geliyorlar 5 dakika bakıp geri gidiyorlar gider gitmez tekrar sıkiyorlar arsızca ondan önce alkol alıp sapittılar vs sinirlerim alt üst oldu cocuklar korkuyor her seferinde bunun cözümü icin ne yapabilirim cimere yazdm bir tek baska nereye gidip konusabilirim nasil çözülür bu olay bilen yazabilir mi

5 Cevaplar

0 oy
(505 puan) tarafından
Jandarma ihbarı ile
(1,225 puan) tarafından
Canim ihbar ediyrz geliyorlar geldigi gibi gidiyorlar buradakilerin her yerde bi tanidıgı var artk ne yapiyirlar gönderiyorlar aralarinda o cözüm degil yani bugün elim ayagim dolandı aradım telasli telasli geldiler baktilar gittiler arkalarindan tekrar teksas gibi kursun yagdirdilar
(505 puan) tarafından
Vaziyeti cimere bildir aklıma bu geldi
(1,225 puan) tarafından
Bildirdim emniyet genel.müdürlugune yazdm baska nereye yazabilirm ki
-Reklam-
0 oy
(215 puan) tarafından

Adanaliyim kuzum. Esimgilin köyüne gittik karşı evlerinde kına vardı. O köyde meshurmus silah sıkmalari. Sana yemin ederim sabaha kadar silah sıkıldı durmaksızın :D 

(505 puan) tarafından
Erkeklık organına sahip insancıklar onlar cahil insan çekemiyorum ya iyi ki böyle bir kültür içinde degilim el kadar bebekler var evlerde yaa izan bıraz izan
(1,225 puan) tarafından
Burada da oyle erkek zannediyorlar kendini ahmaklar cıktım bagirdm cagirdm utanmazlar inadina sıktılar adi kopekler
0 oy
(4,350 puan) tarafından
En kesin çözüm cimer bir cozumu bulunur. Mağandalik yapılan sanki çok önemli birseymis gibi sıkmaları saçmalık. Rüşvetle cözüyorlardir. 
(1,225 puan) tarafından
Aynen öyle yapıyorlar ya sıksın hadi uc el bes el nedir durmadan atmak yazdim cimere ins bi cözüm bulurlar buna.
0 oy
(140 puan) tarafından
Kuzum çözümü ordan gitmek daha güzel yere tahin istemek 
(1,225 puan) tarafından
Ah ah bes dakika durmak istemiyorum merkezde ev tutacaktm ne güzel hep adamin koy sevdası yüzünden kabul ettim kalmayi koyde ama böyle giderse ya kafayı yicem ya da memlekete döncegm
(140 puan) tarafından
Ayy lincyen lincesin ama köy  ve köyü sevden nefret ediyorum sevmiyorum abi ne oyle hayat mı köyde yaşamak sen esinin ikna et korkut gerekirse köyde hayat olmaz
(1,225 puan) tarafından
Ikna edemedim adam köyle ugrasmaktan eve gelmezdi yanında kızim var sirf onun yanında olayım gözümün önünde olsun dedim ama yok her gün stresliyim huzurumuz yok buna ragmen yasiyrz
(140 puan) tarafından
Sen söyle boşarım diye
0 oy
(13,434 puan) tarafından
adam akıllı ceza yazılacak, bireysel silahlanma yasaklanacak anca
(1,225 puan) tarafından
Iste bunu kim yapacak nereye cıkilması gerekirse gidecgm ya jandarmayla falan olacak is degil ilcedeki emmiyete mi gitsem
(13,434 puan) tarafından
git, cimere yaz keşke çözüm olsa. illa büyüklerden birilerinin canı bu yüzden yanacak ancak o zaman önlem alırlar.

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 1,996 göst.
6 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 25 göst.
0 oy
27 cevap 795 göst.
23 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 1,883 göst.
18 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde Badekuşş (412 puan) tarafından soruldu