0 oy
535 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (86 puan) tarafından

Kizlar sabah adet günüm ve çok hastayım ilaç içmeden test yapayım dedim pozitif çıktı kan verdim hemen negatif çıktı oda

image

3 Cevaplar

0 oy
(5,790 puan) tarafından

Test bozuk belli 

(86 puan) tarafından
Hepsinde çıkınca şaşırdım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yani test bozuk olsa 3 tanesin de de çıkmazdı ikinci çizgi. Bence geç döllenme olmuş 
(86 puan) tarafından
Ayyy bilmiyorum geç döllenme de olsa kanda yükselmeden idrarda çıkar mı kı
tarafından
Benim regl 15 gün geçtiği halde kanda ve idrarda negatif çıkmıştı. Bir 15 gün sonra çıkmıştı kanda geç döllenme olmuştu
(371 puan) tarafından
Kan kesindir yanlış bilgi vermeyin. Evet geç döllenme olabilir ama bunu en erken birkaç gün sonra öğrenir şuan ki durumda bu idrar testlerin hiçbir geçerliliği yok çünkü as olan kan sonucudur. Ayrıca  1 aylık geç döllenme mümkün değildir geç döllenme denilen olay yumurtlamadan 2 hafta sonra değil, 3 haftaya yayilan döllenme sürecidir. yani en fazla adetten 1 hafta 10 gun sonraya öğrenilir. Sizin yumurtlama geç olmuş o kadar
tarafından
Mümkün olmayan ne gayette olabiliyor. 30 haftalık doğuma gittim bebek 24 25 haftayla uyumlu doğdu. 30 haftaya kadarda hep geç döllenmeydi 3 4 hafta geriden geldi
tarafından
Defne senin dediğin mümkün birşey ama kitapsever annenin dediği şey kan negatifse kaset testlerin bir hükmü yok
0 oy
(2,496 puan) tarafından
Sizi üzmek istemem ama kuruma cizgisi bunlar bnde cok yanıltmştı ya
(86 puan) tarafından
Canım ilk dk da çikti hatta kan negatif çıkti diye elimde kı son testide yaptım atayım dıye onda da çıktı
(2,496 puan) tarafından
O zmn birzdaha bekle sonra kan verin gec döllenme olablr
(2,496 puan) tarafından
Bnde mesela erken gebelik yaptım 5 dk cıkmştı ama kan negatif di 2 gün sonra hasta olmuştum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 147 göst.
0 oy
4 cevap 181 göst.
16 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 416 göst.
8 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Esraa45 (438 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,288 soru

23,774,263 cevap