Kızlar ben Samsun'da oturuyorum ailem Elazığ'da ablam geçen sene benden Armine esarbimi ve ona uygun bı feracem vardı istedi düğünlerde giymek için bende bebeğimle birlikte isteği gün götürdüm ptt ye kargoya verdim neyse aradan dediğim gibi bir yıl geçmiş olabir benimde birçok kıyafetim o esarba uygun bı ara istedim işte bı eşarp bı ferace degilmi nolmus hesabına getirdi bende eşimden gizli kıyafet felan alan birisiyim yoksa söyleniyor o esarbida eşime söyleyip almıştım sonra işte ablamlar durum felan yapıyor kendi kendime dedim ins eşim gorupde bana. Bişi demez çünkü gizlice gönderdim gerçekten bişi istesem ben sana şunu aldım ben sana bu u aldım diyor ve nerde hesabı yapan bı insan
Bugün kız kardeşimi aradım dedim ayıp olucak ama nolur eşarbı gönderin bı Nişan var burda ona uygun bütün kıyafetlerim gonderirmisin dedim çünkü aynısı alicaktim eşimden gizli baktim1600 liraydı gücüm yetmez dedim oda dediki işte eşarp ablamizda oda görümcesi istemiş onda ben çok sinir oldum siz olsanız ne yaparsiniz