0 oy
483 göst.
Aile kategorisinde (322 puan) tarafından
Kızlar ben Samsun'da oturuyorum ailem Elazığ'da ablam geçen sene benden Armine esarbimi ve ona uygun bı feracem vardı istedi düğünlerde giymek için bende bebeğimle birlikte isteği gün götürdüm ptt ye kargoya verdim neyse aradan dediğim gibi bir yıl geçmiş olabir benimde birçok kıyafetim o esarba uygun bı ara istedim işte bı eşarp bı ferace degilmi nolmus hesabına getirdi bende eşimden gizli kıyafet felan alan birisiyim yoksa söyleniyor o esarbida eşime söyleyip almıştım sonra işte ablamlar durum felan yapıyor kendi kendime dedim ins eşim gorupde bana. Bişi demez çünkü gizlice gönderdim gerçekten bişi istesem ben sana şunu aldım ben sana bu u aldım diyor ve nerde hesabı yapan bı insan 

Bugün kız kardeşimi aradım dedim ayıp olucak ama nolur eşarbı gönderin bı Nişan var burda ona uygun bütün kıyafetlerim gonderirmisin dedim çünkü aynısı alicaktim eşimden gizli baktim1600 liraydı gücüm yetmez dedim oda dediki işte eşarp ablamizda oda görümcesi istemiş onda ben çok sinir oldum siz olsanız ne yaparsiniz

12 Cevaplar

+1 oy
(7,433 puan) tarafından

Aynı şehirlerde olsaniz neyse de başka şehirden istemesi de çok garip kendi esyanla rezil olmak bu olsa gerek ablanda fazla yüzsüz kusura bakma ama 

(838 puan) tarafından
Ne alaka senın ablan olsa gpnsermezmısın
(7,433 puan) tarafından
İstemez göndermem ne alaka yani biz birimizde bişey görüp begendiyse öteki alır yenisini gönderir ya da yanına giderken götürür geri almayız ödünç verme gibi bişey yok bizde ama asla böyle istemez istediğini farzedeyim giyer hemen gönderir aylarca bekletmez benim eşim istetmez kimseden bişey kızar öyle şeylere ben istemem bile
(838 puan) tarafından
Belkı zamanı olmamıstır dusunememıstır ama ben olsam ablam ıstedıgı zamn gerı gönderme ablam sana hedıyem derım bılmıyombız6kız kardesız hepımız bırbırımıze öyle yız ya
(2,964 puan) tarafından
Yasa bende aynısını düşündüm üstünü cizerdim istemezdim
(838 puan) tarafından
Cekılım  ben geldım degılmı kız vllhı ben öyleyim bacılarım da öyle
(2,964 puan) tarafından
Aynen valla hani maddi durumum öyle hepimizinki orta ama hiç böyle şeylerin lafı olmaz geçen yl bir iki kıyafetini verdim yeni almstm üstüne hamile kaldım hiç istmedim düşünmüyorum da güle güle gysn bende alırım onlardan onlar benden yani valla ablama şalın çok güzel demstm parasını verim al dedim başından indirdi verdi al tak senin olsn diye yeni almsti  haa ama bizde misal brseyimi verdim taktı giydi istesemm de ha bunun lafida ayıbı da olmaz çünkü hep verp aldgmx için
(838 puan) tarafından
Kız öyle olması lazım zaten ablama hırkan ne güzel dedim sabahı gondermıs dün bacım geldı dünya kdr eşya getırdı bende hayata elı boş göndermem onlarda benı göndermez
-Reklam-
0 oy
(356 puan) tarafından
Sizin olan bir şeyi istemenizde hiç bir zaman ayıp olmaz. Karşı tarafın siz demeden vermesi gerekir. 
0 oy
(18,447 puan) tarafından
Çok haklısın sinir olmakta. Çok ayıp etmiş. Daha da biseyimi vermem.
0 oy
(838 puan) tarafından
Ablama canım feda tenezzül bıle etmem vşlhı eslerde hayatta karısmaz kardeşler arasında ne verıp vermediğimizı
(565 puan) tarafından
Elbette ablaya can feda ama kadının maddi durumu yoksa napsin gidip yenisini alabilse istemez zaten kardeşlik eşyayla ölçülmez.
(838 puan) tarafından
Yanı ben sahsı görüşüm o sekılde herkez aynı olmayabılır onun demek ıstıypm
0 oy
(2,294 puan) tarafından
Cnm ablanın düşünmesi lazim bunca zmn kaldı vereyim ssgolsun verdi deyip ayıp oldu bu zamana kdr duye düşünmesi gerekir 
0 oy
(689 puan) tarafından
Sen haklisin ablan cok ayip etmis bir daha bir sey vermezdim
0 oy
(1,129 puan) tarafından
senden habersiz vermisse cabuk ondan al bana gonder de nasl veriyor sonrada al cope at kardes fiye her seyi yapamaz 
0 oy
(1,103 puan) tarafından
Buna sordunmu verirken cins cins işler yapma derim benim eşimde böyle ama benim bacım film yok gizli versem anama vetirim oda günlük etek vs ferace degl
0 oy
(833 puan) tarafından
Senin eşarbını istenen ayıp değil. Ablanın yaptığı ayıp canım. Ben senin yerinde olsam bir daha asl ağır şeyimi ona vermezdim. 
0 oy
(595 puan) tarafından
Bence arayıp bana sormadan kime verdiyseniz geri alın bana gönderin ikidir arıyorum yani demekki ihtiyacım var neyini anlamayıp Diretiyorsunuz bilmiyorum de yaptıkları çok çok yanlış çünkü 
0 oy
(3,458 puan) tarafından

Sadece eşinin yaptığına takıldım kardeşler arasına eş ne karışır alırım da veririm de Çok saçma gerçekten ya 

Soruna gelirsek de bunun ayıbı olmaz arar abla Nisan var rica etsem eşarpbi bana yollarmisin diyeceksin 

0 oy
(20,207 puan) tarafından
Senin yaptığın ayıp değil ablanın üstüne konması çok ayıp

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 249 göst.
13 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,306 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 279 göst.
1 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 495 göst.