Önceceden bununla ilgili konuların var mıydı, bu konu onların devamı mı bilmiyorum çünkü çoğu kişi seni haksız bulmuş. Sadece bu konuna göre yorum yapayım. bence cok da haksız değilsin.16 yaşında ergen demek, yediğini içtiğini toplamayacak, yenidogan bebegi olan ablasının yardım isteğine koşmayıp odasında keyfine bakacak demek değildir. Gece 3'e kadar watsapta ya da sosyal medyada vakit geciriyorsa sana karsi yaptığı bencillik, seni biraz kullanmak biraz da vicdansızlık oluyor. ne olur ki tabakları makineye yerlestirse bir börek falan sarsa...arkadaşına ikram hazırlasa ne olur? Bizler 5-6 yaşındaki çocuklarımıza sorumluluk veriyoruz tabagini kaldırmasını oyuncaklarını toplamasini vs. öğretiyoruz.ergen diye diye kendi elimizle gençleri ehli keyif yaptık ve ceremesini yine biz çekiyoruz.Benim 10 yaşında yeğenim var misafir geleceği zaman pasta börek yapar annesi isteyken yemek yapar bahcede işe yardim eder vs. bu çocuk değil mi? Arkadaşımın 17 yaşında üniversite sınavına hazırlanan kızı hala salata yapıyor sofra hazırlıyor eve arkadaşı gelince kendisi hazırlık yapıyor.bu ergen değil mi? Sizi haksız bulmadım ama kardeşiniz anne evinde de böyleyse hic almasanız daha iyi olurdu.