+2 oy
466 göst.
Diğer kategorisinde (7,212 puan) tarafından

Günaydın bebek hatunlar 8-)

İlkokulu numaranızı hatırlıyor musunuz? 

Benim 372 di :)

Birde ilkokul anınızı anlatın kız gülelim ben anlatayım :)

Okulları bilirsiniz bit pire kaynar sınıfta bitlilerin yanına kimse oturmazdi dışlarlardi bende üzülürdum hep onlarla oynar onların yanına otururdum ve sürekli bitli gezerdim annem temizler haftasına varmaz yine bitlenirdim en son ben bitli damgası yedim o bitliler bile benden uzak duruyordu :D Annem döverdi bikmisti artık kadın da en son okula geldi lütfen kızımı bitlilerin yanına koymayın diye öğretmen biz koymuyoruz kendi oturuyor demişti eve gidince annem yine dövdü bidaha asla oturmadim yanlarına oynamadım da :D

Evet sabahın körü evet erken uyandım evet rüyamda gördüm siz sormadan ben soyleyim 

48 Cevaplar

+1 oy
(668 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

502 yapıştırici var 502 diye benle öyle dalga geçerlerdi lakabimda 502 di numara içinde anı daha ne olsun :D

(7,212 puan) tarafından
Bu çok iyiydi aşko :D
(5,653 puan) tarafından
ben hayirliyorum ilkokul
ortaokul lise universte :) hatta tum sifrelerim benim ve lisedeki sevgilimin okul numaralari  birlesimi .8 haneli bide bas harflerimiz
(7,212 puan) tarafından
Hala mi kiz
(5,653 puan) tarafından
aynn hala:) yapacak bisey yok:) yarim kalan hikayeler omur boyu yarim kalir. koyarsin bi kutuya atarasin bi derinlige beyninde ve kalbinde kitlersin kapisini. ama durur yani o orda bilirsin . oyle bisey. kalem toka bileklik boncuklu bileklige cd kalemiyle ismimi yazmisti benim ismimi sadece. el yazisi ile yazdi diye asla takmadim onu silinmesin diye.  . 2005 den beri durur. daha bu sene bahar temizligi yaptigim sira attim onlari.tum karnelerim falan onlarin yani da duruyordu.
-Reklam-
+3 oy
(18,540 puan) tarafından
52 Atatürk Okulundan

128 Hürriyet Okulundan 

Şehir değişikliğinden dolayı 2 okula gittim:)
(7,212 puan) tarafından
Bende gittim ama öncekini unuttum ya :D
(5,524 puan) tarafından
Diyarbakır'daki hürriyet mi ;))
+3 oy
(18,540 puan) tarafından

Anımı da başka yorum olarak anlatayım:))

Okul nöbetçisiydim

Herkes derste

Bı arkadaşın ablası geldi teneffüste bunu kardeşime verir misin dedi (somun ekmek içine patates kizartmasi ufff enfeste kokuyordu )

tamam dedim

Teneffüs oldu heryerde mehtabı arıyorum ama kız yok sınıfa baktım yok kızlar tuvaletine baktım yok 

Derse girdiler benim canımda bı çekti bı çekti anlatamam :)acaba ben yesem günah olur mu dedim 4.sinifim bnde küçüğüm dahaa minnacık:))

Yesem mi yemesem mu diye düşünürken aldım ekmeği gittim dışarı tuvaletin arkasına yedim

Hala tadı damağımda o kadr güzeldi ki anlatamam

Yedikten SONRA bı pişman oldum anlatamam napcam' ben nasıl bakacam onun yüzüne diye düşünmeye başladım 

Teneffüs oldu tekrar mehtabı gördüm olanı anlattim

Müdürün odasındaydim dedi iyiki yemişsin zaten ben aç değildim dedi icim bı rahatladı sonra :)))

Öyle işte 

Bı keresindede el ele 3 kişi bı oyun oynadık sonra tüm okul dahil oldu kocaman bı çember olmuştuk :)

(11,061 puan) tarafından
Zorbalık yapmışsınız resmen. Şimdi olsa aileler okulu basar kavga çıkardı
(18,540 puan) tarafından
Nur kızı rezil etmişsiniz asko
(7,212 puan) tarafından
Ne zorbalığı ya kendi aramizda şaka yapmak istedik sürekli yapılan bişey değildi
(7,212 puan) tarafından
Ettik valla ablasıyla hala gorusuyorum da kızda deve inadı var kinli hala :D
(11,061 puan) tarafından
Tamam da canım zorbalık yani ama :) şimdi burda post açılsa “ kızıma okulda eteği indirip donla bırakmışlar “ diye neler neler demezdik.  Çocuğun psikolojisinden tut okul müdürüne kadar gerekirse  cimere bile şikayet edilir bir durum bence. Tabi o zamanlar olayın biyümemesi normal
+2 oy
(2,252 puan) tarafından
Hiç numaram olmadı ki anım olsun cnm 
(7,212 puan) tarafından
Niye canım :(
(2,252 puan) tarafından
Zamanında gondermediler cnm
+2 oy
(8,396 puan) tarafından
118 numaram hic anım yok okula ilgili beni hep dışlardılar okulda ondan dolayı hep kendim takılırdım 
(7,212 puan) tarafından
Çocuklar acımasız :(
(8,396 puan) tarafından
Aynen canım benim okul hayatı pek ıyı diğil yapacak bısey yok
+1 oy
(12,031 puan) tarafından

3002 Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu :)

(7,212 puan) tarafından
Nerde bu okul canım ❤️
(12,031 puan) tarafından
Istanbul avcılar :)
(4,813 puan) tarafından
Ya Sefa köyde var bu okul benim ilk okulum bı an dedim ordami okudun
+1 oy
(532 puan) tarafından

144 su benimki.

Bir ramazan günüydü. Kış saatine geçilmememisti daha. Akşam karanlık oluyordu. Bizler çok yaramaz olduğunuz için öğretmen bizi susturamiyordu. Okul zili çalmış duymamış öğretmen ezan okunmus duymamış okul boşalmış herkes gitmiş biz sınıfta kalmışız öğretmen bizimle uğraşıyor :))) ablam geldi dedi hocam okul bitti ezan okundu siz halen buradasınız. Okul zili den yarım saat sonra evlerinize gitmiştik <3:D

(7,212 puan) tarafından
Ay yazık kız :))
+1 oy
(5,993 puan) tarafından

166 da benim :D 

(7,212 puan) tarafından
Güzel günlerdi ♥❤️
+1 oy
(16,470 puan) tarafından
55 153 1703 536 bütün okul numaralarım hala aklimda :)
(7,212 puan) tarafından
Maşallah canım ❤️
+1 oy
(1,424 puan) tarafından
Benim numaram 259 su

En iyi arkadaşımın 258 di ama bana küstü . Yıllardır konuşmuyor benimle 
(7,212 puan) tarafından
Biz hala konusuruz bazen :) niye küstü ki
(1,424 puan) tarafından
Uzun mesele bacım bee ama toplasan ceviz kabuğunu doldurmaz. 10 sene çöp oldu yani bir hiç uğruna
+1 oy
(193 puan) tarafından
Numaram 545 ti anımda şöyle ilkokul 3 sınıfta iki tane erkek cocuk sürekli benle uğraşırdı öğretmne söylememe rağmen bişey yapmıyordu birgün yüzüme kartopu attı bi tanesi tesadüfen abim ordan gecti gördü abim dediğim benden iki yaş büyük çocugu abim şikayet ettim abim çocugu güzelce dövdü sınıfa girdik öğretmen beni yanına cagirdi neden abine söyledin çocuğun burnu kanadı falan dedi ben ne dedim biliyormusun 

Öğretmenim ben size kac kere şikayet ettim siz bişey yapmadınız bende kendi yöntemlerimi denedim hahajsjhshsjs

Öğretmen şok
(7,212 puan) tarafından
Çok mantıklı :D
+1 oy
(5,871 puan) tarafından

121 okul numaram. 

Ilkokuldayken daha okulun ilk haftası üstüme yapmıştım sırada otururken. Sonra diğer çocuklar görmüşler yerin ıslak olduğunu  . Bende aaa buraya su gelmiş bi yerden dedim kandırdım onları.  Onlarda inandılar :D:D

(5,871 puan) tarafından
Evet cnm . Şubat doğumluyum bide . Sen
(7,212 puan) tarafından
Saçmalama bende Şubat kaçı :D
(5,871 puan) tarafından
20 şubat:D ama sen balik burcu değildin:)))
(7,212 puan) tarafından
Kovayim sen 6 Şubat :D
(5,871 puan) tarafından
;D hahhhha
+1 oy
(389 puan) tarafından
2012 mumaramdi şimdi heryerde şifre olarak kullanıyorum biliyorum unutmam
(389 puan) tarafından
1979 doğumluyum sen hesapla
(389 puan) tarafından
18 yaşında kızım var oğlum yasasadi 22 yasindadi şimdi
(7,212 puan) tarafından
Maşallah sana ❤️ Rabbim sabır versin kimsenin de başına vermesin :(
(389 puan) tarafından
Amin sağolasın canım
(494 puan) tarafından
benim annemde 75 doğumlu ben 22 yaşındayım
+1 oy
(793 puan) tarafından
269 du numaram
(7,212 puan) tarafından
✓✓✓✓✓☺️☺️☺️
+1 oy
(381 puan) tarafından
580 okul numaram

Okulu sevmedigim için sürekli istifa edicem diyip duruyordum :)))) güzel günlerdi özleniyor 
(7,212 puan) tarafından
Evet ya hemde nasıl o zamanlar kıymetini bilememişiz
(381 puan) tarafından
Tabiki ama şuan özledik arkadaşlari okulu
+1 oy
(239 puan) tarafından
538 numaram 

Güzel anım hiç yok okula giderdim gelirdim iş yaptirirlardi bana annem kızardı sürekli oturunca 3 ncü sınıfta uzun etek giydirmeye başladılar ve dışarı çıkmaya utanirdim 6 da zar zor okula giderdim birakmazlardi 8 de de aldılar okuldan hala okulum rüyama girer keşke okusaydim mesleğim olsaydi
(239 puan) tarafından
Kız bana üst baş bile almiyolardi bitane eteğim vardı fermari patlamış sürekli onu giyiyodum iş yapmaktan belim kopuyodu 8 sınıfta beni istemeye geliyorlardı düşünsene olacak seymiydi çocukluğumu çaldılar benden
(7,212 puan) tarafından
Nerelisiniz canım genelde doğuda oluyor böyle şeyler de yargılamak için söylemiyorum lütfen yanlış anlama aynı şeyi arkadaşımin ablasına da oldu da okulda olgun duruyor diye aldılar görücü geliyordu falan okul müdürü mahkemeye vermişti onları
(239 puan) tarafından
Vanliyim canm gelenlerin hicbiriyle görüşmedim görücü olduklarını bildiğin için yanlarına gitmiyodun asla gitmezdim içeri ama vermezlerdi ztn beni o konuda sıkıntı yoktuda ama okula gidemedim ya 27 yaşındayım hala okul koridorları sınıfım hep rüyama girer
(7,212 puan) tarafından
Üzüldüm canım çocuklarını okut onları bir yerlere götür sen yaşamadın onlar yaşasın
(239 puan) tarafından
Evet canm oğlum bire gidiyo çeşit çeşit kalem ve ayakkabı alıyorum bana almazlardi ayakkabı kızlar benle dalga geçiyordu elimden geldiği kdr onlara herseyj alıyorum öyle içim rahatliyo
+1 oy
(2,010 puan) tarafından

Benimki 96 idi tersten de aynı olduğu için çok hoşuma giderdi:D her şifrede kullanırım hâlâ

(7,212 puan) tarafından
Tersten nasıl aynı kız 9696 6969 anlamadım :D
(2,010 puan) tarafından
Ahahah kız telefonu ters çevirince diyim.
(7,212 puan) tarafından
Anladım aşko :D
+1 oy
(3,451 puan) tarafından
Ahhaha .. okul numaram 02ydi

Anımı anlatayim ay ne rezil olmuştum sjsjsj

Bir gün kuzenim saclarini kesti uzundu baya kısalttı..saç rengide benimkiyle aynı ..bende hep sacim uzun olsun istemisimdir ..

Neyse aldım onun saçlarını kendiminkini ordüm devamında onukini örererk sacıma birleştirdim..nasıl becerdiysem artik kendi sacım gibi gözüktü...okulun ilk günüydü yaz tatilinden sonra..kızlar geliyorlar aa emine ne kadar uzamıs sacların nasil uzattın falan bende evet uzadı ama 1..2 gune kestircem diyprum ajajsj

Neyse.sonra tenefüste koşarken saclarim düşmüş haberim yok benimde..2 dakkika gecmedi ogretmenim saçı elinde tutmus bu kimin saci diye bagiriyoor..kizlar da etrafinda ..gittim sakince aldim saclari sjsjsjkizlarda güldüler tabi 
(7,212 puan) tarafından
Hahah deli kız:D bende kuaför mağduru olup saçımı küt kestirmek zorunda kalınca çıt çıt almıştım oda düşmüştü hemde düğünde :D
(3,451 puan) tarafından
Ahahah ..seninkingene belli kiz peruk olduğu benim duruma bak
(7,212 puan) tarafından
Hiç değildi kız tonlarca para döktüm gerçek saç aldım:D düğünde gotumdeki kurtları dökerken düştü herkes şok oynayanlar durdu sonra devam tabi anlık bir şok yasattim onlara
(3,451 puan) tarafından
Ahahah benimkide öyle olmuştu
(3,451 puan) tarafından
Ama ben para vermemistim ..sjsjs
(7,212 puan) tarafından
Kira 150 lira saç 180  sen düşün 200 den düşürdüm bide :D tatillerde çalışıyorum maaşım 400 :D
(3,451 puan) tarafından
Ay üzüldüm kız ne pahaymis gercekten
(7,212 puan) tarafından
Sorma aşko benim salakligim bide onu boyattım benim saçıma benzesin diye :D
+1 oy
(298 puan) tarafından

İlk okul numaram 444 tü :D

(7,212 puan) tarafından
Kolay unutulmaz :D
+1 oy
(1,623 puan) tarafından
1754 lisede de 174