+2 oy
464 göst.
Diğer kategorisinde (5,920 puan) tarafından

Günaydın bebek hatunlar 8-)

İlkokulu numaranızı hatırlıyor musunuz? 

Benim 372 di :)

Birde ilkokul anınızı anlatın kız gülelim ben anlatayım :)

Okulları bilirsiniz bit pire kaynar sınıfta bitlilerin yanına kimse oturmazdi dışlarlardi bende üzülürdum hep onlarla oynar onların yanına otururdum ve sürekli bitli gezerdim annem temizler haftasına varmaz yine bitlenirdim en son ben bitli damgası yedim o bitliler bile benden uzak duruyordu :D Annem döverdi bikmisti artık kadın da en son okula geldi lütfen kızımı bitlilerin yanına koymayın diye öğretmen biz koymuyoruz kendi oturuyor demişti eve gidince annem yine dövdü bidaha asla oturmadim yanlarına oynamadım da :D

Evet sabahın körü evet erken uyandım evet rüyamda gördüm siz sormadan ben soyleyim 

48 Cevaplar

+1 oy
(1,545 puan) tarafından

Hiç unutmadıgım tek şey galiba 2816 benimki:D

(5,920 puan) tarafından
Unutulmuyor ya :))
-Reklam-
+1 oy
(9,264 puan) tarafından
Hiç hatırlamıyorum hiç birşey :)
(5,920 puan) tarafından
Niyeki ya :))
(9,264 puan) tarafından
Bilmem:)
+1 oy
(3,146 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

341 di lise numaram da 501 :D

7. Sınıftaydım arkamda oturan bı oglan öğlen arası zili çalınca sap diye opuverdi beni ordan biride bagirmasin mi namus gitti namus gitti diye hoca da vardı daha çıkmamıştı öyle mi oldu dedi dilimle dişimin arasında evet dedim anam sı.pa okuldan atilacakti acıdım şikayetci olmamıştım şimdi o çocuk teyzemin kayni oluyor hahaha
(5,920 puan) tarafından
Ay bu ne kız :D
(3,146 puan) tarafından
:) :) :) :) :)
+1 oy
(491 puan) tarafından
78 di ☺️ kantin diye öğretmenler odasına dalmıştim birde imdat diye hocamız vardı o nasıl isimse kiz sjsjs adamı her gördüğümde imdat imdat geliyor diye kaçardım 
(5,920 puan) tarafından
Ay bizimde vardı imdat diye hoca kız :D
+1 oy
(3,800 puan) tarafından
18. İlkokulla ilgili güzel eğlenceli bi anım pek yok:/ Lise dönemi daha iyiydi. 
(5,920 puan) tarafından
Deli dolu çağlar:))
+1 oy
(9,472 puan) tarafından
1067 ve 254 hala unutmamışım 
(5,920 puan) tarafından
Güzel günlerdi ❤️❤️
+1 oy
(276 puan) tarafından
257 di okul numaram lisede de 7 di :))
(5,920 puan) tarafından
7 uğurlu sayım ❤️
+1 oy
(2,659 puan) tarafından
413 tü. Ay ben nöbetçiyken uyuya kalmıştım ve müdür odasının yanında nöbetçiydim 1 2 saat uyumuşum. Müdür geldi, nasıl uyku güzel miydi sabah insan çok mayisiyor demişti hahahaha çok utanmistim 
(5,920 puan) tarafından
Bu güzel bir anı ♥♥
+1 oy
(2,111 puan) tarafından
Numaram 86 valla hic sevmezdm okulu.

3.sinifa gidiyorm bizim ogretmenimzndr arabasi vardi okadar yer vardi arabayi birakacak ama o hep ogrencilerim oyun oynancak yere araba koyardi hic umursamazdi.bizde bikere top oynarken attigm top arabasinin camina geldi yagmurlugu kirildi.tabi herkez bi korktu.sinifa girdigmzde ogretmen kizdi bana arabami nasil kirarsn diye.bende covuk akli orasi bizim oyun yerimiz dedim park degil.neyse bi tokat yedim tabi.sonra mudurde kizmisti oraya arabayi koyuyorsan sonuclarinada katlancaksn diye.hala unutmam hicte sevmiyorum ogretmenimi
(5,920 puan) tarafından
En azından müdür arkanızda durmuş
+1 oy
(1,017 puan) tarafından
1735 ti sanırım 

Küçücük çocuklardık hayyvan gibi kocaman çantamız vardır bie de sabahciyim sabahın 5inde şafak operasyonuna gidiyoruz sanki devlet okulu malum tuvaletler les gibi cikmadan tuvalete de gittim neyse hızlı gizli çıktık evden ablamla yolun sonuna geldik artik az kaldı okula Bi kız yanıma gelip dediki eteğin çorabını sıkışmış....... hala sesi kulağımda bütün yolu öyle totom açık yurumusum tabi kalın çorap vardı ama yine de açık kalmış çok utanmistim 
(5,920 puan) tarafından
Bu hepimizin başına geldi aşko emin ol :zd
+1 oy
(3,615 puan) tarafından

333 dü benim söyleyişi de zordu :D

(5,920 puan) tarafından
Yoklama yapanlar düşünsün:D
+1 oy
(2,514 puan) tarafından
Numaram 938 di

Ahh okul yılları ortaokula kadar okudum çalışkan bir öğrenciydim hâlâ da karnelerımı takdir belgelerımi saklarım anıya gelıcek olursak çok var herşey güzeldi öyle işte☺❤
(5,920 puan) tarafından
Ozlendi o yıllar:)
+1 oy
(464 puan) tarafından

519 okul numaramdı. Babam taksici olduğu için plakasının sonu 519du. Bana taksici derlerdi :D

(5,920 puan) tarafından
Tesadüf:)))
+1 oy
(3,489 puan) tarafından
1971 ilkokul 318 de lise numaramdi ah zaman ☺️
(5,920 puan) tarafından
Günler su misali :)
+1 oy
(7,934 puan) tarafından

İlkokul 8 sene boyunca 5 numaraydı lise de 248 :D

(5,920 puan) tarafından
Güzel günlerdi ❤️
(7,934 puan) tarafından
Hemde coookk
+1 oy
(432 puan) tarafından
4263 du ,ah o eski günler ,keşke ogunlere dönsem :))
(5,920 puan) tarafından
Keşke keşke ☺️
+1 oy
(847 puan) tarafından

866 ydi babamin ilkokul numarasida buymus :) 

Ben 2 ye kadar ne okudum nede yazdim öğretmen kara tahtayi her Allah'ın günü kafama vururdu o zamnlardan belliymiş benim yüzümün gulemice ne zaman kara  tahta görsem içim sızlar 

(5,920 puan) tarafından
Kötüymüş bu ya
+1 oy
(1,333 puan) tarafından
Benim ilk okul hocalarım çok tuhafti cani sıkıldıkça erkekleri döven mi dersin gık diye ses çıkarana sınıfın içinde rezil eden mi dersin ben hiç derse odaklanamazdim korkudan aoyle bi anımı anlatayım 

1. Yada 2.sinifti bak bunu çok iyi hatırlıyorum filiz hoca vardı çok sinirli agresif biriydi onun dersinde kimse tuvalet gidemez kafasını ceviremezdi o derece sinirliydi neyse ben grip olmuştum sümük ha bire akiyo ben siliyorum o akiyo ben siliyorum hoca bi bagirmadi mi peçeteyi bırak derse odaklan s.lk ben bilerekten mi yapıyorum akiyo napayim neyse peçeteyi kaldirmami söyledi benim burun hiç durmuyo baya baya akiyo bende kitap üstünde etiket var ya isim sınıf yazılır onu soktum bi güzel katladim burnuma tikadim akmasın diye ve gercektende akmadi neyse ben bunu eve gidince çıkarmaya çalıştıkça bu dibe gitti bu sefer parmağım bile yetişmedi o derece ileri gitmişti sonra korkudan anneme söylemedim bana kızar diye öylece kaldı o aradan zaman geçtikten sonra o burnumdan yeşil sümük akmaya başladı ve annem gelip gidip bana diyordu senin burnun ceset kokuyo çok kötü kokuyor diyordu ben kokuyu alamiyordum annem birsey mi var burnunda diyip durdu yok dedim baktı burnumda birsey görmedi ama içi içini yiyo dayanamadı sağlık ocağına götürdü doktor cımbızla çıkardı annem aldı baktı etiket gülmeye başladı doktorla annem bu niye burda dedi anlattım bende olay kapandı:D napayim yapmasam ya tahtaya tek ayak kaldircak yada sınıfın içinde tekrar rencide edecekti mecbur yaptım.bende şükür o hocada pek durmadı velilerin sikayetinden okul numaram çok basit ama hiç aklıma gelmiyor o numarayı 8.kadar taşıdım ben hiç degismedi
(5,920 puan) tarafından
**** karı sinir oldum ne biçim öğretmenmis o
(1,333 puan) tarafından
Sorma yaa onun yüzünden altıma isemişligim var ixin vermiyordu öylece aktı gitti sjsj
+1 oy
(474 puan) tarafından
1001 gece masalları hocam var di  kıymet demezdi 1001 gece masallai burdamisin derdi  bende aynıydim kız kardeşim vardı ozamn genj doğmuştu ona bile bit bulasturmistim 1 aylik bebek kafası bit doluydu annem kızardı ben kizi alıp eve getirir dim bide  
(5,920 puan) tarafından
Bitli bitli gezerdik sonra:D
+1 oy
(3,002 puan) tarafından
122 :) en güzel zamanlardı ilk okul zamanları
(5,920 puan) tarafından
Evet ya ❤️❤️☺️

İlgili sorular

+2 oy
52 cevap 616 göst.
+2 oy
41 cevap 700 göst.