0 oy
201 göst.
Diğer kategorisinde (129 puan) tarafından
Siz nasıl temizlediniz böyle baskasinin oturduğu ev sonuçta içiniz nasıl ildi gidince baktım çok pis değildi ama yinede neler etkili olur parlatmada kireç falan temizlemede 

9 Cevaplar

0 oy
(1,543 puan) tarafından
Ben yeni taşınırken hiç tuvalet banyo temizlemedim ilk evde görümce girdi temizledi bende evi 2.evdede görümce temizledi .3evde ayrıldım eşim banyo tuvalet girişti fırça çamaşır suyu ile.bi güzel temizledi benim hiç midem kaldırmıyor yaa tuvaletler berbattı o yüzden giremiyordum
(129 puan) tarafından
Bende öyle en hassas noktam ya kendimde kiraciyim iki güne bir porcoz dökerim klozete
(1,543 puan) tarafından
Ben hergun çamaşır suyu ile yıkıyorum çıkacağım vakit evi tertemiz yapıp çıkıyorum ev sahipleri ile memnun ayrıldım şükür bazıları malesef içine edip çıkıyor
-Reklam-
0 oy
(6,245 puan) tarafından

Eger aşırı kirliyse tuzruhu kullan 

0 oy
(12,145 puan) tarafından
Biz ilk kiraya ciktigimiz evde temizlige bi abla tutmustuk banyoyu mutfagi o yapmisti. Sonra kendi evime ciktim sifir eve. Camasir suyu porçöz cif falan temizledik
0 oy
(1,885 puan) tarafından
Clonet diye pembe renk bir deteryan var. O kirece, kire baya iyi geliyor 
0 oy
tarafından
Porcozle fircalayip ovaladiktan sonra cif ve domestosla da ayrı ayrı aynı islemi yapıp bol su ile durulayıp kurulamistim berbat kullanılmıştı baya ugrasmistim ben
0 oy
(10,676 puan) tarafından
Bana hic nasip olmadi ama olsaydi soyle yapardim eldiven maskemi takardim once gerekirse 2 kat havalandirmayi acardim once krec olan yerler icin krec cozucuyle temizlerdim pas varsa pas cozucu kullanirdim hasarli yerler temizlensin kulanimds kolaylik olsun diye onu temizledikten sonra yarim saat havalandiririm dinlenirdim yogurt yerdim o arada sonra camasir suyu ve cifle koplme duvarlardan yerlere dolap iclerinden klozet dusakabin ne varsa her yerden soyle guzel bi temizlerdim bu da hiyjen saglamak icin  tekrar yarim saat bekletir sonrasında giderlere lavabo acici uyguladım gider iclerinde kil tug varsa gitsin diye ondan sonra paspasini havlusunu koyar yerlesirdim ancak boyle olur bence 
0 oy
tarafından
Benim yeni yaşadığım evi de 2 ay biri kullanmış önce sıcak suyla yıkadım sonra çamasir suyuyla telledim tekrar yıkadım kenar ve köşelere tekrar derz attım onların üzerinden karbonat beyaz sirkeyle bekelttim üzerine kaynamis suya çamaşır suyu karıştırıp döktüm klozete falan sonra tekrar cifle telledim artık gönül rahatlığıyla kullanabiliyorm :)
(129 puan) tarafından
Güle güle otur canım
0 oy
(66 puan) tarafından
Çok kötü durumdaysa tuzruhu öneririm
(129 puan) tarafından
Yok ya sadece içim rahat etsin
0 oy
(523 puan) tarafından
Kireç için asperos mavi kullanıyorum klozetbicin önce sarı sikip bekletiyorum sonra çamaşır suyu yeni alınmış gibi oluyor lavabolari da cif kullanıyorum tüm yüzeyler baya iyi oluyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 107 göst.
8 saat önce Diğer kategorisinde Serpil Kubis (382 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,438 göst.
7 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Elif5834 (132 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 83 göst.
25 Ekim 2023 Aile kategorisinde Isra (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 67 göst.