+8 oy
939 göst.
Diğer kategorisinde (5,122 puan) tarafından
Bakın güzellerim bende vaktinde gelindim şimdi benim gelinim var biz ogullarimizi size sizin olsun artık bizden çıktı diye vermiyoruz bugüne kadar hiç böyle birşey dile getirmedim ama bakıyorum vay para yardımı yapıyor var işlerini yapmaya gidiyor vay hastaneye götür dedi biz ne için evlat yetiştiriyoruz bizi öylece ortada bırakıp gitsin diye mi haaa tamam benim cocugum diye hep bana hep bana olmaz ama bazıları da artık çok abartıyor yani seviyorum sizi güzel gelinler 

32 Cevaplar

+1 oy
(699 puan) tarafından
Ben eşimi tanıdığımda ailesini önemsediğini gördüm dedim ki kendikendime bi insan aile kıymeti biliyorsa benimle kuracağı aileninde kıymetini bilir ki öylede oldu şükürler olsun 
(5,122 puan) tarafından
Elhamdülillah canım benim
-Reklam-
+1 oy
(1,641 puan) tarafından
Sizin ozelinizde konuşmuyorum ama kimse de yaşlanınca bana baksın diye çocuk yapmasın çocuğuna guvenmesin çocuk tabi ki ailesiyle ilgilensin ama bana baksın diye çocuk doğurup büyütülmez

Sevgili kaynanalar oğlunuz sizin kocanız değildir evli ya da bekar ogullarinizdan sizin kocanizin yapmadığı kocaliği yapmasını beklemeyin onun kendi hayatı belki eşi çocuğu var hala sizin bütün işlerinizde ilgilenmek zorundaymış gibi düşünmeyin. 

Ayrıca bütün suçu gelinlere atmayın benim kocam mesela gitmek istemiyor annesine ben götürüyorum hadi gidelim diye belki kaynanam ben gondermiyorum sanıyor olabilir. 
0 oy
(553 puan) tarafından
O kadar katılıyorum kı bazı gelınler çok abartıyor 
(5,122 puan) tarafından
Cooook
0 oy
tarafından
Öyle gelinler kaynanasını kıskanan gelinler :)
tarafından
Eşini paylasamiyorlar :) hep onlara olsun istiyorlar
tarafından
Aman :))) tapusu bende neyini kiskanayim
tarafından
Tapusu sende ama annen hakkı hâlâ üstünde kız :) eş bir iki yardıma gider üçüncüde sinir oluruz :)
tarafından
Bnm öyle sıkıntım yok;)) aynı evde yaşadığım için
tarafından
Ben de aynı evdeydim ayrıldım darısı başına inşallah canım benim ya
0 oy
(12,955 puan) tarafından

Çok haklısın onca zaman büyüt yetiştir gelin gelsin benimsin anan yok gibi davranacaksın demesi ya da böyle bir istekte bulunması çok garip benimde bazı sorunlarım var kayınvalideyle ama asla eşime böyle bir istekle gelmem annesi 3 yıllık karısı mi daha değerli onu doğurup büyüten mi bence annesi daha koymetlidir öyle de olması lazım :)

(5,122 puan) tarafından
Süpersin
0 oy
(4,431 puan) tarafından

Valla lafa gelince benim dort cocugum var derlerse her islerini tek cocuga yikmasinlar o zaman. Yoksa tabiki ilgilenecek isini gorecek maddi manevi ama bi yere kadar. Oburlulere tik yok benimkine utanmasalar g.tlerini yikatacaklar :)

0 oy
(1,161 puan) tarafından
Keşke herkes sen kadar tatlı masum düşünse ablacım :( ama inanki yaşamayan anlamazmış yaşayınca anladım. Nişanımdan tut hamileliğimi doğumumu yıl donumlerimi aileme olan hastalık üzüntüme varıncaya kadar her şeyimi burnumdan getirdiler. Büyüğümdur küsmüyüm dedikçe nasıl olsa küsmüyor laf demiyor diye demedikleri laf kalmadı ne evladım insan yerine konuldu ne ben ne eşim :( hala gidip gelirim el öperim saygısızlık yapmiyim derim ama o kalbimiz eşimle o kadar kırık ki size anlatamam bizim kalbimiz kırıldı ağladık diye sevinen bı kaynanam oldu. Yine annedir diye herseyine koşarız ama keşke biz iyilik yaparken laf yemesek başka bişey istemezdim.Bı bize değil akrabalara da böyle yapıyor ama kalp kırmak 70 defa kabeyi yıkmak gibidir. Kalp kıranlardan eylemesin Rabbim bizleri. 
(5,122 puan) tarafından
Amin amin amin işte kuzum herkesde farklı bir imtihan var kimi evladı ile kimi de ana babası ile imtihan oluyor
0 oy
(1,509 puan) tarafından
Valla her kaynana iyi değil maalesef.. iyi olanlar vardr elbette ama biz burdaki bazı gelinlere iyisi denk gelmediği için yorum yapıyorz. Ben meme kanseriym. Kaynanam sadece kızıma ilaç aldığım gün bakiyor oda yarım gün. Onun dışında ne evimi temizler ne de gelinin yemeği yoktur diye yemek yapar gönderir. Çok şükür elim ayağım tutuyor. Ama kendimi iyi hissetmedgim dönemler de çok oldu . Annem kaldi hep yanımda. Ama kaynanam kendi kızına halen yaptığı yemekten gönderir damada diye. Damadını düşündüğü kadr oğlunu düşünmez. Ama her işlerine de eşim koşar damat ondan çok yer..şimdi burda evlat eşitliği nerde.. tamm gelini sevmeyebilirsn Ama oğlun icin biseyler yaparsn.. bence evladını seven Damadınıda gelininide sever. Ben yine saygı da kusr etmiyorum ama Allah büyük ben böyle imtihan oldm onlar bakalm neyle imtihan olacak. 
(5,122 puan) tarafından
Vallahi ben gelinimi oglumdan fazla tutarım oğlumun ana babası yanında bak onu ki yok yarın bende kız verecem biraz da vicdan lazım birtanem
(1,509 puan) tarafından
Kesinlikle ablacm.. Allahim gönlüne göre gelin damat versn inşallah
(5,122 puan) tarafından
Amin amin amin hep dua ederim babası gibi eşi olsun diye
(1,509 puan) tarafından
Kaç oğlun kaç kızın var ablacm
(5,122 puan) tarafından
İki kız iki de oglum var canım benim
0 oy
(458 puan) tarafından
Meraba teyze, yasınız kaç bılmıyorum ama siz bu yaşta bu sayfayı nasıl keşfettiniz şahsen ben hamıle kalınca keşfetttım  sizi tebrık edıyorum
(5,122 puan) tarafından
Teyze derken 37yasindayim ben evet bende kızıma hamileyken  keşfettim
(5,122 puan) tarafından
Ayrıca kendimi de teyze gibi görmüyorum gencim güzelim dipdiriyim Allah a bin şükür
(5,122 puan) tarafından
Puaniniza bakılırsa yenisiniz burda heralde beni bilen bilir teyzecim
(458 puan) tarafından
Yok  lütfen  yanlıs anlama da 37 yasında  gerçekten gelinin mı var  yoksa şakasına mı diyosun
(5,122 puan) tarafından
Tek gelin olsa yine iyi torunum da var halasindan bir buçuk yaş kucuk
0 oy
tarafından
Herşey oglanda bitiyor ne karısını tutacak nede annesini ne annesini ezrirecek nede karısını orta yolu bulacak bir aorun olduğu Zaman herzaman için taraf tutmaması gerekiyor diye düşünüyorum 
0 oy
(4,107 puan) tarafından
Bu saydıklarını eşim annesi için yapıyor. Ama bizim için de yapıyor.

Ama mesela annesini hastaneye götürüp beni çocukla bırakıp kendin hallet dercesine sallasa benim de hoşuma gitmez. Bence böyle şeylerden şikayetçi olan gelinler eşleriyle böyle bi durum içindeler.
(5,122 puan) tarafından
Zaten kuzum ben demiyorum ki sadece anne için yapsin
0 oy
(4,792 puan) tarafından
Kaynanamla aram iyi değildir sebebi bana sürekli seni almayacaktım istemiyordum dedi hep ama eşim her şeyine koşturdu bir kez olsun bi evladı sen misin demedim. Annen bana bunları yaptı sen neden koşturuyorsun demedim. Düğün yaptılar 2 evladımla koşturdum her şeyine. Ha ne oldu hala kıymetim yok ama yapacak bir şey de yok eşimin ailesi.
(5,122 puan) tarafından
Aynn öyle kuzum iyilik yap denize at
(4,792 puan) tarafından
Ben bana düşeni yapıyorum gerisi onların vicdanına kalmış o kötüler mi değiller daha bugün bize gelip mutfağımı doldurdular istemediğim halde

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 220 göst.
25 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,669 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 422 göst.
4 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Yusuf Mirzam (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 235 göst.
18 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
31 cevap 1,164 göst.

411,410 soru

12,384,452 cevap

43,420 kullanıcı

Kategoriler