0 oy
141 göst.
Moda kategorisinde (458 puan) tarafından
Eşim çok degısık bı  adam nerdeyse boşanmaya gıdıcek bu ınatlaasmalar ne tuhaf bırıne denk geldım böyle ben ya ne günah işledim de bu adamla evlendım gerçekten hayatım burnumdan gelıyor   psikolojik sessız sıddet uyguluyor bana görsen harıka biri  hıc kımse kötü demez uzaktan ama tanıdıkca yasadıkca anlıyosun psikolojik problemlı biri malesef bana gelmiş dıyor kı benı tanımak istiyorsan  Oğlak Burcu erkegının özelliklerine bak. Bide bu çıktı basıma bu OĞLAK Burcu erkegı nasıl kı ayyy nolur bılen var mı bıktım ben ya  bu evliliği düzeltmek ın harcayacagım eforla fıstık gıbo hayat kursam yenıden kendime vallahi daha iyi

4 Cevaplar

+2 oy
(1,449 puan) tarafından
Burçlar alakası yok karakter meslesi
(3,015 puan) tarafından
Aynen karekter meselesi burçlara inanmıyorum bunlar bahane
-Reklam-
0 oy
(2,229 puan) tarafından
Burçla alakası yok karakter meselesi. Benim kardeşimde oğlak. Karısını el üstünde tutar bir şey istesinde yapayım diye ağzının içine bakar. Senin ki adam olamamış. 
0 oy
(1,666 puan) tarafından
Burçla ilgili olduğunu düşünmüyorum benim eşim de oğlak burcu ve asla dediğiniz gibi değil ilgili esprili günden güne daha da aşık olacağım birisi burçla ilgili olsaydı bu konu hiçbir oğlak burcu erkeği evlenemez bekar kalırdı 
0 oy
(896 puan) tarafından
Burçla alakası var mı yok mu bilmiyorum ama benim eşim de oğlak burcu ve gerçekten aşırı inat dediğim dedik insan bazen sıkılıyor gerçekten bu durumdan birde işkolikler 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 509 göst.
29 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Avokado (1,139 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 191 göst.
12 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (920 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 128 göst.
20 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,511 soru

12,388,037 cevap