+1 oy
635 göst.
Aile kategorisinde (3,581 puan) tarafından
Kizlar gecenin sorusu olsun bu ..

Eşleriniz size hiç isminizi soylermi yada siz ona ismini soylermisiniz?

Biz normalde hiç soylemiyoruz bir birimize ..ama bu gün eşim ismimle cagirdi .. şu an teipliyim ve canım sıkıldı..arada böyle seyler oluyormu sizde..ve normalmi ?

37 Cevaplar

0 oy
(1,123 puan) tarafından
Biz de isminizle hitap etmeyiz. İsminizle hitap edersek problem var demektir.

Adımla seslendi, nasıl ağrıma gitti, nasıl üzgünüm.... Bu da gecenin şarkısı olsun :) 
(3,581 puan) tarafından
Ahahah sagol kiz
-Reklam-
0 oy
(4,084 puan) tarafından

evde canım cicim aşkım falan der sürekli bina da olduğumuz için ismimle çağırır bende cevap olarak cano derim :D evde de ismimle çağırsa tepki de göstermem

(3,581 puan) tarafından
Maşallah canım
0 oy
(726 puan) tarafından
İsmimin dışında hiç çağırmadı desem :(( ayy valla kavga gürültü olmasın varsın ismimle cağırsın
(3,581 puan) tarafından
Doğru tabi
0 oy
(7,449 puan) tarafından
İsmimle seslenirse bilirim ki tripli :) bende aynı bir tek kızınca isimle hitap ediyorum. 
(3,581 puan) tarafından
Bende artık seslenicem
0 oy
(772 puan) tarafından
Benimki de geçen bana ismimle çağırdı ne oldu lennn demişim bi an vallahi korktum bişey mi yaptım diye sjsjsjj
(3,581 puan) tarafından
Bende ilk düşündüm
0 oy
(6,143 puan) tarafından
Sesleiyor bende sesleniyorum sıkıntı tinne ☺
0 oy
(5,301 puan) tarafından
Adımla seslenince Çağlam der normal kullandığını duymadım henüz :D ben adıyla sesleniyorum ama bence anormal bir durum değil
0 oy
(892 puan) tarafından
Bizimki utaniyor banada birinin yanindada ismimi demez :))

Basbaska iken canim balim gülüm 

Birilerinin yaninda hitap pek kullanmaz bi ailesinin yaninda arada ismimi der

Simdi bebek oldu annen aşağı annen yukari :))
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Biz büyüklerimiz yanında ismimizi söyleriz ben sevmem bana annesinin yada annemin yanında aşkım birtanem demesini eşimde sevmez evde çok nadir ismimi söyler bizler gördük ayıp gibi geliyor 
0 oy
(240 puan) tarafından
Çüş be ne dertliymişsin milletle maytap geçmeye mi geliyorsunjz buraya. Anlamıyorum yazmıyum diyorum tutamıyorum . Bence boşanma sebebi sana nasıl isminle hitap eder Allah Allah bak sen terbiyesize :D şaka msnz abi ya
0 oy
(729 puan) tarafından
Aynı eşim gibiisn mesela birbirimize tekken ismimizle cagirmayiz ama büyükler varken isim kullaniriz ayıp olmasın diye onların yanında bir ara telefon da konuşurken ismiyle hitap ettim dedi yanında kim var dedim kimse halbuki coxuklara sinir olmustumm o an öyle işim çıktı agzimdan kaç gün trip attı bana 
0 oy
(1,140 puan) tarafından
Kizarsam solerim oda söker arada da sözler başlarda böyle yadirgama olur sonra sonra kankilik kuruluyo
0 oy
(216 puan) tarafından
Ay benim için bu konular hiç fark etmez ister güzel şeyler söylesin isterse adımla hitap etsin bana göre saçma bu şeylere takılmak 
0 oy
(221 puan) tarafından
Evdeysek hep askim deriz ben asla adıyla seslenenemem misafir gelse bile eve yüzüne bakarim mesela tuzu uzatır mısın derim anlar ona dediğimi ama eşim seslenir anne babasının yanında başkasının yanında ki bende bu çok normal başkasının yanında askim demesini bende istemem oğlum şuan 3 yaşında eşime askim askitom der napiyon askitom der mesela
0 oy
(63 puan) tarafından
Bizde 6 senelik evliyiz bu zamana kadar eşim ismimle seslenmemiştir. Seslensem bile Kübra hanııımmm diye gülerek çağırır anne babamız yanındaysa kübruş der
0 oy
(2,897 puan) tarafından
Baskalari varken adımla genelde seslenir diğer türlü aşkım bebeğim öyle şeyler 
0 oy
(2,608 puan) tarafından
Takacak bi durum yok bence 

Genelde askim canım cicim deriz ama bazen ismimizle cagirdigimiz seslendigimiz olur duruma göre 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 690 göst.
23 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Memuranne& (1,793 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 801 göst.
31 Ocak 2021 Diğer kategorisinde ❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤ (2,770 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 885 göst.
21 Ekim 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
53 cevap 741 göst.
6 gün önce Aile kategorisinde Sekerkiz06 (3,581 puan) tarafından soruldu

403,974 soru

12,102,015 cevap

36,418 kullanıcı

...