0 oy
230 göst.
Diğer kategorisinde (567 puan) tarafından
Bir önceki postlarımdan belirtmiştim durumumu ayrılmaya kararım kesin tek bir çocuğum var ailem arkamda ama bir kadın var uzaktan akraba bana diyor oğlunu gönder hayatını yaşa ani bir duygusallık yaşadım o an sanki evladımı benden ayirmişlar gibi oldum dedim ben ölümüme razıyım ama evladımsız asla o benim sabrım ciğerim kalbim ben bir anneyim ben bu yola evladım için başvurdum onun psikolojisi için. inanın halla ağliyorum öyle bir oğlumu kucağıma aldım kokladım dedim ben herzaman yanındayım sen benim neşem canımsın öptüm öptüm ben kurban olurum gerekirse oğlum için ailemi herkesi silerim benim en hasas noktam . Eşim bin pişman olmuş ama artık bitti

7 Cevaplar

0 oy
(4,076 puan) tarafından
Çocuksuz hayat yaşanır olur mu gerçekten bu nasıl cahillik
(567 puan) tarafından
Evet ya bir an sanki oğlumu benden götüreceklermiş gibi oldum yemin ederim
-Reklam-
0 oy
(2,639 puan) tarafından
Geçenlerde eşimle küçük bi tartışma yaşadık canım ve dışarı çıkıp biraz kafa dağıtmam lazımdı, ilk defa kızımı eşime bırakıp çıktım bakacağından da çok eminim, ama inan 2 saatten fazla kalamadim dışarda onu bırakıp gitmişim gibi hissettim hemen eve döndüm, Rabbim hiçbir anneyi evladından ayrı koymasın:((
0 oy
(950 puan) tarafından
Bı an gerçekten soruyorsunuz sandım :) Allah kimseyi evladıyla sınamasın. 
0 oy
(18,355 puan) tarafından
Çocuk öyle bir şey ki yokluğunda böyle bir sevginin bağın olabileceğini bilmiyorsun ama hayatına bir kere girdi mi de onsuz bir hayat düşünemiyorsun istemiyorsun senin yerinde olsam üzülmek yerine üzerdim sen ne sylüyorsun ne kadar bencilsin deyip onu kendi anneliğinden vururdum bazıları gerçekten anne olmamalı benim bir çocuğum var Allah nasip ederse ikinciyi de istiyorum boşansam da kocama bir şeyde olsa ben ölene kadar o çocukların annesiyim.  Hep böyle düşünüyorum oğlum olmadan dünyayı da gezsem keyif almam 
(567 puan) tarafından
Böyle birşey diyen bir insana hiç bir tepki veya açıklama gereği duymadım çünkü insan olsa kafası basan bir insan olsaydı bunu dermiydi
0 oy
(876 puan) tarafından
O kadının çocuğu yok mu acaba? O ne demek ya çocuğu gönder hayatını yaşa çocuğum olmadan hayatın ne anlamı var ki zaten. Ben olsam derdim sen öyle mi yaptın diye. Hoş kaynanam da çok der bunu kendisi 4 5 yaşına gelen çocuklarını hemen başka yerlere göndermiş güya köyde çok işleri oluyormuş ta bakamıyormuş okusunlar diye yolladım diyor. Okuyan da sadece benim eşim o da en küçük çocuk. Böyle anneler gerçekten doğuruyor mu çok merak ediyorum 
(567 puan) tarafından
Böyle ayrılma yolluna başvurusuna yaptığımda bunu çevremde bekliyordum ailem hariç. Ben çok güçlü bir anneyim bazen oğlumla oynuyorum abim Allah razı olsun bütün ihtiyaçları karşiliyiar ekstra bana hem oğlum hem bana harclık veriyorlar birden yüzüm düşüyor yengem niye üzgünsün der . Diyorum acaba ben oğluma yetiyormuyum bana diyor sen çok iyi bir annesin oğluna çok bakıyorsun .  Benim oğlum yoksa bende yokum:(
0 oy
(590 puan) tarafından
Onu sana diyen kendi keyfine düşkün kendi nefsi için evlatlarına kıyan sözde anne olmuş özde insan olamamis yaratıklardan farkı olmayan kadını takip üzülme tabiki evladın olmadan hayat düşünemezsin o senin yavrun yeride senin yanın babası dahi olsa kimse anne kadar bakamaz hakkında hayırlısı olsun Allah ferahlık versin
(567 puan) tarafından
Allah razı olsun canım
0 oy
tarafından
Beni kesmeleri lazım çocuğumdan ayrılmam için 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 47 göst.
17 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Linanin annesi61 (44 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 175 göst.
+3 oy