0 oy
64 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (781 puan) tarafından
Biri 11 aylık diğeri 26 aylık çok şükür sağlıkları yerinde ama ikiside durmuuyorlar oyunlar oynatmaya çalışıyorum kızımla etkinlik yaptırıyorum ama yok sürekli hiç durmuyorlar , iki üç gündür uyku uyuturkende sorun yaşıyorum. Benjm gibi anneler sizde durumlar nasıl , kendjmi aşırı yetersiz hissediyorum ve kendimj nasıl deşarj edebilirim sanki robot gibi hissetmeye başladım , sizlerle dertleşmek istedim. 

3 Cevaplar

+1 oy
önce (1,888 puan) tarafından
Bir bebeğim 15 diğeri 5 aylık bende zor durumdayim fakat hayat herşeye rağmen güzel ve yaşamaya değer ✓herseyede yetisiyorum...
önce (781 puan) tarafından
Maşallah ne güzel Allah işlerini daha da kolaylaştırsın.
önce (1,888 puan) tarafından
+1
Ben yapıyorsam inanın siz daha kolay yaparsınız bir gorseniz 6 yoğurt kovasına marullarim var büyük büyük oldular hayat yaşamaya değer
-Reklam-
+1 oy
önce (268 puan) tarafından
Tek çocukla hayat güzel herşeye yetişiyorum bana da zaman kalıyor kuran okuyorum namaz kılıyorum evim yemiz toplu oluyor yemegim oluyor ama iki çocukla bunları yapabilir miyim bilmiyorum ben kızımı herşeye dahil ediyorum yemek de temizlik de çamaşır katlamada abdest alırken banyoyu yıkarken namaz kılarken sadece Kur'an'ı kızım uyuyunca okuyabiliyorum hikayet kitabı sanıyor o yüzden sayfaları süreklo değiştirmek istiyor ailen yanında bilmiyorum ama iki çocuğunun da uyku saatine annene gidip uyutup kendin dinlenebilirsin neyden hoslaniyorsan onu yapabilirsin yada eşinden destek almalısın bazı çocuklar oyun oynamayı sevmez benim kızım da sevmez 
Yorumun için teşekkür ederim tabi tek çocukla daha kolaydır, günde 10 dakika otursam belki kendimi dinleyebilmek için bu kadar tükenmezdim.
+1 oy
önce (1,769 puan) tarafından
Yahu annesi sen niye kendini yetersiz hissediyorsun senden olsa olsa bordo bereli olur. 2 tane küçücük bebek sağlıkları iyi olsun karınları doysun güven içinde büyüsün yeter. Daha ne olsun gün gün buyumelerini bekleyeceksin kavga dövüş benimkiler de bile var. Bile diyorum abi 11 küçük 1 yaşında sofrada didişmeye başladılar birbirlerine sürtünmeden yapamıyorlar 
Kızım kardeşi olduğu nda kendinj biraz kapattı konuşması az mesela anne, baba, aba ve lülü bili gibi tuhaf şeyler söylüyor, tam ilgilenemediğimi düşünüyorum bunu kendime dert ediyorum.
Zaten yemek bulaşık vs. Koşuşturmaca içinde günde sadece yarım saat oturup boş boş bakmak istiyorum

İlgili sorular

+3 oy
13 cevap 273 göst.
+1 oy
2 cevap 135 göst.
0 oy
2 cevap 39 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde Linanin annesi61 (27 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 161 göst.

409,472 soru

12,307,854 cevap