+2 oy
894 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (620 puan) tarafından
İyi akşamlar arkadaşlar hayatımın en kotu günlerinden birini yaşadım dün post açmıştım hamileyim kötüyüm diye acile gittik serum taktik eve geldik kustum uyumuşum kızım var 2.5 yaşında babasıyla beraber iceriydeyken yerden mi nerden almış bilmiyorum lastik toka bileğine takmis ben olmayınca da geç yatmış 12 de uyumuş babasına besigine koymuş uzun kollu giyince de dikkat etmiş görmemiş bileginde kalmış toka sabah 9 da uyandık ki ne görelim bileği eli şişmiş morarmış kan dolaşımı durmuş Allahım yok böyle bişey mosmor suyun altına koyduk ambulansı aradık eşim ağlıyor ben bi yandan ağlıyorum ılık suya koyun dediler ambulans ile hastaneye gittik yanımıza ne cüzdan ne bişey almışız çok zor durumdu Allah hiç kimsede yaşatmasın alçıya aldılar elini kipirdatmasin kan dolaşımı olsun diye 2-3 saat bekledik hastanede çok şükür bişey yoktu ama eli bileği halen şiş ödem olmuş halen tokanin izi var siz siz olun bebeklere o ince saç tokalarini takmayın almayın eve sokmayın  travma oldu bende buraya yazma sebebim biz yaşadık siz yasamayin dikkat edin halen ağlıyorum 

30 Cevaplar

0 oy
(653 puan) tarafından
Ayy Allah korumuş. 1 yaş bebeğimin saçları uzun çok terliyor bende kullanıyorum ama her taktığımın peşine düşüyorum aman alır yutar diye de bileğe takmak asla aklıma gelmez. Ne yaparsak yapalım yeteri kadar koruyamıyoruz maalesef Rabbime emanetler.
-Reklam-
0 oy
(10,134 puan) tarafından
Panik ve korkunu yaşadım biliyorum benim oğlumada serum taktı izin vermedi ağladı 2 yaşındaydı kıyameti koparti bir yandan ayakta kucağımda pencere kenarında birşey gösteriyorum oyuncak video açıyoruz vs derken bir baktim kolu davul gibi şişmiş meğerse serum damardan çıkıp derine altına yayılmış. Taş gibi olmuş kolu ben önce anladım hemşireyi çağırdım gelmediler o kdr oda ağladı ki hiç öyle fark etmedim sonra doktor gekdi serumu çıkardı o bile korktu 2.3 günde indi o şişlik ama ömrümden ömür gitit 
0 oy
(2,349 puan) tarafından
Aman aman Allah ım esirgesin çocuklu evcil hayvanlı aileler çok dikkat edin cidden şaka gibi geliyor bazen ama benimde arkadaşın kedisi kızın lastiği düşüyor kedide oyun oynuyorum diye yutmuş malesef kurtaramadılar düğümlenmiş organlarda arkadaşın başından geçenler anlatmış yutulabilir arkadaşımızın bebişi gibi ele kola takılır unutabilinir çok dikkatli olmak lazım insan bazen anlamıyorda benimde kolumda geçen kan alfılar heyecandan farketmedim kolumda turnikeyi unutmuş kız koca kadın ben farketmedim çok geçmiş olsun Allah'ım beterinden esirgemiş 
0 oy
tarafından
Ayy çok üzüldüm bende çok kullanıyorum ders oldu bana Rabbim yasatmasn kimseye 
0 oy
(498 puan) tarafından
Çok  geçmiş olsun 

Ay bende kaç kere tesadüfen gördüm benim kızımda 27 aylık oynuyor koyuyor bileğine. Bi kaç kere de yanımda yaptı çıkarttım. Allaha şükür gördüm hatta birini yapmıştı ama bez tokadandı Allahtan. Daha çok dikkat edecem inşallah.
0 oy
(348 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım dikkat etmek gerekir hiç yaşamadım ama bir yerde görüp etkilenmiştim çorabını giydirmeden önce hep ters çevirir içine bakarım saç böcek filan var mı diye umarım bir daha böyle kötü olaylar yaşamazsınız 
0 oy
tarafından
Ay cnm benim de başıma geldi . Geçen sene kızım iki üç tane üst üste takıyor görmüyorum iki üç saat sonra gördüm resmen bileğinde bıraktığı iz kaldı geçmedi iki gün . Eli de kararmıştı ödüm koptu ya
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Çok çok geçmiş olsun sadaka verin canım çok üzüldüm Allah korusun evlatlarımızı görünmez kaza .
0 oy
(1,293 puan) tarafından
Aynı durum iki kere başıma geldi bizimki morarma filan yoktu kızım sabah kalktı gösterdi bak aciyo filan dedi ayy ödüm kopmuştu 
0 oy
(1,957 puan) tarafından
Benimde küçük bebeğim var kızım oldu hep mersklanirdim o takalardan bağlamaya artık vazgecdim

İlgili sorular

+1 oy
35 cevap 1,098 göst.
0 oy
3 cevap 97 göst.
+1 oy
13 cevap 1,017 göst.
20 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde BegumY (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 555 göst.
15 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Annelerrr (325 puan) tarafından soruldu

411,000 soru

12,368,855 cevap

42,231 kullanıcı

Kategoriler

...