0 oy
261 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (13,364 puan) tarafından

image

arkadaşlar, buna bir destek verelim. instagramı olan yorum atsın, sayfayı şikayet etsin instagramı olmayan google haritalarda okulu bulup yorum yapsın. böyle yerleri ifşa etmek lazım. 

mahvetmişler çocuğu. yoksa tanımam etmem ama içim acıdı resmen kendi evladımı düşündüm. 

image

4 Cevaplar

0 oy
(4,536 puan) tarafından

Ah Yavrum ya inşallah çok birşeyi yoktur

(13,364 puan) tarafından
2.derece yanık olmuş çocukta. 1 fincan kahve yakmış sözde...
(4,536 puan) tarafından
Bir fincan kahve olayına benzemiyor ama
(13,364 puan) tarafından
mümkün değil, bir neymiş kamera yokmuş.
(4,536 puan) tarafından
Rabbim Islah etsin bende için rahat etmedi aldım oğlumu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Offf kızım yanmıştı içim sızladı Rabbim yanına bırakmasın aşırı korktum kime guvenicz 

Kızım soğumaya başlayan üst demlik çaydanlıgi çekmişti kulak boyun göğüs yanmıştı Allah'ım çok zordu :(( ben kahve olduğuna inanmıyorum 
(13,364 puan) tarafından
çok korkarım yanıktan. Allahım korusun hepsini. böyle kurumlar da tez vakitte kapanır inşallah
0 oy
(647 puan) tarafından
Oyy yavrum yaa kafayı yiyecem nasıl koruyacaz bu çocukları hangi birinden!
(13,364 puan) tarafından
çok berbat bir dönemde sağlıklı çocuk yetiştirmeyw çalışıyoruz. Allahım güç versin bize
(647 puan) tarafından
Aminnn bebek daha ama şimdiden kara kara düşünüyorum okul hayatını büyüme çağlarını
0 oy
(341 puan) tarafından
Görünce içim parçalandı resmen kahveden yanmış demişler ama ben ona inanmıyorum ya küçük bir yer değil ki çocuğun her yeri yanmış resmen
(341 puan) tarafından
Bana ketil gibi geldi ya da termos inşaAllah iz kalmaz çocuk da travma kalır benim bir tanıdığım da annesi salça kaynatirken içine düşmüştü yüzü yanmıştı tabi biraz ailenin de sorumsuzluğu var yüzüne tuz filan da sürmüşler çocuk da iz kalmıştı kız çocuğuydu hep yüzünü kapatıyordu yaniktan o gündür çok korkarım
(13,364 puan) tarafından
ayy Allahım korusun daha beter yapmışlar
(1,020 puan) tarafından
Kahve değildir asla deri atıyo diyo annesi benim oğlum yandı kaynar su ile ordan biliyorum anında deri attı ve çok kötüydü kahve bu denli yapmaz ki bir fincan ne kadar yeri yakabilir ki Rabbim korusun hepsini
(341 puan) tarafından
Ya bence yalan söylüyorlar ama neyse gerçek ortaya çıkar herkes yapabileceği mesleği seçse böyle sorunlar olmaz
(1,020 puan) tarafından
Kesinlikle canım

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 378 göst.
1 Ekim 2024 Diğer kategorisinde iiiinciiii (1,514 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 182 göst.
0 oy
6 cevap 183 göst.
0 oy
8 cevap 172 göst.