0 oy
191 göst.
Diğer kategorisinde (5,509 puan) tarafından
Kızlar canım sıkıldı dün oglumu oyun alanina goturduk aslında surekli basindaydim kaydiraga giderken tünel gibi birsey var orda cocukla carpistilar hemen yanina gittim ama orda cocugumu itti mi büyuk cocuk bilmiyorum ben gidesiye kadar başka kaydirak binerken ayaga kalkti uzaklasmaya firsat bulamadan başka buyuk kiz carpti cocuguma top kismi vardi mudehale edemedim hemen carpar carpmaz kostum ama canı acıdı baya  kum kismina indirdim orda da kaydirak var normalde asla itmez bilmiyor cünku ama orda da benim oglum cocugu itti annesi tuttu Allahtan siz nasil takip ediyorsunuz oyun alaninda cocuklarinizi sirf cocuguma birsey olmasin diye kenarda durmadim gozetledim hep oyun alaninin icine girdim ama olan oldu birde ittirmeyi nasil unutturabilerim uykum kacti bildiginiz suan cocuklarla etkilesime girsin istiyorum oglum itmeyi oğrendi 

4 Cevaplar

0 oy
(51,926 puan) tarafından
baska cocuklar ittiyse orda belki oyle öğrenmiştir gözünü ayirmican her defasinda itmiyoruzndiye uyarcan canim 
(5,509 puan) tarafından
Insallah duzelir ya dun cok korktum kiz carpinca zaten
-Reklam-
0 oy
(5,509 puan) tarafından
Postum yukarı cıksın fikri olan var mi kızlar saldirgan olsun istemiyorum önüne gecmem lazim
0 oy
(4,223 puan) tarafından
Ben avm oyun alanına pek götürmem 3 kez götürdüm (hastalik kapma ihtimalinden dolayı Dr kış mevsiminde götürmeyin hiç temizlenmedigi gibi havasiz alan demisti)

O götürdüklerimde de küçüktü ben de girdim oynadım onunla diğer cocuklarida başımıza topladım sırayla kaydıkça oynadık :))

Ben normal parkta da yapıyorum ama bunu.Genrlde oralarda olurum yakın mesafede zaten diğer çocuklar bir anne çocuğa yakın duruyorsa o küçük ben büyüğüm algısı oluşuyor. :)
(4,223 puan) tarafından
Genelde tam olarak sorumluluk almak isteyen çocuklar gelip kızımı minnoş minnoş oynatıyorlar bende dahil oluyorum :)
(5,509 puan) tarafından
Bende sık goturmuyorum bir kurban bayraminda goturduk birde dün eglensin istedim ama canım sıkıldi yani surekli etrafında döndum ama o tünel gibi alanda ogluma karsi siddet vari birsey oldu mu görmedim kapali gibi cünku net gorunmuyor sadece agladigini duydum direk kostum yanına sarıldım optum sakinlesti oynamaya devam etti cok icine de girmek istemedim cocuklarla oynasin etkilesime girsin diye cunku cekingen duruyor ama kaydiraktan kayinca kalkti kiz cocugu carpti tekrar düstü bu sefer baya siddetli dustü bu sefer aldim ciktim oyun alanından kayanda korktu dikkat etmedi buyuk ihtimal oda ama bilmiyorum ya dili gelissin arkadas edinsin  diye ugrasiyorum ama nasil yapsam bilmiyorum
(4,223 puan) tarafından
O zaman bak sana bir tavsiye parmak giderken biraz oyuncak al yanına  bahçe oyuncakları plastik kaplar yogurt kabı bile olur bir iki plastik kase kürek tırmık gibi şeyler eve gelince kolay temizlenir :))

Kızını parkta oynatmaya başla dikkatini çeken çocukları oyuna davet otlar ile yemek yapıp toprağı kazarak güzelce oynarlar oyunu sen kur. Kenara çekil
Termostan kahveni çıkar ve izle.

Ben bunu milyon kez yaptım ise yarıyor.benim ki hatta parkı böyle birsey sanıyor diyebilirim çok kaydıraktan kaymak salıncak fazla keyif almaz uzun süre durmaz ama malzemelerinin olduğu poşeti hemen kapar.
Benimkinin çekingenlik vardı böyle epey azaldi şimdi de kreşe verdim
(4,223 puan) tarafından
Parka müzik.icin kolon götürdüğümu bile biliyorum dans oyun sen hayal et.
(5,509 puan) tarafından
Oglum var canim benim kamyonunu falan goturdum ama  kendi kendine oynadi
(4,223 puan) tarafından
Erkek kız fark etmez kazmak toprakla oynamak belji seninkilerde kazı çalışmaları yapar jirak oynasın sen biraz dikkat çekici hareketler yap başka covuklar meraktan yaklaşır zaten sonrasi beraber oynayalım güzel bir oyun kur kenara çekil bak paylaşım ve iletişim açısından çok  etkili oluyor.Ayrica diğer çocukların anneside çocuklar gözlerinin onund e olduğu için rahat ediyorlar hayat gelip seninledir tanisiyorlar oturuyorsunuz onlar oynuyorlar sonra sen sağ ben selamet olup evlerinize dönüyorsunuz.
(5,509 puan) tarafından
Bir deneyim canım onuda dün gercekten canim cok sıkıldi oyun alaninda goturdugume pisman oldum cani aciyinca
(4,223 puan) tarafından
Ben seni çok iyi anlıyorum dikkat ettiysen o kısmın üzerinde bile durmamaya çalıştım malesef bende takılıyorum öyle şeylere.O yüzden önce farklı çocuklar ile birlikte iletişime geçerek yakin mesafe yumuşak oynamayi öğrensin.Baskalarina alıştıkça zamanla top yakalamaya oynuyorlar kısa mesafede sonra kalabalığa hızlı hareket canlı yerlerde dikkati yavaşça öğreniyorlar.
Gelişim basamağı gibi düşün yavaş yavaş
Birden canlıya atınca uyumu yakalaması zor olabilir. Normal sende kendi.minnosuna göre ortam ayarlamaya bak sonra yavaş yavas yoluna giriyor.
Bak benimki şimdi kreşe gidiyor 1 hafta 10 gün  alıştı.Ama parktaki oyunların çok etkisi oldu.yoksa mümkün değildi eski haliyle kreş durumunu yonetmesi
Bak park resmine ilk resimlerden birini attım nasıl yere bile oturmuyor o kadar çamur oyunu a rağmen temiz takılıyor.Ama şimdi çamuru ağzına bile atar tabi ben kızarım o ayrı:))
(5,509 puan) tarafından
Havalar iyice sogumadan biraz daha cıkalim cocuklarla oynasin
0 oy
(20,196 puan) tarafından
Unutturamazsin. Ama gözün hep üstünde olacak.boyle. benim oğlumu da ittirdiler . Benim oğlum da ittirdi. Hem de dibimde. Aniden ittirince hicbisey yapamadım. Yetişemedim bile. Dondum kaldım. Kızdım tabi ki. Büyüdükçe iyiyi kötüyü daha net anlayacak. Sen hep ne yapıp yapmaması gerektiğini tekrar edeceksin. O da kafasına göre davranmaya devam edecek 
(5,509 puan) tarafından
Anlatirim canim gozumu ayirmam normalde hep yaninda dururum ama bir anda dusünemedim iktiricegini cunku yapmazdi sirasini beklerdi ittirmezdi dun bir anda yapinca ne yapcagimi sasirdim
(20,196 puan) tarafından
Çocuk bu yapmaz etmez asla denmez. Her çocuk her şeyi yapabilir .
(5,509 puan) tarafından
Sırasını beklerdi canım hircın bir cocuk degil parkta oynarken cekingen davranir
(20,196 puan) tarafından
Her çocuk huy degistirir

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 280 göst.
+3 oy
7 cevap 258 göst.
28 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,669 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 131 göst.
+7 oy
24 cevap 437 göst.