0 oy
528 göst.
Diğer kategorisinde (152 puan) tarafından
Kaynım benden birşey istedi  onların düğün fotorafı vardı link attı bana indirirmsn dedi. İntrntm yok dedi bende tm abi dedim indrdim whatsaptan attım sonra beni aradı  konuştu hemen eltim araya girdi konuştu benle telefonu ondan aldı konuyu kısa kesti kapattı iyi sağol Allah razı olsun indrdn dedi hayırlı akşamlar dedi kapattı yüzüme kaynımın konuşmasına bile fırsat vermedi daha 1 ay oldu evleneli. Ve ben 6yıllık gelinim yapması hiç hoş değildi. Siz olsaydnz ne tepki verirdiniz. 

15 Cevaplar

+7 oy
(2,898 puan) tarafından

6 yıllık gelinsin diye o senin kardeşin olmadı bu tripleri de hiç sevmem :D dinen helal değil isterse merhaba merhabadan ileri gitmesine müsaade etmeyedebilir artık onun eşi. Mesela bir kadının kız kardeşinin eşiyle yıllardır samimileşmiş olsa ve evlenince eşi rahatsız olsa o da belirli bir mesafe koymak zorunda. Haram muhabbet için ömürlük eşini feda etmez etmemeli :)

(5,389 puan) tarafından
Herseyi dine bağlamayın lafıda sıktı artık. Müslümanın hayatı dinene bağlıdır.
(3,571 puan) tarafından
Her şeyi dine bağlamayın diyoruz çnkü burada olay dinle alakalı değil kadın 4 aydır müsade edip yeni mi aklına geldi dinde yasak olduğu ?? Kadının kocası 6 yıldır müsade etmiş eltisi de 4 aydır sorun etmemişte yeni mi akıllarına düşmüş din ??
(2,898 puan) tarafından
Önemli olan karşımızdakinin aklına din gelmesi değil. Kendimiz dine göre düşünür yaşarsak zaten bunlar sorun olmaktan çıkıyor. En fazla zoruna giderse uzaklaşırsın bitti. Herkesi fazla düşünmeye hiiç gerek yok
(1,149 puan) tarafından
4 ay sonra rahatsız olacagi bir durum olmuş da olabilir evet. Belki eşiyle aralarında bir muhabbet geçti eşi bir şey anlattı kadın da rahatsız oldu o da olabilir niye kıskandı olarak düşünüyorsunuz çok saçma
(3,571 puan) tarafından
Sizin nasıl direkt din geliyorsa bu olayı yaşayanlarında kıskançlık geliyor demek ki. Çevremde sayısız hafız var hepsi de karşı cinsle mesafeyi koruyarak konuşuyor. O zaman onların dini de bir sorgulamak lazım
-Reklam-
+2 oy
(926 puan) tarafından
Bi tepki vermem ya cok buyuk biseyde yok sagol demis iyi aksamlar demis kaynini konusturmamis ne var ne olacak ki bunda
+1 oy
(2,360 puan) tarafından
Kıskanmış tir büyük ihtimalle cnm daha yeni evli olduğu için de olabilir 
(152 puan) tarafından
Neyi kıskancak afedersin ben ona abi diyorum ve 4yıl ev içinde yaşadım. Oda kardeşim. Benim eşim onunla konuşsa hiç kıskanmam sonuçta abisinin eşi.  Ne var bunda.
+1 oy
(12,274 puan) tarafından
o fazla tepki bermiş sen de gereksiz yere büyütme gül geç:) 
+1 oy
(4,087 puan) tarafından
Hiç bir anlam yüklemem, sen yardımcı oldun bitti o kadar karşı tarafın ne niyetle ne yaptığı ile ilgilenme boş ver.inan daha rahat edersin.
+1 oy
(869 puan) tarafından
Yani canım ne konuşacaksın ki kaynınla daha. Hem yeni evliler yalnız kalmak isteyebilirler, daha onlar yeni tanışıyor kıskanmış olabilir yani sen 6 senedir tanıyorsun ama karısı bir aydır içinizde bazı ilişkilerin oturması için zamana ihtiyaç var. Üstelik kötü de konuşmamış kadın. Ay pardon yüzüne kapatmış ama ben olsam takılmam ve kaynımla da arama biraz mesafe koyarım kadın pek hoşlanmıyor belli ki
+1 oy
(2,469 puan) tarafından
Valla kusura bakma ama alınacak bir durum yok. Biz evlendiğimizde eşim eltimle arada zıtlaşırdı, hatta laf sokardı. Ben bu durumu gayette güzel bir şekilde yasakladım. Şimdi ufak tefek sohbet dışında konuşmazlar. Ayrıca evlenmiş adam seni neden arıyor, karısıda arayıp isteyebilir. Siz rahatsız olmayabilirsiniz ama o kadın olur. Ben aşırı kıskancımdır ama eltimin dünya umrunda olmaz mesela
0 oy
(2,124 puan) tarafından
Bı koca eltinde var abooo evlerine filan gitme kocama göz koydu der net hahshs
(152 puan) tarafından
İnanki hiç  aramıyorum bile kaynımı hayattada aramam. Ama kaynım beni aradı işi düştü diye
0 oy
(422 puan) tarafından
Kocasını eltisinden kıskanmak cok çirkin bişey eltin kıskanmış sizi
(152 puan) tarafından
Evet hiç hoş değil gitsin başkasını kıskansın elin kızını
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Kaynın senden neden istiyor, hiç mi kimse yok. O kısım saçma geldi. Eltinin de tavrını hemen kıskançlığa yormam belki o an kendi aralarında başka bir şeye gerildiler. 
(152 puan) tarafından
Bende dedim evdekileri ara onlara söyle dedim evde onlarda yapmasını bilmez. İyi tm at dedim link konu oydu bide istemesindn bşy çıkmıyor kaynım bekarkende hep bendn isterdi  telefon şeylerle olsun çünkü aynanam bile telefonu bişey olsa bana verirdi
0 oy
(548 puan) tarafından
Daha yeni evli canım cahillik etmiştir uyanır yaptığından kendileri arayıp kıskanması da bı degisik başkasından isteselermis 
(152 puan) tarafından
Aynen öyle kaynıma söledim onu bunu ara diye  . Darılmasın diye iyi tm dedim  Çokta meraklısıyım sanki
0 oy
(4,682 puan) tarafından
Kıskançlık yapmış belli böyle sen onlar için ugrasmissin onun yaptığı terbiyesizlik
0 oy
(5,301 puan) tarafından
Kıskanmış belli ki. 4 yıl değil 24 yıl aynı evde yaşasan yine kıskanırdı. Daha tanımıyor seni o yüzden büyük tepkiler verme bence. Belki abisinden kardeşinden vs değil de senden istedi diye sinirlenmiştir. Takma kafaya alışırsınız birbirinize :) 
(152 puan) tarafından
Zaten kardeşleride benden istiyor  ;)))
0 oy
(3,056 puan) tarafından
Kendi yapamadığı için esidw seni aradığı için kıskanmıştir bosver daha yeni gelin aldırış etme yolun başında 
0 oy
(251 puan) tarafından
1 tane kaynim var 4 senelik evliyim numarası bile yok sadece hosgeldin abi yada hosbulduk abi başka hiç konuşmam eltimde eşimin numarası var eşimde de eltimin hiç sorun etmem abisine ulaşamaz arar yengesini bunda biseu yok bence 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 422 göst.
29 Ocak 2022 Aile kategorisinde hanimeli (572 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 467 göst.
9 Şubat 2019 Diğer kategorisinde BurcuKucuk (20 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 389 göst.
0 oy
7 cevap 1,029 göst.
7 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (540 puan) tarafından soruldu

407,218 soru

12,223,094 cevap

36,820 kullanıcı

...