Günaydın Ben Kaç şehir gezdim bilmiyorum 10 15 vardır ama en etkilendigim şehir Şanlıurfa oldu ordaki maneviyatı aldım peygamberler şehri olarak anılıyor ya o şehrin hikayesini dinleyerek gezince gezdiginiz yerlerin öyle sıradan normal bir yer olmadığını anlıyorsunuz ben çok istiyorum birdaha gitmeyi gittiğim de hamileydim 30 haftalık şimdi de kızımla gitmek nasip olur inşallah varmı sizinde böyle sevdiğiniz etkilendiğiniz şehirler
Neredeyse butun sehirleri bilirim gitmisligim gezmisligim kalmisligim vardir. Sehir olarak Nevşehir (Kapadokya) ve Çanakkale (Gelibolu Yarimadasi) ni cok severim. Çok özel yerler.
Linç gelir eminim ama Roma Hayran kaldım. Her sokağı film seti gibi. Şehrin ruhu duruyor.
Türkiye'de bir şehre bayılabilmem için 1970'lerde yaşamış olmam lazımdı. Şimdi en tarih kokan yerden bile ucube bir TOKİ bakıyor size dik dik. Ya da 30 katlı cam bir gökdelen. Dünyanın en çirkin mimarisi gökdelen...
Çanakkale o şehitler mezarlar tekrar gitmeyi çok isterim nasip
Baxı insanlar o ruhu çok derinden hissediyor bi k kişide daha duymuştum dediklerinş inşallah gidersin yine çok güzel şehir
Çok şehir gezdim doğu ve güneydoğu hariç nerdeyse heryere gittim
Aklımda kalan Amasya ve Kapadokya oldu. Karadeniz de doğası güzel ama gelişmemiş fazla. Eskişehir Ankara sevemedim birtürlü çok soğuk geliyor bana yani manevi olarak. Antalya Mersin Adana İzmir Hatay Muğla buralarda sıcak iklimi bize iyi gelmiyor
Ankara Anıtkabir kesinlikle
Ben inşallah umre gitmek eşimle oğlumla memleketimdede Karadenizin yesilliklerini görmek gezmek ahhhhh. Ölmeden nasip olur inşallah.
401,766 soru
12,027,190 cevap
36,243 kullanıcı