0 oy
291 göst.
önce Diğer kategorisinde (9 puan) tarafından

Kızlar bu şey neyse bugün gördük mutfakta ve sabahtan beri belki bin tane süpürgeye çektik irili ufaklı sebze meyve ve kuru bakliyat kurdu değil bu hem hızlı gidiyor hem tavandan kartonpiyer arasından düşüyorlar napacam akşama kadar bunlarla eşim akşam gelecek elimde süpürge bekliyorum resmen 

image

6 Cevaplar

0 oy
önce (5,455 puan) tarafından
Bakliyatların içine giren kelebekler var ya küçük küçük ona benzettim 
önce (9 puan) tarafından
Yok bunlar onlar kadar küçük değil irili ufaklılar bazıları serçe parmağın neredeyse yarısı kadar ve çok hızlı gidiyorlar ben öyle kurt görmedim hiç bunlar bir böceğin lavrası gibi mi desem anlamadım valla
önce (5,455 puan) tarafından
Ayyyuy çok zor vala Allah yardım etsin cnm
-Reklam-
0 oy
önce (1,438 puan) tarafından
Nemli ortamlarda ve ahşap yerlerde oluşuyor bu kurtlar üstünüz çatı mıydı öyleyse oraya bı ilaçlama yapın yada düşen yeri kapatın 
önce (9 puan) tarafından
Müstakil ev evet çatı üzeri
0 oy
önce (1,888 puan) tarafından
Rutubetten geliyor olabilirler illa küf olması lazım değil nemli de olsa oluyor sadece mutfaktami var 
önce (9 puan) tarafından
Sadece mutfakta var evet
0 oy
önce (184 puan) tarafından
Bende de aynısı vardı dolapların içinde çıkardı. Dolap kurdu gibi birşeydi. Ahşap dolabım vardı. Sonra dolapları değiştirdim şuan hiçbirşey çıkmıyor 
önce (9 puan) tarafından
Dolap içlerine baktım yok tavandan düşüyorlar kartonpiyer içlerinden
0 oy
önce (9 puan) tarafından
Kızlar tavandan dökülenler kurtmuş mutfağa baca koymuştuk evi yaparken ama kullanmadık hiç içine kuş düşüp ölmüş oda kurtlanmış ondan dökülen kurtlar kartonpiyer in içinde gezip buldukları boşluklardan dökülüyor lar akşam akşam Bi ton iş çıktı mahvolacak mutfağım
önce (2,202 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım en azından nerden çıktığını bulmuşsunuz Allah kolaylıklar versin
önce (9 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
önce (7,537 puan) tarafından
Ayyy içim bir kötü oldu Allah yardımcınz olsun
0 oy
önce (1,197 puan) tarafından
Benim balkonda böyle doluydu. Bir baktım kuş ölmüş. Kurtlanmış iğrenç kokuyordu. 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 5 göst.
0 oy
1 cevap 56 göst.
0 oy
4 cevap 55 göst.
0 oy
7 cevap 123 göst.

401,031 soru

12,001,008 cevap

36,184 kullanıcı