0 oy
570 göst.
Diğer kategorisinde (1,637 puan) tarafından
Merhaba kızlar benim 1 yaşında bir kızım var eşimle de korunuyoruz aslında ama normalde reglime 3 gün kala mutlaka regl oluyordum bazen iki gün kala oluyordum asla sekmez bu bir senedir ama hala regl olmadım baş dönmelerim, kasık ağrım ve tansiyon düşmelerim var yani sürekli gözüm kararıyor 3 gündür ve tansiyonum aniden düşüyor test almadım daha önce sizin de fikrinizi almak istedim eşime daha bişey demedim ilk gebeliğimde böyle şeyler yaşamadım sadece kasık ağrım vardı sizce hamilemiyimdir 

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Yani olabilir canım 1 yıldır adet olmadın demi bence sen acilen bir test al yap
(134,426 puan) tarafından
nerde cinsellik iceren post orda senle ben
tarafından
Hahahahahaa yok laaa ben senin kadar olamıyorum ☺☺
hep benden once geliyosun ☺️☺️☺️
(1,637 puan) tarafından
Yok öyle değil bir yıldır reglim hep iki veya üç gün önce gelir ama bu ay gelmiyor
-Reklam-
0 oy
(4,078 puan) tarafından
Gününüz kaç gün geçti 
(1,637 puan) tarafından
Yani aslında bugün olmam lazım ama gelen giden yok.
(4,078 puan) tarafından
Bu ay böyle olmuş olamaz mı hava değişikliği de etkiler
(1,637 puan) tarafından
Bilmiyorum ki ama inşallah öyledir ikinci bir çocuğa şuan hazır değiliz ve kızım küçük
0 oy
nasil korunuyosunuz
(1,637 puan) tarafından
Ama hep böyle korunuyorduk kızımdan önce 1 sene de bu yöntemle korunduk kızım isteyerek oldu hala öyle korunuyoruz
sans sizden yana olmus o zaman ama korunuyoruz dedigin yontem korubma yontemi degil malesef
(1,637 puan) tarafından
İnşallah yoktur o zaman
(4 puan) tarafından
İnşallah Allah senin kalbine göre versin.
(1,637 puan) tarafından
Yokmuş şükür ki şuan hazır değildik He olsa da başımız gözümüz üstüneydi ama yokmuş
0 oy
(1,730 puan) tarafından

Ben gecikme olmadan 1 hafta önce tıpkı dizilerdeki gibi başım dönüyor gözüm kararıyor yere düşüyordum:D tansiyonum da sürekli düşüyordu hiç olanak vermedim ama hamileymişim

(1,637 puan) tarafından
İnşallah ben değilimdir ya
0 oy
(7,812 puan) tarafından
Prezervatif varken geri çekilme gibi bir riske neden giriyorsun canım benim tabi ki hamile kalma ihtimalin var. İlişki esnasında gelen suda bile sperm oluyor. 

Her gecikme hamilelik değil tabi aynı şeyler bende de vardı bur bir kaç gün geciktim ama ben emin olduğum için hamile olma ihtimalimi düşünmedim bugün regli oldum.
(6,812 puan) tarafından
Dün 3 aylık bebeği olup hamile kalan kişiye korunma yöntemini sormuştun ne dedi canım
Bende sordum cvp vermedi 2. Defa sordum cvp var post yok merak ettim ne dedi acab
(1,637 puan) tarafından
İnşallah bende regli olurum çünkü şusn ikinciye asla hazır değilim
(7,812 puan) tarafından
Yok ona cevap vermedi canım ben yazmıştım senin yoruma onun bildirimidir sonrada kapattı postu
(6,812 puan) tarafından
Sana o zaman daha iyi korunursunuz olur biter gibi bişey yazmıştı sanırım. Sonra dan aranızda muhabbet geçtiyse cvp vermiştir belki dedim
(7,812 puan) tarafından
Yok daha bir şey yazmadım öyle diyince
0 oy
(3,704 puan) tarafından
Yap canım olabilir yani bende bugün yaptım 
(3,704 puan) tarafından
Amin inşallah canım çok sevinirim sagolsin Allah razı olsun
(1,637 puan) tarafından
Rica ederim canım benim ne demek evlat çok başka bişey
(3,704 puan) tarafından
Evet canım buda bizim ikinci olacak Allah izin verirse inşallah
(1,637 puan) tarafından
Amin inşallah gönlünden geçen olur
(3,704 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(2,468 puan) tarafından

Olabir korunma yoksa yüksek ihtimal gazann mübarek olsn :D

(1,637 puan) tarafından
Geri çekilerek korunuyoruz bu zamana kadar kazayla hiç olmadı inşallah da yoktur
0 oy
(656 puan) tarafından
Kız kardeşim 3 yıldır geri çekilme ile korunuyor geçenlerde annemlere geldi dedi abla adetim geçen ay 14 ünde oldu ondan önceki ay 15 inde oldu bu ay niye olmadı ki dedi o gün de 16 sı falandı deidm her ay bir gün erken oluyormuş olmamış kesin hamilesin yok dedi bu zamana kadar olmuyordu deli misin falan gitti test aldı ve hamile aynı şey arkadaşımın da basına geldi ve bana gelmemesi için acil kadın doğuma gidip kesik korunma yöntemlerini konuşacağm 
(1,637 puan) tarafından
Bizde kızımdan önce öyle korunuyorduk kızım isteyerek oldu kızımdan sonra da geri çekilmeyle korunmaya devam ediyoruz bir senedir hiç reglim böyle olmadı hep 3 gün önceden olurdum ama şuan ikinci gebeliğe de hem bedenen hem ruhen hazır değilim inşallah yoktur ve regl olurum
(656 puan) tarafından
Rabbim yüzünüze bakar inşallah ne diyelim
(1,637 puan) tarafından
Aminn inşallah

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 414 göst.
0 oy
10 cevap 358 göst.
11 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Anneyimben1 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 699 göst.
20 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Elifzi. (479 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 151 göst.
24 Mart 2023 Diğer kategorisinde Meryem15 (8 puan) tarafından soruldu

410,474 soru

12,346,620 cevap

40,185 kullanıcı

Kategoriler

...