+2 oy
899 göst.
Diğer kategorisinde (43 puan) tarafından
Bizim için yolun sonu.cabaladim elimden geleni yaptım bu yüzden içim huzurlu.icimde korku olmasa da yeni bir hayata başlayacak olmanın endişesi var.

Bu akşam kardeşim geliyor.ben artık yaşadıklarımı kaldiramiyorum ve yaşama ihtimalim olan şeylerin beni nasıl yipratacagini biliyorum.bu yüzden gitme kararı aldım.yavas yavaş topluyorum eşyalarımı.ben gidiyorum deme gereği bile hissetmedim çünkü dur gitme demesine ihtiyacım yok.

Dün her zamanki gibi iş yapiyordum.sabahtan beri ayakta kosturdum.sirf isimi bitireyim de onun istediği yemeği yapayım diye.ben iş yaparken o da arkadaşı ile konuşuyordu ve aralarında bir cümle geçti.esim sen beni dün saat 10 da bıraktın eve hatırla dedi.konu neydi bilmiyorum zaten sormadım.fakat eşim ondan önceki akşam saat 2 de geldi eve.isteyim diyerek.ve ben o ikide gelecek de kapıyı açıp eve yanlız girecek diye onu bekledim ikiye kadar sırf kapı çalındığında ben açayım diye.tek kelime sordum o kadar zaman nerdeydin? Önce zirvaladi yanlış duydun dedi.sonra benim duyduğum şeyden kati emin olduğumu anlayınca ,bağırmaya öyle üste çıkmaya çalıştı.bagirmadim öylece dinledim.

Artık o saatlerde nerede olduğu beni ilgilendirmiyor.isterse o saatler içinde ibadet ediyor dahi olsa bu bana yalan söyleyip işten geliyorum demesini aklayamaz.ki yalanı da daha önceki şüphelerimin gerçek olduğunu gösteriyor.ailemi aradım yarım yangildak anlattım.artik beni bekliyorlar... Bu iş te boylece son buldu.artik yalanlarını yutmayacagim kendi içimde onun saçma sapan oturmayan bahanelerini öyledir diye kendimi kandırmayacagim.o beni kaybetmeyi göze almış ki durumu böyle.beni kaybetmeyi göze alanı yanında durarak ödüllendirmeyecegim.

18 Cevaplar

+2 oy
(6,244 puan) tarafından
Bir söz okumuştum tam olarak böylemiydi bilmiyorum kadın susarak gider diye gerçekten içimizde duygular varken bağırıp çağırıyoruz ama ciddi anlamda bitince sadece susuyoruz Allah yoluna hep güzellikler çıkarsın 
(43 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım.
tarafından
Susan kadın herşeyi denemiş ama olmadığını görünce vazgeçmiş kadındır . Çünkü bir kadın ne kadar susuyorsa o kadar vazgeçmiştir
(5,653 puan) tarafından
zaten konus konus anlasilmayinca insan artik yilar he de gec he de geç moduna girer en son hic takmaz bile.  evli degildim ama 6 yillik iliskim vardi dayak kufur aldatma hor gorulme vs vs . 5 sene omrumu tukettim. arik sin zamanlarla bu sen misin diyordu bana bisey diyordu takmiyofum. he deyip geciyodum . umursamiyordum isterse bir kizin koynuna hirmeye gidiyorum desin maji hormemis gibi yapiyordum beni ariyosu aksamina istanbuldan sakaryaya geliyodu sen kafayimi yedin bu seisin niye umursamiyosun diye. en son ayrilmak istedigimi soyledim agladi zirladi. ama bitmisti yani artik okadar elime kiymik batsa dunyayi yikan el bebek gul bebek buyuyen ben elin serefsizindin dayagini kufururnu hor gormesini kendi boklu donuna bakmadan kendini bi nimetten sanmasini hazmedemedim ne benim ne ailemin yanina yakismazdi. evlenmeden kurtuldum. zaten evlensek bir ay maksimum ya o beni ya ben onu öldururduk yani bir ayi gecmezdi ktil olmamiz
(494 puan) tarafından
Evet kadın susuyorsa bitmiştir.   Erkek kavga ediyorsa bitmiştir.
önce (521 puan) tarafından
Evli degilmiydiniz benmi yanlış okudum hayırlısı olsun inşallah
-Reklam-
+1 oy
(5,984 puan) tarafından
Hakkınızda hayırlısı olsun canım Rabbım gönlüne ferahlık versin
(43 puan) tarafından
Amin çok teşekkür ederim
0 oy
(2,458 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun en doğruyu sen bilrsn cnm 
(43 puan) tarafından
Sağol canim
0 oy
(15,252 puan) tarafından
Gerçekten kafasında bu ilişkiyi bitirmiş bir kadin görüyorum. Eğer bitirmemiş olsan bu kadar sakin olmazdın. Hakkinda hayırlısı olsun olsun canım. 
(43 puan) tarafından
Sanırım öyle canım.bende bu kadar sakin kalacagimi dusunmezdim aslında.garip olan içim sadece daha önce kendimi uzdugum için aciyor
(15,252 puan) tarafından
Bundan sonra kendini asla üzme o zaman ;)
(43 puan) tarafından
Artık üzülmek, ağlamak , karşındakinden ona guvenebilmen için en ufak bir umut ışığı aramak yok.eminim ki bu bana huzur verecek.
(15,252 puan) tarafından
Rabbim yolunu açık etsin. Her bitiş yeni bir başlangıçtır. Umarım bundan sonra huzurlu bir hayatın olur.
0 oy
(3,444 puan) tarafından
Ben yazıda bitmislik tukenmislik okudum kalp kirilmişligi okudum ..rabbim yardimcin olsun canım 
(43 puan) tarafından
Sağol canım çok teşekkür ederim.insallah bundan sonra herşey daha güzel olacak.yanliz ama mutlu bir hayat istiyorum kendime
(3,444 puan) tarafından
İnşallah öyle olur canim.. güçlü kadinsin sen başaricaksin eminim
(43 puan) tarafından
Sadece neyi almam lazım yada bırakmam lazım onu bilmiyorum.hic ev eşyası almayacağım.zaten bu eşyaların artık ahli mal olduğuna ve bana iyi gelmeyeceğini düşünüyorum.sadece kıyafet alacağım bir valiz.
(3,444 puan) tarafından
Sıfırdan başlamak için herşeye bencede alma canim
(43 puan) tarafından
Dediğim gibi iğne bile istemiyorum.cunki burayı yuva yapmaya çalışan eşyalar değil bendim
0 oy
(176 puan) tarafından
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah en doğru kararı sen verirsin 
(43 puan) tarafından
İnşallah.bakalim şimdilik doğru olanın bu olduğuna inanıyorum rabbim pişman etmesin
(176 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
tarafından
Hhahahahhhah hunulianne ney kzzz
0 oy
(726 puan) tarafından

Hayırlısı olsun senin için :(

(43 puan) tarafından
Sağol canim
0 oy
(2,224 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun Rabbim neylerse güzel eyler inşallah zaten aldatıyor galiba diyordun eşini ve çocuğunu seven adam dürüst olur gözü dışarda olmaz yalancı olmaz o sizi gözden çıkarmış böyle bir insana daha uzun zaman evde hizmet etme sen onun evde beklesin diye tuttuğu kişi değilsin ev işini yap pis çamaşırlarını yıka karnını doyur kapılarda bekle oda sana saygı duymasın 
(43 puan) tarafından
Aynen öyle canim
0 oy
(20,203 puan) tarafından
Sabır da bir yere kadar haklısın gitmek zamanı gelmiş yeni hayatında hep dik dur ve geri dönme bugün yalan söyleyen yarın yine söyler ardına bakmadan kaç Allaha sığın ailene sığın herşey gönlünce olsun ❤️
(43 puan) tarafından
Sağol canim
0 oy
(435 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsın, kaç yıllık evliydiniz acaba çocuk var mı? 
0 oy
(542 puan) tarafından
Bu aldığın kararda rabbim her daim yanında olsun en doğrusunu yaptın kendin için bir çok kişi bunu yapamıyor kendinde o cesareti görmüyor ama seni kalpten tebrik ediyorum değer görmediğin yerde kalmadığın için 
0 oy
(516 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun canım Allah yardımcın olsun daha önce bende geçtim bu yollardan biraz zor bir süreç olcak ama inşallah hiç sıkıntısını atlatirsun
0 oy
önce (3,632 puan) tarafından
Postlarına denk geldim durumunu merak ettim açıkçası:/ umarım hersey gönlünce olur
0 oy
önce (7,183 puan) tarafından

Bundan sonra çok çok mutlu olman dileğiyle <3

0 oy
önce (3,792 puan) tarafından
Bu hayatta insan kendine söylediği yalanlar ile yüzleşmeli 

O kadar emek verirken kendini hangi yalanlar ile kandırıp oyaladin neler görmezden gelip derinlere gömdün bu davranış sana neleri tekrar tekrar yaşattı bunları düşünmelisin karşındaki yalan söylemiş söylememiş bir hata yapmış yapmamış inan önemli değil.

Sen kendine yaptıklarına dayanamadığın için artık evi terk ediyorsun.Kendini tükettiğin için.

Halbuki ki bu kadarına gerek var mıydı hayatın anlaman için seni bu kadar duvardan duvara vurmasına neden musade ettin.

Niye yazdim biluyir musun yaşadıklarının farkına var diye.Cunku farkına varmadan gidiyorsan bu yokluk cezasını ona değil kendine kesmiş olacaksın ve canın daha çok yanmaya devam edecek.

Doğrusu ile yalnisi ile tüm hayat tüm deneyimler senin büyük bir razilik ile kabul et ve yeni yoluna öğrendiklerim ile başla ve devam et.Alma.verme dengesine dikkat et  kendine saygı duy kendini sev çevrendeki insanlarla öyle olsun diye söylüyorum

Esin hatalı kesinlikle haklı değil ama bedeli artık sen ödeme cezayı artık kendine kesme bak büyük bir ders var önunumde de koca bir ömür.Bencillik anlamında değil söylediklerim önce kendi sev saygı duy sonra çevrendekilere inan yeni hayatına ne kafar doğru bir yerden başlarsan daha kısa sürede kolaylaşır ve refaha çıkarsın.

Kolaylıklar dilerim
0 oy
önce (10,352 puan) tarafından
Rabbim pisman etmesin canim yar ve yardimcin olsun InsaAllah 
0 oy
önce (7,421 puan) tarafından
Hiç post açmamışsın başka ne yaptın güzelim 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 366 göst.
17 Ocak 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde SweetDreams00 (1,011 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 540 göst.
4 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Cikolatamm (72 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,043 göst.
0 oy
6 cevap 428 göst.
28 Haziran 2019 Diğer kategorisinde Sonsuzum (30 puan) tarafından soruldu

403,340 soru

12,081,179 cevap

36,354 kullanıcı

...