0 oy
154 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (349 puan) tarafından
Ev içinde yaşıyorum bilen bilir ve evde yatak odam yok üçtane tek kişilik baza ve bir tane 3 kapılı dolap var odamda kizlarimla beraber kalıyoruz topalm4kisi eşimle beraber kaynamam ayrı eve çıkmamızi istemiyor eşimle anlaşamıyoruz ayrıca ben yatak odası almak istiyorum onada izin vermiyor kaynimda aynı evin içerisinde iş icabı güya geldiler bir kaç aya beni idare edin cikicam diye fakat bir sene oldu ve ben bu durumdan aşırı derecede sıkıldım bugün olanlar oldu dayanamadim artık ses çıkardım ben böyle yaşamak zorunda değilim diye sizce ben ne yapayom bana yol gosterin eltiminde sürekli oyunları bitmiyor beni kötü çıkarmak için boşan demeyin iki cogum var bırakmam babamin evinde çok kez gittim kendime zarar verdim olmadı bıktım usandım bu durumdan 20 yaşında oğlu var kaynimin bende 25 yasindayim sürekli evdeler banyo bile rahat yapamıyorum yoruldum bu durumdan size içimi döktüm 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Valla bnde kaynanamla birlikte yaşıyorum. Yazın köye gidiyorlar.  Eşim tek oğlan .yatak odamda banyom var . Rahatım suanlik 

(218 puan) tarafından
Kaç  yıldır evlisiniz
tarafından
9.5 yıl.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Niye ilk başta kabul ettin canım Rabbım yardımcın olsun çok kötü bir durum yaa eşinle adam akıllı konuşup evi ayrisaniz ne diyor buna 
0 oy
(18,592 puan) tarafından
Böyle bir hayata nasıl gelip düştün hiç mi uyaran olmadı. Bir aklı eren bunu görmüş geçirmiş 21. Yüzyılda hala birlikte oturanlar olmasına şaşırıyorum ama hadi buna da tamam dersin ama ayrı bir ev olmasa bile yatak odası olur aile mahremiyetine dikkat edilir sizin ev baya yol geçen hanı gibi 
(349 puan) tarafından
İlk evlendigimde ayriydim borç yaptı eşim ev onlarındi zatteb evden çıkardılar eşyaları sattılar öyle kaldik

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 339 göst.
0 oy
4 cevap 157 göst.
25 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Cansuklns (524 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 78 göst.
+1 oy
20 cevap 364 göst.
12 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,739 puan) tarafından soruldu

411,505 soru