0 oy
396 göst.
Diğer kategorisinde (245 puan) tarafından
Bi süredir hastalık vs vardı o yüzden düzenimiz bozuldu kızım 3 yaşında normalde erken uyur 9 gibi ve sekiz gibi de uyanır son bir aydır 12 den önce uyumamaya başladı ve bu bizi çok yoruyor sabah da 10 civarı uyandığı için ve evde enerjisini atamadığı için gene geç uyuyor. Bugün erken uyandı sekiz civarındaydı ben de uyutmadım ki gece erken uyusun markete gittik evde oynadı çorba yaptım yemeğini yedi birazda burnu tıkalı o yüzden banyo yaptırdım yarım saat önce Bi baktım uyuyakalmış sizce uyanır mı gene mi nöbetteyiz:/

9 Cevaplar

0 oy
(135,808 puan) tarafından
uyanmamasi mucize olur
(11,659 puan) tarafından
Benimkiler 7 de uyuduğu zaman sabaha kadar uyuyolar kız :)
(245 puan) tarafından
İnşallah benim güzel kızım da uyur :)
(6,307 puan) tarafından
benimkide bugun oglen iki kere dalmak uzereydi. birinde tel caldi birinde trendyol siparisim geldi guvenlik aradi kapi diafondan. sonra daldi bi yerine yatirdim vc girdim gectim taytimi giydim spor salonuna gtcekdim birden karsimde bit kadar cuce dikiliverdi. ben tuvaletteyken kalkmis megersem.:) on dk salincaginda daldi yatagina yatirdim bikac dk da orda yani toplam 15 dk anca uyudu oglen. butun duzenimi rutinimi hozdu spor da yapamadim yemek saatlerim de karisti bugun.  simdi uyutmaya calisiyorm usenmessem bi yarim saat spor salonuna geccem. mac varmis zaten kicam
mac izlio. tum gun beynim mikilmis iki cckla bide harala gurele mac sesi duymak istemiyorum.:)
daha uyumuyolar benimkiler
(6,307 puan) tarafından
uyuyunca iyi oluo ya gun icinde kafa resetlenio. pkizim 54 aylikti anasinifina baslicak diye braktirdim zorla. ki yinede okuldan 1 de geliodu 2 de makaimum sizmis oluyodu koltukda yerde sagda solda:) baya uyudu benimki 5 yasa kadar:) oglanda uyusa keske insallh
-Reklam-
0 oy
(12,959 puan) tarafından

E saat 10da kalkan çocuk nasil erken yatsin kiz :) sabah kaldiracaksinki aksam erken yatsin.

Uyanmada çocuktan cocuga degisir. Benimki bazen uyuyakaliyo 7de kendisi. Sabaha kadar kalkmaz ama sabah 6 6.5da kalkar
(12,959 puan) tarafından
Ayy Allah yardim etsin ya. Keske bizde gecebilsek şu kış saatine. Valla benimkiler erken kalkar erken yatar. 9da uyumus olurlar genelde. Ama sabqhta tabi Allah ne verdiyse. Kiz bazen 8 8.5u goruyo ama oglan hic gormez. En gec 7de ayakta
tr gecse iyi olcak 2 saat ilerdesinuz suan
(12,959 puan) tarafından
Evet ya. Kiz 1 saat alsinlar ya. Yazik gunah valla insqnlara. Ama yoook nasil para kazancaklar
sartlar cok zor orda☹️
(12,959 puan) tarafından
Aynen Sevdacım Allah sonumuzu hayretsin.
0 oy
(4,591 puan) tarafından
Sabah erken uyandirmayi denesen? 

Cok gecmis olsun bu arada
(245 puan) tarafından
Teşekkür ederim bugün uyandırdım ama olmadı uyanırsa artık yarına kaldı düzene oturtmaya çalışıyorum bakalım
0 oy
(20,341 puan) tarafından
O uyandığı zaman uyuyo taklidi yapın. Uykusu açılmadan uyur geri belki avabsg
(245 puan) tarafından
:) iyi fikir uyandı biraz huysuzluk etti tekrar uyudu galiba biraz rahatsız burnu da akıyor iki gündür
(20,341 puan) tarafından
Bizimkiler de hep hasta. Hatta ben de usutmusum. Midem çok kötü
(245 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım havalar hastalık havaları artık ister istemez oluyor
(20,341 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(99 puan) tarafından
Benim 4 yaşındaki geçen gece 7 de uyumus babannesinde getirdiler alt kattan yatti kalkmamisti ama seninki kalkar bence
(245 puan) tarafından
Yorulduğu zaman benim kızımda öyle erken uyur uyanmaz ama işte evin içinde ne kadar yorulabilir ki
0 oy
tarafından
Smdi oğlanı uyutuyprum normalde 8 de uyuyor sabaha kadar kalkmiyor ama bugun illallah ettirdi
(245 puan) tarafından
Erken yatıp erken kalkınca biraz nefes alma zamanı oluyor insanın sabahları o kadar değil ama gece çok gergin oluyorum en iyisi erken uyanıp erken uyuması bende en kısa zamanda düzen oturmatmaya çalışıcam inşallah senin ki de uyur
0 oy
(661 puan) tarafından
Kızım 3 yaşında öğle uykusuna yatmadıği zaman 8 gibi uyur sabaha kadar uyanmz ama bizimki de her gün 7 buçuk da uyanır 10 da bile yatsa 7 de kalıyor çocuk 
(245 puan) tarafından
Benim kızımda öyleydi şimdi 3 yaş 3 aylık oldu huyları değişiyor öğle uykusunu bıraktı erken yatıp erken kalkıyordu onu da bıraktı bakalım nasıl düzelecek
0 oy
(648 puan) tarafından
Gündüz uyumadiysa uyanmaz pek ama sabah erken kalkar 6 7 gibi
0 oy
(252 puan) tarafından
3 yaşında oğlum simdi uyudu sabah 10 11 e kadar uyur gece çişi gelse bile yapar hemen yerine yatar hiç oyun istemez ama bu sabah 7 7 bucuk o saatlerde uyandi dahada uyumadı benide uyutmadı üstüne 1 yaşında kardeşini de uyandirdi

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 322 göst.
0 oy
22 cevap 313 göst.
18 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Annelikguzel (1,632 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 299 göst.
26 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Leyla343480 (81 puan) tarafından soruldu

412,283 soru

12,411,041 cevap

44,840 kullanıcı