0 oy
168 göst.
Aile kategorisinde (650 puan) tarafından
Kızlar 4 buçuk yıllık evliyim kaynana yanında yaşıyorum 2 yıldır da eltim var yanımızda köydeyiz. Artık bu yıl bana ev alınıyor Allah'ın izniyle dün aradılar ilandan birini 4+1 ev devlet Hastanesi'ne sağlık ocağına okula yakın kızlar ama 5. Kat ve asansör yok zorluğu olur ku sizce. Bir de eve bakmaya gidince nerlere bakarsınız adam bana göre bakım yapılacak yeri yok ama hanımın kendim bakarsın ona göre anlaşırız dedi nerelere bakıp dikkat etmem lazım tecrübesizim bu konuda bana yardımcı olun 23 yaşındayım cahillikle gidip kötü bir ev seçmeyelim 

13 Cevaplar

+1 oy
(565 puan) tarafından
1.kiler 

2.balkon 

3.ebeveyn banyosu 
-Reklam-
+1 oy
(372 puan) tarafından
5.kat asansör olmadan zor olur bence asansör olmadığına göre büyük ihtimalle eski binadır ben ev alacak olsam biraz yeni binalara bakarım asansörsüz zor olur hastalığı var sağlığı var
+1 oy
(1,359 puan) tarafından
Asansör olması çok önemli canım ya.. 5 kati elinde yeri gelecek pazar market poşetiyle nasl çıkacaksn. Bide çocukların küçükse daha zor olur. Önce Asansör sonra balkon bide güney cephe olsun kışın kuzey cephe zor olur 
(650 puan) tarafından
Evet çok küçük biri 3 yaşında biri 9 aylık
(1,359 puan) tarafından
O zaman kesinlikle asansör olsun canım. Asansör olmadan alma derm
0 oy
(43 puan) tarafından
Bir çamaşırı rahat kuruyacak balkonu var mı .iki mutfak büyüklüğü üç ev çap mi yani ***** yumuk mu .evde çatlak olan duvar var mı .özellikle banyo tavanı ve mutfak tavanına bak.ust kattan sızdırma sararma var mı ? Eve girerken derin bir şekilde kokla bir koku özellikle rutubet kokusu var mi
0 oy
(6,702 puan) tarafından
Benim için önce balkon sonra ebeveyn banyosu geliyo büyüklük küçüklük senin bileceğin iş 5 kat içinde asansör olmayınca sıkıntı olabilir bence almışken 3+1 olsun asansörlü olsun ben bunlara dikkat ederim alırken ve bazen bende bakıyorum ilanlara önceliklerim bunlar 
0 oy
(11,811 puan) tarafından
Ay valla 5 sene oturdum 5.katta asansorsuz. Anam agladi. Kaynanamim evide 5.kat asansor yok. Senelerdir mecbur oturuyolar kendi evleri ama bunun yasliligida var inanki. Brnim annem bana gelmek istemiyodu. Alisveris yaparsin posetle cikamazsin çocuklarla. Çocuk uyur kucagina alirsin zor cikarsin. Ben 49 kiloya kadar dustum valla. Esimle kavga edrlerdik ekmek almaya sen git ben git diye :D
(650 puan) tarafından
Evet o ev silindi aklımdan:))
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Banyoda. MUtfakta küf var mı bak 

Güneşi nasıl alıyor önemli eve güneş girmesi çok önemli yoksa ev ısınmıyor 

Ebeveyn banyosu bence çok önemli 

Balkon olsa iyi olur insan az Bi oturup çay içmek istiyor

Bence 5. Kat asansör önemli bebek arabası var alışveriş poşeti var annen gelir baban gelir hastalığı yaşlılığında var asansör yoksa eski binadir yeni bir ev baksan iyi edersin. 

Bir de binadakiler akraba mı o önemli akraba binasında oturmak çok iyi olmuyor 
0 oy
(10,608 puan) tarafından
asansör olmalı. hiç mi eşya taşınmayacak o eve, pazara markete gidilmeyecek. tamam okul hastaneye yakın olsun

onun dışında cephe çok önemli 

doğu-güney - batı

mümkünse kuzey olmasın olursa da banyo vs falan gelsin kuzeye 

yerden ısıtmalı olursa şahane olur
0 oy
(585 puan) tarafından
Zamanında annem asansördür evde uzun yıllar yaşadı bacaklarından rahatsız artık merdiven çıkamaz hale geldi bu sebeple asansörlü ev aldılar ama işte olan anneme oldu. Şimdi bende aile apartmanında asansörsüz binada oturuyorum annemleri mi kınadım bilmiyorum başıma geldi nefret ediyorum 2 yaşında kızımı bile merdivenden çıkaramaz hale geldim. Asansör olayı cidden önemli bir gün bu evden çıkabilirsem kesinlikle asansörsüz yere geçmem.
(650 puan) tarafından
Çok haklısınız
0 oy
(650 puan) tarafından
Hepinize teşekkür ederim kızlar aklımdan sildim ben o evi bakmadan asansör olmadan 3 yaş ve hadi öteki de 1 yaşına gitsin o zamana asla olmaz çok zor 
0 oy
(1,332 puan) tarafından
5.kat asansör yok çok kötü yaa cikilmiyo eşyaları bırakıyorum ilk önce kızımı eve koyuyorum sonra anca eşyaları taşıyorum tek tek ömrümden ömür gidiyo resmen az önce kapı önüne çıkayım dedim kızın bisiklet top ve kızı kucağıma aldım kolum resmen uyuştu evin içindeki yapılacak şeylere bak mesela dolap fln çok tadilat olan bi evse yapacak gücünüz varsa yaptirirsin ama yok yapamayız dersen başka ev bak ve ısınma konusu su sızma konusu bunlarida mutlaka dikkate al ben bunları önemserim ve genişliği fln kendin gidip bak eve 
0 oy
(7,304 puan) tarafından
Çok uygunsa yatırım amaçlı alınır kısa süre yaşarsın daha yüksek fiyattan satarsın ama kalacaksaniz tavsiyem asansörlü olsun 5 kat çocukla çok zor 
0 oy
(908 puan) tarafından
Asansör yoksa direk ele gitsin canım asansor yoksa ve 5.katsa isterse içi süper lux olsun isterse şehir merkezi olsun hepsi önemini kaybeder.bizde bazen elektrik kesiliyor asansör calismiyor hayat duruyor resmen .tek başına asansorsuz evde küçük çocuklarla asla dışarı cikamazsin yani .ha o derdi çeken vardır illaki ama o kadar beraber oturup da ev alıyorsan azıcık istediğin gibi olsun yine perişan olan sen olma

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 62 göst.
0 oy
9 cevap 161 göst.
0 oy
4 cevap 71 göst.

401,535 soru

12,018,772 cevap

36,224 kullanıcı

...