0 oy
85 göst.
Diğer kategorisinde (629 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Arkadaşlar regle yakın çok halsiz hissediyorum çarpıntım oluyo ellerim titriyor reglkenı beni gibi olan kan değerim normal bu araca

2 Cevaplar

0 oy
(1,477 puan) tarafından
Bu ben ben  inan daha fazlasını yaşıyorum 
(629 puan) tarafından
Yani gerçekten çok zor şuan iki gn kaldı reglme bi anda kalbim çarptı ellerim ayaklarım titredi bi acaip oldum ağlıyorum resmen noluyo die sizde belirtiler ne oluyo kalpten de doktora gittim bişey yok dedi anlamıyorum neden böyle
(1,477 puan) tarafından
Oğlumu kaldırdım ikindileyin benim göğüsümde bi ağrı çarpıntım var dedim anne kas ağrısına benziyor korkma geçenlerde kaç gün çektim ben dedi bi bak elim ayağım buz gibi bi bak yanıyor sanki böyle şekerim düşüyor gibi halsizleşiyorum
(629 puan) tarafından
Evet benimde buz gibi oluyo aynısı bendede oluyo yaş kaç bu arada
(1,477 puan) tarafından
41 olacağım canım senin kaç
(629 puan) tarafından
Benim 23  aynı belirtiler bendede var halsizlik ağrı çarpıntı üşüme
(1,477 puan) tarafından
Canım hadi bendeki menopoz belirtisi desem ama yıllardır böyleyim muhtemelen hormonlorla alakalı sanki
(629 puan) tarafından
Valla bendede var Bi dört senedir inşallah düzelir umuduyla bakıyorum hormon el bencede adete yakın özellikle berbat oluyorum
(1,477 puan) tarafından
Ah bacım ah aslında hormon felan hikaye stres kaynaklı hepsi bence
(629 puan) tarafından
Of evet onlarda alakalı ya panik atak var bende mesela bencede oda var ve regle yakın artış gösterio
(1,477 puan) tarafından
Başka sebep arama canım işte
(629 puan) tarafından
Doğru bide çok uykusuz kalıyorum bebek var buda bnei maf edio resmine uyku uyumuyorum
(1,477 puan) tarafından
Canım gögüs ünde ağrı yapıyor mu
(629 puan) tarafından
Evet hemde solumda sırtım dada kalp dokturna sa gittim çok şükür bişey yok dedi ama ben korkuyorum öyle olunca bana doktor şey demişti bazı insanların vicudu dier insanlara göre hassas oluyor etkiliyor demişti yorgunluk vs hatta bana demiştik benim küçğk bebeğim var eşim bakmasına ragmen ben işe ruh gibi gelirdim senin ki yorgunluktan demişti kolum ağrıo bazen acaip bişry ya anlatamıyorum deişik bişry yaşıyorum
-Reklam-
0 oy
(1,838 puan) tarafından
Kuzum sen demiştin ya panik atağı var diye . Ondan olabilir mi çünkü benimde regl yakınken bu şekilde olmuştum.  Büyük ihtimal panik atak sen beni sakinlestirdin şimdi sıra bende :) 

Hiç korkma çok normal psikoloğa falan gittin mi ben daha gidemedim valla 2 gündür halsizlik baş ağrısı devam ediyor her şeye panik atağa yorumluyorum artık 
(629 puan) tarafından
Canım Allah razı olsun evet panik atak var emziriyorum gidemiyorum bebekte geçer die üzülüyorum ve stres yorgunluk çok has safada bende çok yoruluyorum kaygı bozukluda var mesela azcık çarpıntım olsa korkuyorum daha yükseliyo bide regle yakın daha çok oluyo nedense
(123 puan) tarafından
Ya bu konu bir olmuş ama bir şey sormak istedim benim de doğumdan bir ay sonra kalbime bir şeyler oldu 5 oldu doğum yapalı 4 aydır kalbim sürekli bir panik halinde holterde sinüs taşikardisi denildi kansızlık falanda vardı tsh de 8 olmuş tu ilaç kullanmaya başladım hem kan hem tiroid için ama hala devam ediyor doğum da gebelik zehirlenmesi yaşamıştım tansiyon yükselmesi çok şükür o düzene girdi ama kalbim iki günde bir çarpıntı halinde sizdeki böyle mi bide regl ne kadar kala sıklaşıyor çarpıntılarınız cevaplarsanız sevinirim
(629 puan) tarafından
Benim regle 1 hafta başlıyor ama onun haricinde sırtımda ağrı göğsümde Ağrı'da oluyor gittim kalpten sadece biraz nabız yüksekliğin var norml insanlara göre dedi başka bişey çıkmadı çok şükür bide migde problemim var oda tetikliyor Muş bende anlamadım senelerdir çekiyorum çarpıntı
(123 puan) tarafından
Nabız ortalamanız nedir

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 68 göst.
25 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 50 göst.
28 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Havin06 (2,524 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 17 göst.
0 oy
2 cevap 72 göst.
2 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Semos.0111 (87 puan) tarafından soruldu

405,686 soru

12,156,060 cevap

36,591 kullanıcı

...