+1 oy
657 göst.
Aile kategorisinde (154 puan) tarafından

Kızlar ben bir senelik evliyim birtane eltim var yani aramız iyi araşırız sohbet ederiz koca tarafı akrabaları çekiştiririz :D ben gurbette yaşıyorum her memlekete gidişimde beni davet eder çokta güzel ağırlar birbirimize birçok şeyimizi açtık bazıları eltiye güven olmaz o şimdi iyi görünmeye çalışır sonradan düşman gibi olur arana mesafe koy gibi şeyler ama ben bir senedir bir terslik görmedim arkadaş gibiyiz sizce eltiye güvenilirmi sizlerin eltinizle aranız nasıl

35 Cevaplar

+3 oy
(318 puan) tarafından
Valla en iyisi bile bir yere kadar diyorum. 
(154 puan) tarafından
Dimi herkes aynı şeyi söylüyor
(318 puan) tarafından
Yani... Tecrubeyle sabit
-Reklam-
+1 oy
(3,308 puan) tarafından

Bizde senin gibiyiz ☺️ aynı sokakta oturuyoruz tek farkımız:)

(154 puan) tarafından
Yaa ne güzel daim olsun inşaallah
+1 oy
(6,144 puan) tarafından
4 yıldır evliyim bir kere gördük birbirimizi o da evime geldi bu kadar bitti ☺
(154 puan) tarafından
Ozaman o gerçekten eltiymiş yani
(4,122 puan) tarafından
Brninki de bes sene olacak. düğünümde gordum en son :)))
(6,144 puan) tarafından
Aman iyi olsunlar da uzak olsunlar herkes anam ☺ iyi hoştu kadın Allah razı olsun tanıştık yedik içtik gitti yoluna numarası bile yok ☺☺
+1 oy
(2,296 puan) tarafından
2 elti olunca pek sorun genelde olmuyor. Senin dediğin bir şeyi kaynana söylese anında kimin dediğini anlarsın. Bizde 2 eltiyiz 2 senedir şükür bir sorunumuz olmadı
(154 puan) tarafından
İnşaallah olmazda oluncada gerçekten elti düşman oluyar ablalarımdan bilirim ama benim eltim iyi yani
(2,296 puan) tarafından
Elti biraz şans işi. Annem eltilerinden çok çekmiş hep bana aman sır verme derdi. Ama şükür eltimle aram çok iyidir, eşim ve abisinin ne sorunu olursa olsun biz asla kötü olmayız
(154 puan) tarafından
Bizde öyle kardeş ilişkilerini araya katmayız
Benim annemlerde dört eltiler ve araları çok iyi yıllardır hiç bozulmadı
+1 oy
(3,486 puan) tarafından

Valla 3 eltiyiz ve eşim hiç biri ile görüşmeme izin vermez görüşmeyiz  pek eltide sayılmayız 

Biri bekar hayatı yaşıyor canı şey çekince kaynimin yanina gider diğer türlü kendine bekar hayatı kurmuş 

Biri Özbek kaynim canı şey istedimi karıyi eve alir işi bittimi kovar 

Pek düzgün hayatları yok o yüzden ölseler haberimiz olmaz kimseyle görüşmeyiz 

ARANA MESAFE KOY DEMEM AMA SIRLARINI ANLATMA 

(154 puan) tarafından
Çok ileri gitmemek kaydıyla anlatıyoruz birbirimize birşeyler oda bana güveniyo ve anlatıyor sizinkiler biraz değişikmiş yaa
(3,486 puan) tarafından
Normal hayatları yok alan memnun veren memnun o yüzden benim gram umrumda olmuyor benim cnm

Eltimin biri eşimi arardı işte bebeğin bezi Yok bebeğin maması yok  ekmek yok filan diye 1.2 sustum sonrasında çocuk benim kocamdansa getir ben bakarım dedim ondan sonra daha aramadı
(154 puan) tarafından
Ayy iyi yapmışsın böyle şeylerden hiç hoşlanmam
(3,486 puan) tarafından
Nefret ederim
(154 puan) tarafından
Ozaman sana onlarsız rahat bir hayat diliyorum:))
+1 oy
(775 puan) tarafından
Üç tane eltim var severim onları biriyle diğer ikisine göre daha samimiyim ama  herşeyi mi anlatmam ama  bizde aileyi sulaleyi cekistiririz 
(154 puan) tarafından
Bizde öyle kayınvalide görümce falan çekiştirmeyizde diğer akrabaları baya çekiştiririz çünkü eşimin geniiiiş bir akraba topluluğu var hemde herşeye burnunu sokan
(775 puan) tarafından
Biz kaynana görümce elti kim olsa cekistiriyoruz zaten görümcelerim ve eltimlerimle iyi anlaşıriz siknti yok aramizda bir eltim son yaptığı şeyi saymazsak
(154 puan) tarafından
Bizde anlaşırız kayın valide görümceler ama diğer akrabaları hiç hazetmem özelliklede bir hala var illet yani sanırım eltin bir tık birşey yapmış:))
(775 puan) tarafından
Bı yanlış anlama var  benim suçum yok benden öyle bişey beklemesi üzdü ve sasirtti beni
+1 oy
(716 puan) tarafından
Bizimki de ilk sene öyleydi megersem arkamdan konuşup yüzüme ölüp bitiyordu şimdi kestim muhabbeti ama hiç birseyden haberi yok bildiklerimden yani anlayacağın öyle özelini sırlarını anlatma ben iyi olduğum halde anlatmadım eltim çok anlatırdı o anlattıklarıyla kaldı yani ben ise içim rahat 
(154 puan) tarafından
Yok özelimi anlatmam zaten ikimizde sınırlarımızı aşmıyoruz demekki daha dikkatli olmak lazımmış
(716 puan) tarafından
Benimki aşıyor ama ben kesinlikle en başından beri guvenmezdim zaten çünkü bana biri hakkında konuştuğunda o kişi gelse ölüp bitiyordu anlamıştım hani böyle aile içi olur kayınbaba kaynaan cekistirmesi filan kendi aramızda konuşurduk diğer türlü o aile içi olan şeylerini de anlatırdı ben anlatmazdum şuan konuşmuyoruz kaç ay boyunca
(716 puan) tarafından
Aynı apartmanda oturmamiza rağmen konuşmuyoruz
+1 oy
tarafından
5 tane var kayın avradı hayın avradı demişler asla eşimden başka kimseye güvenmem eşimin ailesinden sadece eşimi seviyorum 
(154 puan) tarafından
Yani tabii en çok eşimi seviyorum ama insan kendine dostta arıyor sonuçta evlendikten sonra farklı farklı ortamlara giriyoruz enazından yanımızda birileri olsun diye düşünüyorum
tarafından
Yalnızlık sahte dostan iyidir emin ol
+1 oy
(344 puan) tarafından
Benim eltim yok ama olsaydı aramı iyi tutmaya çalışırdım herşey anlatılmaz ama yinede bir dost arkadaş olunurdu
(154 puan) tarafından
Bende herşeyimi anlatmıyorum ama iyi bir sohbetimiz var
+1 oy
(263 puan) tarafından
Benımkını Allah benden alsın düşmanıma versin dıcem ama beddua etmiş gıbı olmasın Allah korusun. Hayatımda tanıdıgım en haset insan. Sahip olduğum her şeyi kıskanır kocasına yaptırır aldırır. Benden istemeye de hiç çekinmez her şeyi ister. Annem bebegım dogmadan çeyiz hazırlayıp göndermişti. Bı kaç defa gelenler görmek istedi hepsinde de ordaydı. Her defasında bir parça verdim onun ogluna. Hayır bırak da ben düşüneyım vermeyı. Ben öyle bir jest yapmayı düşünmediysem sen ne diye istıyorsun? Ayıp olmasın dıye 3 kıyafet verdım toplamda.
(154 puan) tarafından
En iyisi senin ondan uzak durman ben böyle birşey sezsem hemen keserim ilişkiyi
(263 puan) tarafından
O pek mümkün degıl altlı üstlü aile apartmanı olunca neyse en azından kaynana kötü degıl :)
(154 puan) tarafından
İyi neyseki iyi birileri varmış Allah yardımcın olsun
(263 puan) tarafından
Insallah siz de eltinle hep ıyı anlaşır kardeş gıbı olursunuz.
(154 puan) tarafından
Amin canım inşaallah
+1 oy
(20,207 puan) tarafından
Sakın güvenme sakın ben de senin gbi düşünüyordum yediğim içtiğim ayrı gitmezdi kadın yuvam yıkılsın diye büyü yaptırdı
(154 puan) tarafından
Ooo seninki baya ağırmış Allah korusun
(20,207 puan) tarafından
Tabi canım daha neleri var da görüşmüyorum ikisinede kapattım kapımı uzak dursunlar benden
(154 puan) tarafından
En iyisini yapmışsın banada yapsa ben onu silerim hayatımdan Allah korusun sizide bizleride
+1 oy
(537 puan) tarafından
O gurbette aramızda baya bı mesafe var hiç de sevmeyiz birbirimizi 1,5 yıllık evli
(154 puan) tarafından
Mesafe olması iyi olmuş ozaman:))
(537 puan) tarafından
Çok şükür geldiğinde de görmesem keşke
+1 oy
(519 puan) tarafından
Ben asla güvenmiyorum çünkü laf taşıma huyu var ve bir iki benim hakkımda ileri geri konuşmuş benim kulağıma geldi konuşmaya konuşuyoruz ama çok sıkı fiki degilim
(519 puan) tarafından
Öyle kışın ben agzimi acarsambak barinabiliyormusun  ne evliliğin kalır ne başka şeyin dedim sustu oturdu artiksimdi
(154 puan) tarafından
İyi yapmışsın sussaydın tepene çıkardı
(519 puan) tarafından
Evliliğime zarar gelecekti sussaydim  kendisini benim yaşadığım hayatı yasayaniyor kıskanıyor ben eşimle çıkıp geziyorum yeri geliyor dışarıya yemeğe gidiyorum eşim işleri iyi oldumu hediye alıyor o bunu cekemiyor çünkü onun kocası onu umruna bile almıyor çünkü adam evlendi evleneli ne sabah kahvaltı buluyor ne eve gelince huzuru var en küçük tartışmada eşinin yüzüne kapı çarpan kişi jendisi
(154 puan) tarafından
Allah böyleleri uzak etsin hayatımızdan inşaallah
(519 puan) tarafından
O yüzden konuşuyorum ama içli dişli olmuyorum artık
+1 oy
(1,132 puan) tarafından
kim demisse dogru soyluyor evimdeki esyayi gectim ya adamin kazandigi maasi bile kiskaniyor eeee adam evlenince maasi bi daha ellerine gecmicegini ogrendiler valla biktim bu p.is aileden bilseydim valla evlenmezdm rahat somurselerdi
(154 puan) tarafından
Ben olsam sömürmelerine asla müsaade etmem yinede yuvanda mutlu huzurlu ol inşaallah
(1,132 puan) tarafından
izin vermiyorum bende ama bilseydim adamin boyle oldugunu almazdm hakkini zerre aramaz bak babasi ev verdi buna var ya bi b.ok vermedi ustune hesap sor dugun yapmadin altin almadin o kadar maasin ne oldu araban noldu issiz kardesi bile dugun yapti istemede bilezikler takti bunda varvya tik yok ya insan askere gidince elindeki asker parasini ailesine verir mi ihtiyaclati varmis gb vermis bu da eeeee askerde para lazm bi montu bile yokmus bunun parasiyla mont alip gonderdik sana diyorlar boyle reziller adamin parasiyla yapiyorlar utanmadan biz sana yaptik diyebiliyorlar bunlari anlatiyor bana neymis hakkini ben savunacakmism savununcada suclu ben oluyorum ondan bin pismanim
(154 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun ne denirki zor işmiş seninki valla
+1 oy
(650 puan) tarafından
Eltim kız kardeşim görümce hiç yok keyif benim :))
(154 puan) tarafından
Bu güzelmiş :))
+1 oy
(412 puan) tarafından
Üç eltim var biri var 4senedr evliyim daha yanlışını görmedim çok severim 
(154 puan) tarafından
İyi iyi maşaallah
(412 puan) tarafından
He valla aslinda bakış acisina bağlı bence çünkü eskisi gibi kimse birlik oturmuyor sonuçta niye derdim olsun ki
+1 oy
(14,224 puan) tarafından

Bizde öyleyiz şükür 

Kvalidem de kaldığımız geceler sohbet ederken sabahlarız :)

Biz de eşler anlaşamıyor eşim kardeşine karşı soğuk biraz 

(154 puan) tarafından
Ne güzell Allah daim etsin
+1 oy
(596 puan) tarafından
2 eltim var yılan ondan daha iyidir. Asla güvenmem zamanında güvendim anlattım ufak bi kavga da demediğim herseyi söyledi kavga kıyamet koptu. Asla ama asla güvenmem evime bile almam o kadar nefretim var onlara karşı 
(154 puan) tarafından
Yani biz sınırları aşmamak kaydıyla anlatıyoryzda henüz bi kavganızda olmadı Allah seninde yardımcın olsun
(596 puan) tarafından
Amin inşallah. Olsun sen yine görümce kaynana çekiştiren benden demesi şimdi demese bile ilerde der
(154 puan) tarafından
Haklısın canım teşekkür ederim
+1 oy
(765 puan) tarafından
Bir tane varr 2 tane daha olacak asla şamımı değilim olmam da. 
+1 oy
(7,442 puan) tarafından
Eltim bana eski sevgililerine kadar herşeyin anlattı ama geçmişin hakkında hiçbir şey anlatmadım kimsenin dedikodusunu da yapmam. Ben genel anlamda herkese böyleyim kimseye güvenmem. Bence böyle olmak en iyisi 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 644 göst.
0 oy
2 cevap 73 göst.
30 Eylül 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde masterweb (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 407 göst.
26 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Mercimekinannesi (421 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 567 göst.
28 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,651 soru

12,093,510 cevap

36,388 kullanıcı

...