0 oy
345 göst.
Aile kategorisinde (3,398 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız uyudumu bebeler icildimi caylar kahveler neler yapıyorsunuz :woot: 

Biz oğlumu yıkadık yatırdık inşallah uyur aşırı derecede uykusuzum 4 te yattım 7 de kalktım gözlerimden uyku akıyor 

image

10 Cevaplar

0 oy
(421 puan) tarafından
Afiyet olsun ben çok yorum vs yazmam postlara uzaktan okuyorum bazen :)) senin postların nedense hoşuma gidiyor bi sıcak samimi geliyor :) Allah huzur versin yuvana 
(3,398 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun rabbim cümlemizin evine huzur bereket versin inşallah
-Reklam-
0 oy
(3,727 puan) tarafından

Afiyet olsun canım kalkmaz inşallah da sen de uyu uykusuzluk çok kötü ♥️ bizim kocis gsli derbi izliyoruz :d

image

(3,727 puan) tarafından
Aman kaybetsin ben sevmiyorum onları :d
(3,398 puan) tarafından
Kaybederse modu düşer suratsız gezer seninde canın sıkılır o yüzden kazansin bence
(3,727 puan) tarafından
O da doğru ama dalga geçerdim ne güzel absbdbdn
(3,398 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️ evet uğraşması zevkli oluyor
(3,727 puan) tarafından
:ddddd
0 oy
(1,802 puan) tarafından
afiyetle olsun canım, inşallah uyur da sende dinlenirsi'

bi postta senin yorumuna denk geldim , kısır falan vardı masada valla iki gündür canim çekiyor da hiç yapmadım, seninki güzel duruyor bi tarifini isteyecektim da post gitti :))
(3,398 puan) tarafından
Gelişi güzel yapıyorum ben cnm ama yazayım ben çok yapıp gidip gelip yiyoruz ama sana az olacak şekilde yazayım sen kendi zevkine göre çoğaltirsin

1 su bardağı kısır
Yarım Su bardağı dan az fazla sıcak Su yarim saat kadar bekliyorum bulgular yumusasin diye
2 tane soğan küp küp doğrayıp yağda domates salçası ile kavuruyorum ekliyorum güzelce karıştırıyorum sonra zevkime göre evde ne varsa ekliyorum
Domates _ salata _salata turşusu _marul _mor lahana_  limon nar ekşisi ekliyorum güzelce karıştırıyorum afiyet olsun
(1,802 puan) tarafından
çok teşekkür ederim canım
(3,398 puan) tarafından
İşine yararmi bilmiyorum cnm rica ederim çünkü benim pek tarifim yoktur internetten yaparken bile kendi zevkime evdeki malzemelere göre değişiklik yaparım hiç bire bir tarif yapmam
0 oy
(6,262 puan) tarafından
Pertim çıktı desem yalan olmaz dersten 5 de geldim yemek yap ye bulaşık yıka komşuma kaytaz böreği yaptık yarın misafiri var sonra markete çıktım geldim yerleştirdim kızımı yıkadım ödevini yapıyor şimdi yarında gösteri varmış elbisesi ütülenecek daha çayı yeni demledim ayyy ayy afiyet olsun 
(3,398 puan) tarafından
Allah kolaylık versin inşallah cnm
0 oy
(326 puan) tarafından

Karadut izliyorum :) afiyet olsun canım 

image

(3,398 puan) tarafından
Bizde ona bakıyoruz
(326 puan) tarafından
İyi bakalım
0 oy
(20,203 puan) tarafından
Afiyet olsun canım şimdi uyuttum hepsini bulaşık makinasını boşaltcam bi film izlerim belki eşim daha gelmedi onu beklerim 
(3,398 puan) tarafından
Benimkide çalışacak üşeniyorum
0 oy
(2,233 puan) tarafından
Afiyet olsun oğlum ısrarla tv dolabına çıkıp tv sallıyor ben onu indirmek ten yoruldum eşimde bu şekilde derbi seyretmeye çalışıyor 
(3,398 puan) tarafından
Benimde yapıyordu üniteyi sattim konsol aldım tv yi duvara montaj ettik kurtulduk
(2,233 puan) tarafından
Duvardakine de asılıyor kablosunu çekiyor aşırı hareketli bu kadar harekete hala uyanık
0 oy
(6,017 puan) tarafından
Afiyet şifa olsun canım bebem çoktan uyudu cayimi da içtim oturdum dizi izliyorum
(3,716 puan) tarafından
Ne izliyorsun ablaaa bugün benim dizim yok
(6,017 puan) tarafından
Kızıl goncalar canım ☺
(3,398 puan) tarafından
Benimkide uyusa keşke
0 oy
(6,806 puan) tarafından
Afiyet olsun.Bende çay içiyorum oğlum bugün gündüz uyuduğu için 11 gibi ancak uyur. İshali var ve hiç ilaç içmek istemiyor. Sabahtan beri babasını da beni de çok uğraştırdı. Çocuklar hiç hasta olmasa keşke:(
(6,806 puan) tarafından
Muz yedi canım ama leblebi hayatta ağzına koymaz çığlık kıyamet bağırır yani:( şimdi ilacını yapacam kara kara düşünüyorum nasıl ikna edip ağlamadan versem diye ağlamaya başlarsa hiç içmiyor
(6,017 puan) tarafından
Ahhh yaa cok zor vallahi içmeyen bebe içmiyor canim Rabbım şifa versin inşallah bir an önce geçer keşke hic hasta olmasalar dediğin gibi
(6,806 puan) tarafından
Aslında ilaç içmeyi sever ama tadı güzel olanları bunların tadı da değişik biraz ya istemiyor. Gerçekten öyle çocuk hastaysa anne baba da hasta oluyor. :(
(3,398 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun cnm
(6,806 puan) tarafından
Sağolasın canım
0 oy
(178 puan) tarafından
Oğlumla oyun oynuyoruz cnm oyuncakları döktük eşim mesaiye kaldi bugün sabah gitti daha gelmedi bu yüzden birazdan da uyuruz oğlumla eşim gelene kadar 
(3,398 puan) tarafından
Güzel uykulari olsun inşallah
(178 puan) tarafından
Daha uyumadı cnm birazdan uyutacam
(3,398 puan) tarafından
Benimkide kalktı uyumuyor :///
(178 puan) tarafından
Kolay gelsin cnm işin zor yeni kalktiysa
(3,398 puan) tarafından
Uyumadi uyusun diye yatırdık yatakta yarım saat oynadı kalkıp geldi

İlgili sorular

+1 oy