0 oy
38 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (55 puan) tarafından

İyi geceler arkadaşlar  3 yaşında oğlum var her girip olduğunda tikaniyordu hiriltili solunum yaşıyor alerji bölümüne götürdük deri testinde ev tozu kedi alerjisi cikdi kanda alerjisi yüksek cikdi şuan hava kullanıyoruz alerjik astım tanısı konuldu ama kandaki testi kendi doktoru önemli değil alerjisi yüksek çıkmış demişti ikinci gittiğimizde  başka doktor bakdi oda başka şeyler söyledi kafam çok karıştı korktum gene kan verdik martin sonunda gelin dedi başına gelen varmi alerjisi olduğu için mi acaba yüksek cikdi yardim edin lütfen 

2 Cevaplar

0 oy
önce (55 puan) tarafından

Başına gelen yokmu

-Reklam-
0 oy
önce (1,103 puan) tarafından

Alerjik astım bizde 8 aydan 2 buçuk yaşa kadar sürdü sonra geçti şu an 3 yaşında dediğin gibi toza kuş kedi köpek gibi hayvanlara domates çilek çikolata gibi yiyeceklere yünlü olan şeylere alerjisi vardı ne zaman bunları tüketse ya da kullansa yüzünde kocaman yara çıkardı alerjiye ek atopik dermamit vardı bizde bunları yiyince hem hırıltı olurdu hemde yüzünde yara çıkardı bir sürü ve kocaman ama 2 buçuk yaştan sonra geçti zaten doktorlar alerjik astımın çoğunluğunun 7 yaşa kadar geçeceğini söyledi bize kanda hiç alerji enfeksiyonu nedir bilmiyorum onu ama benzer bi durumdaydık belki sizinki de geçici bi süreçtir Allah yardımcın olsun canım pek bilgim yok ama yaşadığım deneyimler böyle 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 42 göst.
0 oy
2 cevap 62 göst.
30 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (824 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 154 göst.
+1 oy
2 cevap 65 göst.

413,701 soru

12,453,385 cevap

46,388 kullanıcı

Kategoriler

...