Raporlu mama veriyorduk. Bir tanesi üretim hatasi biraz açılmış. 4 saat önce eşim beslemişti o farketmedi. Bir sonraki beslenmesini az önce ben yaptım antibiyotik de kullaniyor mamasına katip veriyoruz ben de antibiyotikten mamanin kötü koktugunu düşündüm. Sonra içime bir şüphe düştü yeni mama açtım yarim mama ile yeni actigim mamanin kokularını kiyasladim biri bayat balik gibi kokuyor digeri daha süt kokusuna benzer. Çok korkuyorum zehirlerse diye. Ne yapabilirim?
Güncelleme: Aynı soruyu bebek bakımı sayfasında da sormuştum. Sağ olsun bir anneden yeni bir şey öğrendim.
114 Zehirlenme hattıymış benzer bir durumla karşılaştıysanız arayıp görüşebilirsiniz hemen yardımcı oluyorlar.
Ben gece başında bekledim kusma ishal vs olacak mı diye herhangi bir sorun olmadı şükür.
114 zehirlenme hattını şimdi öğrenip aradığımda aradan 13 saat geçmişti.
Cevapları:
"13 saat geçmiş şu ana kadar bir şey olmadıysa daha bir şey olmaz yine de kusma ishal vs olursa acile götürebilirsiniz.
Hemen mamayı verdiğiniz anda da arasaydınız yine herhangi bir şey yapmanıza gerek yoktu paniğe gerek yok derdik. Bebeğinizi gözlemleyin kusma ishal vs. anormal bir durum olursa acile götürün derdik." dediler.