+9 oy
583 göst.
Diğer kategorisinde (12,554 puan) tarafından
Merhaba kızlar. Hepimizin iyi kötü az çok derdi muhakkak ki var. Dert yarıştırmak zaten haddimize değil. Kendi başımdan geçen bir şeyi anlatacağım. 2 hafta önce saçma bir sebepten eşimle tartıştım kızım beni bunalttı ve okula ağlayarak gittim. O an o kadar büyüktü ki derdim bana göre. İkinciye hamileyim diye pişmandım tayin çıktı gitmedim diye pişmandım vs vs. Sonra instagramı açtım. Takip ettiğim anlatblog isimli bir hesap var. Çok dindar değilimdir inanırım kendimce bu hanım güzel inanan güzel öğütler veren iki tane çiçek gibi kız evladı olan bir hanım. Hayata bakış açısını netliğini evlatları ile ilişkisini hep çok beğenirdim. Sonra baktım ki 9 yaşındaki kızı ekin,sağlıklı çiçek gibi bir çocuk. Evde salıncakta boynuna ip dolanmış ve hayatını kaybetmiş. 9 yaşındaki kızınız ile yemek yediğinizi Sonra onun oynamak için odasına çıktığını ve çok zor görünen bir şeyin o an olduğunu düşünün. Ellerinizden sabun gibi kayan emaneti. Acısı ciğerime oturdu. Acısı hala ciğerimde o annenin yangını ne ile söner mümkün mü? Sonra baktım derdime Rabbim Sultan hanımın gönlünü genişlet beni de şımarıklığım için affet. Sayılı günlerimizde bize dağdan büyük dert verme. Demem o ki yapmayın bunu. Ölüm var, ölüm hak. Zor olan aslında zor değil. Ben kendime de bunu diyorum. Zorsa o an bir durmalıyım demek ki soluklanmalıyım çünkü gerçek imtihan sağlıkta gerçek imtihan kayıpta. Beni dilerim yanlış anlamazsınız. Güzel bir gün olsun ❤️

27 Cevaplar

0 oy
(12,035 puan) tarafından

Ahh ahh sayfasina baktim hic bilmiyordum tanimiyordum. Saatlerdir ağlıyorum. Allahimmm nasıl bi acı. Gercekten bazen ne kucuk dertlerimiz var diyorum :'( 

(12,554 puan) tarafından
İlk gördüğümde ben inanamadım senelerdir takip ediyorum kızlarına öyle güzel peygamber hikayeleri anlattırırdı kuzunun boncuk gözleri uzun süre aklımdaydı durup durup ağladım sarılmak istedim Sultan Hanıma. Rabbim sınamasın
(12,035 puan) tarafından
Off gercekten Rabbim sinamasin. Bende çok uzuldum hic tanimadigin halde. Ne zordur Allahimm acisi. Dirsegimin arkasina kadar aciyor yazmis ya orda bittim :'(((
(12,554 puan) tarafından
Bir sene önce babasını kaybetti sürekli rüyasında görmek için dua ediyordu. O kadar gönlü bol ki sadakayı ben onunla öğrendim her ay düzenli sadaka veriyorum sayesinde. Olaylara yaratılana bakışım değişti. Keşke acısını dindirecek bir şey olsa
-Reklam-
0 oy
tarafından

Off keşke bu posta girmeseydim resmen ağlıyorum annenin acısını yüreğimde hissettim :'(

Bende Allah nasip kısmet ederse ilk doğumum olacak ama bir tane de oğlum var, öz değil ama öz olsa bu kadar sevmem herhalde onu çok seviyorum annelik duygusunu ilk onda tattım ❤️ Canım yanlış anlama ama sıkıldığın zaman aç inşirah suresini oku çok iyi gelir

(12,554 puan) tarafından
Sağol canım benim bakara dinlerdim inşirahda açayım inşallah,ben de çok üzüldüm haberi ilk aldığımda dün çok dünyevi dert vardı burada ben 2 haftadır derdimi dert gibi görmemeye çalışıyorum. Ne imtihanlar var çünkü. Sana da bin kez maşallah yürekten evladım diyorsun❤️
0 oy
(18,416 puan) tarafından
Ayyy Allah'ım ne zor ya rabbim. Geçen gün bı paylaşımda gördüm o kadının evladını kaybettiğini. Ben hiç tanımıyorum. Sayfasını inceledim. Bişey bulamadım. Şimdi sen söyleyince öğrendim. 

Çok haklısın 
(12,554 puan) tarafından
Son iki paylaşım bu konuda canım kapattı bir süre instagramını çünkü bilir bilmez çok yazan oldu herkes sordu daha acısı tazeydi. İmtihanların en zoru sanırım budur
(18,416 puan) tarafından
Ay geceden beri benim de aklımda o kadincagiz. Allah'ım sabırlar versin çok zor
0 oy
(10,370 puan) tarafından
Ah ablavim o kadar guzel anlattin ki o kadar haklisin ki Rabbım kimseyi evladiyla sevdiğin8n yokluguyla imtihan etmesin oyle zor bisey ki ne desek bos empati bile kurulmuyo 
(12,554 puan) tarafından
Amin canım benim yerine koyamadım ilk kez kendimi birinin ben
0 oy
(20,203 puan) tarafından
Baktım şimdi çok zor bi sınav Allah sabır versin kadına bende kaç gündür yağız ve doğa nın etkisinden çıkamıyorum babalarının öldürdüğü yavrular anneleri kaldı geride bitik durumda çok zor çok ağladm evlat çok ince bi çizgi
(12,554 puan) tarafından
Onu da gördüm ona da yıkıldım baba yahu baba benden sonra onun benim kadar canı. Allahım sınama
(20,203 puan) tarafından
Sözün bittiği yer :(
0 oy
(1,850 puan) tarafından
Uzun bir nişanlılık ve kıskanç bir eş. Velhasıl sıkıntılı bir evlilik . Tam herşey yoluna girdi,hayalim olan anneliğe kavuştum, Hayatımın en huzurlu ve rahat senesinde kanser oldum :) o iyi bir dersti bana

Ve şimdi de 1 yıldan fazladır Fiislitin zulmü. İnan kendimi geçtim  çocuklarıma bile birşey alırken o çocuklarda aklıma geliyor sanki iki tarafa haksızlık ediyorum gibi. Kendi çocuklarımın doğum gününü bile ekiyordum. Çok şükürsüzüz. Başımıza gelmeden ders alırız bir çok şeyden inşAllah
(12,554 puan) tarafından
Geçmişler olsun canım bir daha uğramasın aşamayacağımız kul aklının yetmediği imtihanlar ile sınamasın Allah hiçbirimizi
(1,850 puan) tarafından
Amin. Allah razı olsun ❤️
Aminn
0 oy
(2,815 puan) tarafından
Ben o sayfayı takip ettim. Rabbim yardımcısı olsun inşallah. Çok haklısın ❤️
(12,554 puan) tarafından
Amin canım benim,rabbim hepimize yardım etsin en çok da evladını kaybeden annelere❤️

İlgili bir soru bulunamadı

403,378 soru

12,083,372 cevap

36,360 kullanıcı

...