0 oy
176 göst.
Diğer kategorisinde (533 puan) tarafından
Oglum 1 hafta 10 gun once bademcik geniz eti ameliyati oldu o zaman cis yapinca narkozdan ilaclardan heralde cok agir kokuyordu ama bu kac gundur farkettim cok agir ilac gibi kokuyor yine cisini yaptıktan sonra hem cisi kokuyor hemde pipisi ve koku gitmiyor yani agir bi koku ayricada 1 haftadır ilac falanda kullanmiyor neden sizce 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
İdrar yolu enfeksiyonu olabilir canım yada çocuk susuz kalıyor olabilir. İdrar rengi ne renk 
(533 puan) tarafından
Rengi normal canim her zamanki gibi
tarafından
Sen baktır canım idrar yolu enfeksiyonu olabilir dediğim gibi. İhmal etme birde bol bol su içir
-Reklam-
0 oy
(20,034 puan) tarafından
Bilemedim. Birkac gün daha çok su verip gözlemle yine. Dgismezse doktora sor bence 
0 oy
(135,100 puan) tarafından
merhaba alakasiz olcak ama bademcik ameliyatiyla ilgili bilgi verirmisin ameliyat sonrasi nasildi atesi ciktimi konusmayi unuttu diyen oldu korktum bizdede alinmasi lazim ama 15 gundir konusamiyo falan dedi biri napcami bilemedim
(533 puan) tarafından
Bizimki Bademcini komple aldirmadik. Doktor biri buyuk biri küçük dedi buyuk olani torpuledi yani küçültü komple Bademcigini almadi. Geniz etide ayriyeten alindi. Sadece 2 gun yatip kalkinca ağlıyordu o da bogazi kuru kaliyor diye agri yapiyordu sonra su icince duruyordu. Bol bol icecek ve dondurma tuketmesi gerekiyor. Bunun disinda iyi bir doktor olmasi gerekiyor yani her doktorda işini iyi yapamıyor malesef.  Onun disinda suan 10 gunu gecti cok sukur iyi
(135,100 puan) tarafından
prof yaparsq 52 bin uzman yaparsa 40 bin dedilerdi bama ben korktum yaptirmadim birazda fiyat ucuk geldi ama bizim saglik guvemcemiz turkiyede yok
0 oy
(2,105 puan) tarafından
Merhaba çocuğunuz kaç yaşında?çok geçmiş olsun 
(533 puan) tarafından
4 yasinda
(2,105 puan) tarafından
Küçük ameliyat etmişler aslında geniz eti büyük muydu? Birde bitkisel yağ denedinizmi? Ne gibi şikayetleriniz vardı
(533 puan) tarafından
Dogdugundan beri oyledydi sürekli horluyordu doktor 2 yasindan sonra anca ameliyat olabilir dedi bizde 4 de ettirdik iste. Geniz eti %80 buyukluk dedi doktor. Bizde gördük zaten buyuktu baya
(2,105 puan) tarafından
Anladım tekrarlayan birsyemis ondan sormuştum bitkisel farklı tedaviler uygulandimi farklı doktora çıkardınızmi mesela yani direk ameliyat ediyor çoğu doktor şuan alternatif farklı tedavi uygulayan çok çocuk doktoru var
0 oy
(40 puan) tarafından
İdrar yolu enfeksiyonu maalesef çözümü antibiyotik ve bol su kan verip vitamin değerlerine de baktırmanızda fayda var genelde yapışık pipi de sık görülüyo bu durum muhakkak gösterin doktora bebekte huzursuzluk sürekli ağlama hallerine yol açıyo bu durum
(533 puan) tarafından
4 yasinda bur sıkıntı yok gibi ama dedigim gibi cok koku var
(40 puan) tarafından
Bebeğimde aynı şekildeydi doktorum bişey yok gibi dedi kan ve idrar istedim enfeksiyon çıktı kanda da bi kaç vitamini eksikti

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 131 göst.
9 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mucizelerim-_- (185 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 87 göst.
21 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,669 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 423 göst.
29 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,728 soru

12,358,478 cevap

41,268 kullanıcı

Kategoriler

...