0 oy
134 göst.
Diğer kategorisinde (210 puan) tarafından
Selam kizlar. Kizim 1yas 2aylik. Oskuruyor. Bugunden basladi. Öskuruk onu rahatsiz etmesin uyudugunda diye ne yapa bilirim? Doktora 2gun sonra gide bilicem. Ev usulu ne fayda eder?

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ihlamur verebilirsin 

Bebek viks varsa ayaklarının altına sırtına sürebilirsin
-Reklam-
0 oy
(4,176 puan) tarafından
Tereyağı pekmez verebilirsin. Bala alerjisi var mı ? Yoksa bir tatlı kaşığı bala kaşığın ucuyla azıcık karabiber ve bir kaç damla limon sık karıştır ver iyi geliyor geçmiş olsun 
0 oy
(1,447 puan) tarafından
Canım ben az önce iki çocuğuma da verdim biri 3 yaşında biri 5 yaşında bir tatlı kaşığı çörek otu yağı sabah akşam sen de çay kaşığının yarısı ile ya da günde bir çay kaşığı belki olabilir ölçüsünü Ayarla yani. o şekilde verirsin 3-4 güne hafifliyor Hatta şiddetine göre geçebiliyor da bizim vazgeçilmezimiz oldu bir senedir udihindi yağı, çörek otu yağı, bal sarımsak limon. Bunlar soğuk algınlığında ilaç dolabımızda bulunan şeyler Ha bir de iyot'u unutmamak lazım şimdi iyot da içtik bağışıklığımız güçlensin hastaysak direncimiz güçlü olsun Hasta değilsek de hastalığa yakalanmayalım diye. Hepsi de kullanıp faydasını yani etkisini gördüğümüz şeyler çay olarak bir şey vermek istiyorum dersen kuru dut kaynatıp çay olarak içir O da çok faydalı
0 oy
(1,744 puan) tarafından
Pekmez anında geçiriyor sade bir şekilde de verebilirsin tereyağlı yapan da var araştır istersen 
0 oy
(1,602 puan) tarafından
Sarımsak bal limon karıştır sarimsagi minnacık minnacık dogra yutsun çok iyi geliyor. Eğer bal tadımı yaptirmadiysaniz yoğurda karıştırıp verebilirsiniz 
0 oy
(4,384 puan) tarafından
Keçiboynuzu pekmezi arkadaş çok tavsiye etmişti öksürüğü balgamı kesiyor diye 
0 oy
(961 puan) tarafından
Az bise suPekmez 1 yemek kaşığı kaynat içine Bi tatlı kaşığı tereyağ bırak iliyinca ver içsin.

Yada kuru dut kaynat suyunu icir 
0 oy
(910 puan) tarafından
Bebde evde geçer diye düşündüm hafif başladı şuan hırıltı geliyo göğsünden yarın acile götürucem bazen evde ne yapsak fayda etmiyo kemik suyuna çorba falan ver limonlu sarımsaklı 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 69 göst.
0 oy
7 cevap 125 göst.
0 oy
6 cevap 97 göst.

411,068 soru

12,373,399 cevap

42,610 kullanıcı

Kategoriler

...