0 oy
186 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,154 puan) tarafından
Kızlar 33 haftalık hamileyim oturamıyorum kalkamıyorum geceleri uyuyamıyorum yemeği bile dinlene dinlene yapıyorum yaşadığım yer köy gibi biyer doğum için k.validemlere gidecektik 37. Haftada bunu bile bile bize geliyolar. Burda kalıp Beraber onlara gidecekmişiz günüm gelince.Ben uyku bile uyuyamıyorum ağrılardan şimdi 1 ay nasıl hizmet edeyim onlara  kaynanam benim evimde leğen bile yıkamaz. Yer içer gezer zaten bunun için geliyo Moralim çok bozuldu haksızmıyım Allah aşkına ev benim olunca mecbur yapmak zorunda kalıyorum ama biz bazen yumurta yediğimiz bile oluyo yapamadığım için off canım çok sıkkın

7 Cevaplar

0 oy
(2,481 puan) tarafından
E gelmesin canm neden basta kabul ettin.bence kabul etmeseydin.esin ne diyor peki bu duruma esinde tepkisjni koymaliydi.ayrica dogum icn neden kaynanana gidiceksin kj kendi evin rahatligin varken.basta zaten bu yanlisi yapmissn.qcik acik ifade edicektin yada esin.agirlastim oyizden iyi degilim dinlenmem gerekiyor misafir kabul edemiyorm falan diye.
(1,154 puan) tarafından
Ben kabul etmedim onlar aradı yarın geliyoruz dediler. Yaşadığım yer köy gibi biyer hastane falan yetersiz yani mecbur orda doğurcam ama zaten doğumdan 10 gün sonra geri dönecektik. Bize hiç soran bile olmadı hazırlıklarını yapmışlar yarın yola çıkıyoruz dediler
(2,481 puan) tarafından
Tobeler olsn.rabbim boylelerinden korusun sanki otele gidiyorlarda gitmeden once haber veriyorlar rahatliga bak utanmazlar
-Reklam-
0 oy
(951 puan) tarafından
Hiç umrunda olmasın kalksın kendi yapsın .
(1,154 puan) tarafından
Valla bu gidişle öyle olacak. Yanında da ahlanıp vahlanmayı düşünüyorum yaptığının ne kadar yanlış olduğunu anlasın
(951 puan) tarafından
Bencede. Sonuçta insan kendi evinde zorunda olsada bazen kendi işlerini yapamıyor mecbur değilsin dinende sorumlusu değilsin ona hizmet etmek için hamile olan sen iş yapması gereken o git yat o da naparsa yapsın hatta çok kötüyüm anne bir çorba yapar mısın senin x çorban çok güzel oluyor ya da sen çok güzel yaparsın iyi olsam ben yapardım de :)))
0 oy
(7,719 puan) tarafından
Eşine duruma anlat erkeklerin kafası basmaz böyle ince şeylere. Annesini uyarsın maden geliyorusnuz her konuda sana yardım etmesini söylesin. Sende akıllı ol canım hizmet etme,bekle. Anne yemek bugün ne yapacaksın de. Sabah kalk yapabildiğini yap yapamadığına elini sürme illa ki kalkıp yapacak. Bir şey derse de benim kendime hayrım yok kimse benden bir şey beklemesin de. Eşinde destekledi mi hiçbir şey diyemez zaten. İş eşinde bitiyor.
(1,154 puan) tarafından
Sorun şu ki eşim anne yardım et deyince iş yok ki oğlum hastayım her yerim ağrıyo deyip sıyrılıyo zaten buraya gelmesindeki amaçta bu kendine hizmet ettirmek
0 oy
(4,250 puan) tarafından
Hizmet etmeyeceksin. Agrim sizim var ben yapamam diyeceksin. O da ya yapacak ya gidecek. Halini goruyolar sonucta.
(1,154 puan) tarafından
Valla öyle yapmayı düşünüyorum yalan da değil oturamıyorum bile kaburgalarım batıyo geldiğine ya o pişman olacak ya ben artık :D
0 oy
(338 puan) tarafından
Eşinle konuş gelmesinler canım yazık sana da 
(1,154 puan) tarafından
Bacım adamlar herşeyi hazırlamış bizi arayıp sabah yola çıkıyoruz diyolar müsaitmisiniz diyen bile yok
0 oy
(17,884 puan) tarafından
Kocan konuşsun ne iyi oldu anne gelinin iyice ağırlaştı kendine hayrı yok yemekleri sen yaparsın desin :) 
(1,154 puan) tarafından
Ay valla bu hiç aklıma gelmedi eşime diyim de söylesin :D
(17,884 puan) tarafından
Yani karnı burnunda birinden hizmet beklemek ona zahmet vermek her şeyden önce günahtır nasıl bu kadar rahat ediyor içleri hayret
0 oy
(691 puan) tarafından
Güzel bı dille size yeterli olamayacağımı düşünüyorum diyebilirsin zahmet etmeyin falan birşeyler de anlarlar heralde
(1,154 puan) tarafından
Hazırlanmışlar sabah yola çılacaklarmış yani gelelim mi falan yok. Hayır kaç yaşında insanlarsınız biraz anlayışlı olunur

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 287 göst.
28 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 437 göst.
8 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Anne-bebek (790 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 312 göst.
21 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde 3bebeklianne (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 366 göst.
25 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde ipek4161 (3,603 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,599 cevap

37,511 kullanıcı

Kategoriler

...