0 oy
481 göst.
Diğer kategorisinde (330 puan) tarafından
Arkadaşlar okur ve cevap verirseniz sevinirm 3 yıldır sürekli kalp krizi geçirecem diye korkuyorum kardiyoloji yede gittim bir şey çıkmadı hep kalbim ağrıyor bugünde kaç gündür karıncalanma var sol kolumda mide bulantısı gogusumun ortasında baskı var arada oluyo çenemde Ağrı var bunlar kalp krizimi şuan çok korkuyorum ayaklarıma da igneler batiyo gibi

19 Cevaplar

0 oy
(330 puan) tarafından
Kimse yokmuu
(96 puan) tarafından
Bence psikolojiktr  cnm korkma stres filan yapiyrsan oluyr o göğüste ki ağrı bende bir dönem yaşadım bende korku vardı stres çok yapiyrdm öyle öyle midemin tam üstünde ağrı basladi nefes alamiyrdm özellikle geceleri daha çok artıyordu öyle bir kaç yasadm dahiliye gittm göğüs hastalıklarına gittm sonuclar temzdi en son psikiyatriye git dediler son geldm eve daha takmadım hep dua ettim öyle öyle geçti çok şükür geçti Ogün lerden sonra bana ders oldu bişey takmiyrm kafama dert stres etmiyrm çünkü stres mideye vuruyr nefes bile almiyr insan bide senin panik atak da olabilir bu belirtilerin aynısı eniştem de oluyrdu fenalasiyrdu acile gidiyordu sakinleştirici yapiyrdular kendine geliyrdu
(330 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(242 puan) tarafından
Canım istersen bir acile gitsen daha iyi olmaz mı? biz burdan nasıl yönlendirsek yanlış olur. Psikolojikte olabilir neden sürekli öyle düşünüyorsun ki 
(330 puan) tarafından
Acile de gittim bir ay önce bunun yüzünden bişey çıkmadı
(242 puan) tarafından
O zaman stres yapıyorsun korktuğun için daha çok kasıyorsun kendini . Ayaklarını uzat rahatlamaya çalış bence kötü düşünme
(330 puan) tarafından
Bilmiyorum yaa çok kötü bişey şuan yaşıyorum
0 oy
(330 puan) tarafından
Neden böyleyim bilen biri yokmu
tarafından
Psikolojik olabilir kardiyolog birşey yok dediyse psikiyatride bir görsün
(330 puan) tarafından
Teşekkürler
0 oy
tarafından
Bahsettiğin şeyler tiroitten de kaynaklı olabiliyor. Hatta kardiyoloji direk tiroidleri soruyor. Kandeğerlerşne TSH’ına falan bir baktır. 
(330 puan) tarafından
Evet ama ben nasıl kurtulacam bundan
tarafından
Bir şeyler ile uğraş, kafasını başka şeylere yor ve Google den araştırmayı bırak. Oraya bakarsak hepimiz de kötü kötü hastalıklar var. İyi bir şey yazdığını hiç görmedim googlenin :))
(330 puan) tarafından
3 yıldır dahada kötüye gidiyo dusuncelerim ve bende olanlar
tarafından
Psikiyatriye mi gitsen acaba?
(330 puan) tarafından
Bilmiyorum ki neyim var
0 oy
(978 puan) tarafından
İyi bı kardiyolojiye gittinmi ? Ritim bozukluğu da olabilir bilemeyiz ki, psikolojk de olabilir
(330 puan) tarafından
2 yıl öncede gittm temiz 1 ay öncede gittm temiz
0 oy
(1,233 puan) tarafından
Aa az önce aynısi oldu banada kalbim sıkıştı sanki biri bıçak sapliyor gibi oldu nefesim kesildi bayılacak gibi oldum düşün o kadar kalbim ağrıyordu nefesiz kaldim  telefona uzanıp ambulansı arayamadim 
(330 puan) tarafından
Midemde bulaniuo benim gogleden baktm aynı şeyler hep kalp krizi
(1,233 puan) tarafından
Yok benim midem bulanmadi ama anı oldu sanki ölecek gibi oldum
(330 puan) tarafından
Bilmiyorum değildir demi
(1,233 puan) tarafından
Yok balim korkutma kendini Allah'ın izniyle hiç bir seycikte olmaz rabbim büyük ama için rahatlanacaksa hastaneye git
(330 puan) tarafından
Korkuyorum şimdi
0 oy
(2,844 puan) tarafından
Bence kendi kendini korkutuyorsun bende öyleydim panik atak bile geçirdim bence piskolojik 
(330 puan) tarafından
İnşallah ya ama gogleden baktm kalp kriziyle aynı şeyler
0 oy
(12,776 puan) tarafından
Yanl psikolojik olduğunu düşünüyorum ben kaygı bozukluğu var mı sende. Ama imkanın varsa bi acile git ne olur ne olmaz 
(330 puan) tarafından
Yok gitmem acile korkuyorum kaygı bozukluğu ne
0 oy
(4,392 puan) tarafından

Yorumlarida okudum öncelikle geçmiş olsun ama sizinki tamamen psikolojik iyi bir psikiyatri uzmanından destek almanızı tavsiye ederim 

(330 puan) tarafından
Teşekkür ederim kalp krizi degildr demi
0 oy
(4,866 puan) tarafından
sende ki panik atak kardiyoloji de gittiysen birşey cikmadiysa kesinlikle panik atak 
(330 puan) tarafından
Teşekkürler inşallah öyledir
0 oy
(7,796 puan) tarafından
Bir şey cikmadiysa panik atak hastası olabilirsin 
(330 puan) tarafından
İnşallah öyledir
0 oy
(1,855 puan) tarafından
Panik atak krizi geciriyorsun büyük ihtimalle 

EKG ye bakıldı mi kan değerlerine falan eğer bir sorun çıkmadiysa panik atak olabilir 

2 gün midemin üst kısmı ağrıdı 

3. Gün bir anda kalbimde ağrı sol kolumda uyuşma ellerimi kollarımı hissetmedim üşüme mide bulantısı baş dönmesi halsizlik bunların hepsi bir anda oldu ne olduğunu anlayamadım. Kalp krizi geçiriyorum zannettim bayılacak gibi oldum ayakta duramadım.  

Acile gittik EKG temiz kan değerlerim temiz çıktı.  

Yaklaşık yarım saat kadar sürdü bu belirtiler.  2 kez aynı şeyi yaşayıp acile gittiğimde panik atak stresten kaynaklı olabilir dedi Dr.  Daha psikoloğa gidemedim arada bir kendimi kötü hissediyorum ama kendimi sakinlestiriyorum hemen . 

İlk önce korkma kalp krizi geçiriyorsun öyle olsa zaten anlaşılır kafanda kurma hastayım diye panik atak hastalık değil.  Bununla ilgili video izle bilgi sahibi ol biraz daha rahatlarsib
(330 puan) tarafından
Evet testlerim temiz teşekkür ederim inşallah dediğin gibidr
0 oy
(1,542 puan) tarafından
Canım benim 1 ay önce gitmişsin temiz denmiş muhtemelen stres kaynaklı imkanın varsa iyi bi psikiyatri ye git derim benden sana abla tavsiyesi seni okb ye ve panik atağa dönüştürür
(330 puan) tarafından
Tamam çok teşekkür ederim
(1,542 puan) tarafından
Kalp ağrısı hissediyormusun
(330 puan) tarafından
Evet 3 yıldır hemde
(1,542 puan) tarafından
Nasıl böyle ömür geçecek bacım bende şaşırdım
0 oy
(53 puan) tarafından
kalp doktoru bana gögüsne sanki öküz oturmuş gibi oluyorsa koluna sırtına agrı girmişsse olabilir dedi
(330 puan) tarafından
Yok öyle değil
0 oy
(186 puan) tarafından
Cnm bende aynılarını defalarca yaşadım ama kalp değilde panik atak ve kaygı bozukluğundan oluyordu Heran her gün kalp krizi geçiriyor sanıyordum sonra korkudan titremeye başlardım midem bulanirdi ama hepsi kaygı bozukluğu çıktı 
(330 puan) tarafından
Benimde öyledir inşallah
(186 puan) tarafından
Öyledir cnm bak sonuçların temiz çıkıyor şükür bir psikologa git bence
0 oy
(506 puan) tarafından
Panik atak krizi
(330 puan) tarafından
İnşallah ya
0 oy
(216 puan) tarafından
Panik atak bu canım piskiyatriye git ilaç tedavisi başlatılsın bende senin gibiydim piskiyatriye gittim şua arada bi olurum  
0 oy
(3,434 puan) tarafından
Bende de oluyordu gittim 

Gaz sıkışması var dedi

Ama doğru çıktı 

Afedersiniz ama

Gaz olduğu zaman böyle oluyordum 
0 oy
(292 puan) tarafından
Fizyolojik kontrolleri yaptirdiysan ve sorun yoksa panik atak olma ihtimali yuksek. Bu belirtilerin aynisi panik atak krizlerinde de yasaniyor cunku.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 110 göst.
0 oy
3 cevap 52 göst.
0 oy
3 cevap 85 göst.
4 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mh. 2606mt (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 79 göst.

409,899 soru

12,323,710 cevap