0 oy
193 göst.
Diğer kategorisinde (1,292 puan) tarafından
Her programı güzel kurutuyor mu? Benimki mesela iki üç program kupkuru çıkarıyor,  geriye kalan programlar  güneş kuruluğunda olmasına rağmen hafif nemli çıkarıyor . Halının üstüne serpiştiriyorum bi iki saat sonra katlıyorum o derecede bi nemlilik. Yani normal mi kızlar böyle olması? Hoover marka

7 Cevaplar

0 oy
(1,876 puan) tarafından
Markası ne ya bende yeni aldım dün kurdular daha kullanmadım. Ama dolap kuruluğu tam kuru çıkarıyor sanırım emin değilim yanlış bilgi vermeyim . Benimki grundig arçelik bakıyo servisine falan 
(12,533 puan) tarafından
Arcelik canim benimkide ekonomik kurutma yada dolap kuruluga atiyorum kupkuru cikiyi
(1,876 puan) tarafından
Bende deneye deneye öğrencem artık :)
(1,292 puan) tarafından
Markası Hoover canım
-Reklam-
0 oy
(7,944 puan) tarafından
Benimki ikisi bir arada olduğu için ben hassas kurutmaya atınca hafif nemli kaliyor ama pamuklu kurutmaya atınca kupkuru çıkıyor katlayıp yerleştiriyorum öylece memnunum 4 yıldır kullanıyorum 
(1,292 puan) tarafından
Pamukluyu denemedim bir de onu deneyim
0 oy
(12,533 puan) tarafından

Halinin ustune neden kiz koltuk sandalye yokmu :woot: benimki arcelik. Genelde ekonomik kurulukta kurutuyorum. Kupkuru cikariyo

(1,292 puan) tarafından
İyi fikir:)) koltuk daha mantıklı:))
0 oy
(1,388 puan) tarafından
Ya valla bu sorunun cevabini bilemiyorum aslinda cok güzel begeniyorum ama bazi kiyafetler cekiyor bide siyhalarin rengini solduruyor sanki bilmiyorum yani arcelik benimki
(12,533 puan) tarafından
Tamamen pamuklu olanlar çekiyo :) benimkide arcelik. Oglumun atletleri mesela. Hep çektiler. Tamamen pamuklu olanlar ama hepsi degil
(1,292 puan) tarafından
Benimkide siyahları solduruyor canım ama çekme yapmadı hiç
0 oy
(4,229 puan) tarafından
Bende de hoower dry 300 var . Xxl yük dolap kuruluğu ve koyu renkliler ve renkliler dolap kuruluğunu kullanıyom. Gerisi nemli çıkarıyor bazılarını. Hatta merak ediyorum madem bu kurutma makinesiyse neden nemli çıkarıyor madem nemli çıkaracak o programlar neden var. Kafamda deli sorular
(1,292 puan) tarafından
Aynen canım. Ama şöyle bir şey var ben hiç çekme yaptığını görmedim. Hani diyorum ki çekme yapacağına bı tık nemli kalması daha iyi geldi bana . Halam vestel kullanıyo dediğine göre çok iyi kurutuyomuş ama çekme yapıyormuş mesela
0 oy
(883 puan) tarafından
Hooverdan çoğu kişi memnun değil 

Benımki Profilo 2 hafta oldu kullanalı Allah razı olsun yapandan alandan çok büyük işten kurtarsı beni
0 oy
(13,095 puan) tarafından
Dolap kuruluğu seviye 2 hiç ıslak çıkarmadı henüz. 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 238 göst.
16 Ocak 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Birdilektut (1,304 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 137 göst.
17 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Karcicegi (1,377 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 153 göst.
24 Kasım 2024 Diğer kategorisinde ipek4161 (3,603 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 359 göst.

408,337 soru

12,267,629 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler