0 oy
133 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (754 puan) tarafından
Sürekli bir çocuk hasta olur mu anlamıyorum. Antibiyotik biyiyo diğerine başlıyoruz. Sürekli ama yani ya boğaz ya kulak enfeksiyonu oluyor. Havaaele geçmişinde var ödüm kopuyo ): panik atak oldum inanın. Ya ateşi çıkarsa ya yine kasılırsa. Kızlar bir ayda 3 kere hasta oldu ve hep antibiyotik iğne normal degl bu - aydır var bişey ama anlmadim sonunda araştırmaya gitcez ama aklm almiyo normal mi ya  2 yaşında oğlum bu arada boy kilo bir ay da önde gelişimi iyi ama işte bu şekilde abur cubur yok hep güzel doğal da veirirm anlamıyorum yarma sabrım yok yine  burnu akıyor sabahdan beri halsiz vs yarn randevu var canımdan can gidiyor ya ateşi çıkarsa diye

5 Cevaplar

0 oy
(1,547 puan) tarafından
Vücut bir süre sonra antibiyotige bağışıklık kazanıyor sarımsak kurunu bir deneseniz iyilesene kadar her gün iyileşince korunma amaçlı haftada 1 kez çok iyi geliyor
(1,487 puan) tarafından
Sarımsak kürü nasıl oluyor acaba anlatabilir misniz ve oğlum 25 aylık kullanabilir mi
(754 puan) tarafından
O doğrumu gerçekten
(12,835 puan) tarafından
Sarimsagi minik minik dograyacaksin. Ben oyle yapiyorum. Yemek kasigina koyup seninki daha kucuk tatli kasiginada koyabilirsin ustune bal dokuyorum ustunede limon sikiyorum. Yutturup ustune hemen su veriyorum. Biri 4 yas biri 21 aylik benimde
(1,487 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
(1,547 puan) tarafından
Evet aynen böyle yapılıyor. Ben yapıyorum. 3 aylık bebegim grip oldu sorunsuz insanlar yüzünden doktor 6 tane ilaç verdi eve geldim ilaçlar bana bakıyor ben ilaçlara sadece ağrı kesiciyi verdim diğerlerini kaldırdım bu sarımsak kürünü yaptım ve bol bol emzirdim ertesi gün daha iyiydi 2. Gün tekrar yaptım bebegim de 2. Gün toparladı resmen şimdi haftada 1 kere yapıyorum bebegim de ben de korunalım diye. Bu arada hastalık bana bulasmadi eşime sen de ye dedim yemedi ona bulaştı
-Reklam-
0 oy
(1,487 puan) tarafından
Al bende de o kadar 3 ay oldu sürekli hasta bi toparlanıyorum 2 3 gün sonra tekrar başa sarıyoruz her defasında şiddetini arttırıyor hastalık 1 defa antibiyotik kullandım ama bende sürekli cortair ve ventolin inhale kullanıyorum yani onlarda kortizonlu ve zarar veriyor neticede nefret ediyorum yani bağışıklık testide yaptılar sorun çıkmadı e neden bu kadar hasta bu çocuk anlamıyorum yemek yemez benimki felaket inat ve bizr saldırıyor aç bırakıyorum ama yine yemek yemiyor kraket bebe bisküvisi muz kek çorbalardan içrr ama bu hastalık sürecince onuda bıraktı yani bunalımdayım asla çorap ve yelek giydiremem hemen çıkarıyor ne yapcam bilmiyorum ni hastane yoluda bize görüyor 
(754 puan) tarafından
Bennkini. Havaale geçmişi var çok zor ya
(1,487 puan) tarafından
Benim çocuğunda var martta geçirdi
(754 puan) tarafından
Yaaa nasl oldu yani ne yasadn ben ki kasıldı kustu
(1,487 puan) tarafından
Kasıldı morardı ağzındn salyalar aktı gözlerini yana devirdi çok korkunçtu allah bir daha yaşatmasın kimseye
0 oy
(1,001 puan) tarafından
Evi bol bol havalandir benim oğlumda ayda 2 sefer hasta olurdu şükür şimdi, buyudude iyi birZz 
0 oy
(1,194 puan) tarafından
Süt iciyor mu ? Bir uzman sut icen cocuklarin bagisikliginin dustugunu cok sık hasta olduğunu söylemisti.
(754 puan) tarafından
Evt içiyor bende öyle düşünüyorum
0 oy
(600 puan) tarafından
Kaç yaşında bilmiyorum canım ama doktorumuz bize evin sicakli en fazla 23 derece olcak diyor üstüne çıkınca boğazda kuruma terleme yapıyor ve hasta oluyorlar ben artık hep dikkat ediyorum buna 21 in altına dusmucek en yüksek 23 olcak sekilde
(754 puan) tarafından
Evt doğru diyosn ya
(600 puan) tarafından
Bunu bana uzun yıllar doktorluk yapan bir doktor söyledi ben dikkat ediyorum şükür yılda en fazla 3 kere filan gidiyoruz doktora

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 152 göst.
0 oy
2 cevap 79 göst.
0 oy
3 cevap 90 göst.
24 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Azrasudd (52 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 178 göst.
22 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sevda01 (1,244 puan) tarafından soruldu

410,553 soru