0 oy
79 göst.
önce Diğer kategorisinde (151 puan) tarafından
Kizlaf evimde tahta kurusu var ne ddenediysek olmadı bu derde düşüp çare bulan varmı yada evden mi taşın dersinz zaten bı koltugum varbonuda istila ettiler yeni almıştım tam düzenim oturdu derken bunlar istila etti Allah rızası için çaresini bilen varsa yazsın heryerimiz şiş kızım var üç yasinda kendimi geçtim kızımı yediler bitirdiler

6 Cevaplar

0 oy
önce (98 puan) tarafından
Hic basima gelmedi ama ilaclatmaniz sart ve tek sefer ilaclamaylada gecmez onlar yuva vs yapiolar cok gecmis olsun 
önce (151 puan) tarafından
Teşekkürler canım ne yaptihsak geçmedi uykularimiz kaçtı dün aglayarak uğraştım Allah kimseye yaşatmasın
-Reklam-
0 oy
önce (2,019 puan) tarafından
Tahta kurusu için ilaç var onu al patatesi haşla ilaç ile karıştır bütün heryere parça parça koy benim annem de de vardı bu şekilde kurtuldu ama bir kere değil bir kaç kere yap bunu belki geçer canım
Hangi ilaç canım
önce (2,019 puan) tarafından
İlacın adını bilmiyorum tahta kurusu için dersen bulursun
Tamam canim tarım ilaclarink satan yerde mi
0 oy
önce (1,203 puan) tarafından
Eltiminde vardı canım ne yaptı geçmedi. Hatta diğer eltimin evine kadar gitti. Çift daire. Gitti koltuklarını sattı. Öyle kurtuldu
0 oy
önce (2,737 puan) tarafından
Canim bizim yatak odasinda vardi diger odaya gecmemisti 1 yatagı degistirdik yenisini aldik gecer diye yok gitmedi o yataga da bulaştı ..turkcesini bilmiyorum benzinin digeri var ya arabalara dökülen ayni benzin gibi odanin her yerine ondan döktük yakiyo o ..ama az degil 5 litre ..yatagin her yerine dolaplarin her yerine..kitafetleri yikadim hepsini 2 gun bu odaya girmedik pencere acik kaldi..sonra zar zor o benzini temizledim odadan yataktan ..3 aydir yok artık..8 aylik karnim burnumdaykem geldi bu basimiza dusun ay cok zor bu..tasinma karari almistik 
Evet canım bizde taşınma kararı alıyoz valla benzinin diğer adı ne ne acaba gaz yagimj
Onu da arabalara döküyorlar..salyarka bizde ismi ..ama taşınma inkaninuz varsa tasinin canim
Taşınma imkanım şuan yok anca iki ay sonra çıkarım ben çıkana kadar rahatsız etmesinler diye çünkü küçük kızım var onun heryerini yemiş bide gözle goruluyorlar yani okadar diyim sana
Mazot demek istedin galiba
Bizdede oyleydi inan
Peki o dediğin şey mazotmuydu
Сevirisi dizel yakıt gosteriyor canım
0 oy
önce (1,888 puan) tarafından
Çöpe atmadan kurtulamazsiniz 
Bacım o neden olan şeyi attikta çöpe ama koltukların yeni evde hiç birseyim yok benim bı kotligum var yani durumumuz uok
önce (1,888 puan) tarafından
Başka çözümü yok
0 oy
önce (711 puan) tarafından
Çok illet bir durum.Maalesef çöpe atmak gerekiyor.
Onun kaynağını çöpe attım ama koltugumu atamam yeni aldım evimde hcibirsey yok bı koltugum var :((
Başka çaresi yokmu
önce (711 puan) tarafından
Valla bilmiyorum ki çok inatçı bir durum bildiğim kadarıyla.İnsallah atmana gerek kalmaz

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 112 göst.
10 Ekim 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Nur Ay (346 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 116 göst.
23 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (697 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 40 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (270 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 43 göst.