0 oy
153 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (310 puan) tarafından
15 aylık bebeğimle 2 buçuk saatlik bir uçak yolculuğuna çıkacağım. Deneyimlerinize dayanarak önerebileceğiniz şeyler var mı? Örneğin koltuk seçimi nasıl olmalı?

13 Cevaplar

+1 oy
(1,804 puan) tarafından
ayy ben hic cam kenarına denk gelemedim ,hep içimde kalıyor:)) ben olsam cam kenarındaki koltuk seçerim.
(310 puan) tarafından
Üçlü koltuklarda bebeği oyalamak cam kenarında mı daha kolay olur koridorda tarafında mı diye sormuştum aslında. Bebek sakın kalmadığı sürece cam kenarında olmanın bana bir avantajı yok çünkü.
-Reklam-
0 oy
(2,018 puan) tarafından
Biz cam kenarında yapmıştık daha yürümüyordu bile ama koridor daha iyi olur sanki ordan insanlara bakabilir. Bakmaz gerek yok dersen cam kenarı daha iyi yanınıza mutlaka bir iki oyuncak alın. Atıştırmalık alıyorlar mı hatırlamıyorum ama meyveli yoğurt mama falan veriyorlardı 
(310 puan) tarafından
Teşekkür ederim cevabınız için.
0 oy
(2,532 puan) tarafından
Kızımla İlk bindiğimiz de iki buçuk yaşındaydı cam kenarı almıştı eşim onu cam kenarına oturttum bakarak konuşarak gayet güzel geçmişti. Birde bebeğin hani sessiz sakin bir bebekse cam kenarı tercih edebilirsin zaten kucağında olacağı için oyalaman kolay olabilir. Yok ayağa kalk tut falan  derse koridor kısmını seç kalkış ve iniş hariç kemerleri açıp kalkabiliyorsun ayağa en azından yanındaki kişileri ikidebir kaldırmış olmazsın. Ki bebeğini de en iyi sen bilirsin kapalı öyle bir ortamda nasıl durup durmayacağıni
(310 puan) tarafından
0 oy
(360 puan) tarafından
Uyku saatine denk getirmiştim. İnişe 15 dakika kalana kadar uyumuştu. Yanımızda çok şık bakımlı takısı tokası dikkat çekici bir kızçe oturmuştu. Uyanınca onu inceledi uzun bi süre. Hiç sorun yaşamamıştım cam kenarındaydık. Sadece emzik vermiştim kulakları rahatsız olmasın diye
(310 puan) tarafından
Aslında uyku saatine denk geliyor ama hiç öyle kucakta otururken kendi kendine uyumuşluğu yoktur şimdiye kadar. Bakalım belki bu ilk olurm teşekkür ederim cevabınız için.
0 oy
(12,554 puan) tarafından
Size otomatik olarak cam kenarı tanılar sistem sanki benim hep öyle olmuştu koridorda servis esnasında tehlike arz edebilir.
(122,360 puan) tarafından
o kadar havalaniyoz falan ama hic otomatik cam kenari denk gelmedi☺️☺️☺️ bu thy ozel bisimi acaba
(12,554 puan) tarafından
Anadolujet sevdoş şimdiki adıyla ajet ☺️ ben diyarbakır ankara arası piroş küçükten hep cam kenarı uçtum
ajet bu sene giden gurbetcileri yakti hocam 8 saat 13 saat 19 saat rotar yapanlar oldu ☺️☺️ ven tuifly ucuyom hep
(12,554 puan) tarafından
Merak etme yurtiçi de yaptılar onu :) otel ayarlayan adam 4 gün için ayarlıyor bir gecesini havaalanında yedi tatilin resmen. Bizim mecbur sevdoş başka yok güneydoğudan kalkan firma.
(310 puan) tarafından
Otomatik verildiğinden haberim yoktu. Teşekkür ederim cevabınız için
0 oy
sans isi  o ama farketmiyo benimkiler koridor tarafinida seviyo camida
(12,035 puan) tarafından
Bebekliye koridor veriyolarmi kiz. Gerci sen 3 koltik aliyosun artik ama. 2 yas altina koridor vermiyo diye biliyorum bize hep oyle oldu yani
her turlu veriliyo yaa sallama yapiyolar
(310 puan) tarafından
0 oy
(74 puan) tarafından
Kesinlikle koridor tarafı olmalı. Ben şehir dışına giderken cam kenarından almıştım bebeğim uçağa ilk defa bindiği için biraz korkmuştu camdan dışarıyı göstermeme rağmen durmamisti koridor tarafındaki adamla yerimizi değiştirmek zorunda kalmıştım. Bebeğim insanları görünce sakinleşti. Dönüşte de koridor tarafından aldım ve bir sıkıntı yaşamadım. Hem daha rahat hareket edersin genişlik olarak çünkü cam tarafında bir yanın cam diğer yanında başka biri ve kucağında bebek. Biraz zor oluyor o yüzden koridor tarafında olursan bebek durmadıgi zaman daha rahat müdahale edersin 
(310 puan) tarafından
Bu bana mantıklı geldi ama gakiba otomatik veriliyormuş bebekli yolcuya cam kenarı.
(74 puan) tarafından
Ben kendim seçmiştim koltugumu
0 oy
(10,910 puan) tarafından
ay bizde haftaya binecez bebeğimle ilk kez bakalım nasıl olacak
(310 puan) tarafından
Size de Allah kolaylık versin ve iyi yolculuklar öyleyse.
0 oy
(12,035 puan) tarafından
Bebekle ikinizseniz koridor alamiyosun zaten otomatik cam kenari veriyo diye biliyorum. Cunku koridorda servis esnasinda tehlike arz ettigi icin
(310 puan) tarafından
Güvenlik gereği bu mantıklı. Teşekkür ederim cevabınız için.
0 oy
(558 puan) tarafından
Ben cam kenarında oturmuştum bulutlar aşırı ilgisini çekmişti benim için ve kızım için rahat bir yolculuk oldu 2 saat uçak yolculuğu yapmıştık 
(7,180 puan) tarafından
Çocuklar merak ederler herşeyi aynen.
(558 puan) tarafından
Kesinlikle o bulutlara şaşkın şaşkın bakışı çok güzeldi
(7,180 puan) tarafından
♥️♥️♥️♥️♥️♥️
(310 puan) tarafından
Teşekkür ederim cevabınız için
(558 puan) tarafından
Rica ederim ❤️
0 oy
(7,180 puan) tarafından

Çocuklar merak ederler herşeyi. Inşallah bigun bende uçağa binerim :angel: camdan dışarıyı izlerdi ne güzel oglusum <3

(310 puan) tarafından
İnşallah dilediğiniz gibi olur. Teşekkür ederim cevabınız için.
0 oy
(232 puan) tarafından
Canım eğer emziriyorsan cam tarafi 
(310 puan) tarafından
Çok az emiyor. Etrafta ilgisini çekecek şeyler varken de pek emmez ama galiba cam tarafı otomatik olarak veriliyormuş bebekli yolcuya. Teşekkür ederim cevabınız için.
0 oy
(1,358 puan) tarafından

Ben çok uçtum oğlumla, 9 aylıktı ilk bindiğinde, hep onu cam kenarına koyuyorum kendim ortaya. Zaten 10-15 dakika içinde uyuyor :)

(310 puan) tarafından
2 yaşına kadar olan bebek yolcuya ayrı koltuk veriliyor mu? Ben anne ile aynı koltuğu paylaşıyor diye biliyorum ama. Öyle olursa daha rahat olacak tabii.

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 686 göst.
11 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 170 göst.
0 oy
4 cevap 94 göst.
0 oy
10 cevap 107 göst.

403,403 soru

12,084,296 cevap