0 oy
91 göst.
Diğer kategorisinde (508 puan) tarafından
Hanımlar önce hangısını yapsam daha dogru olur?

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Doktorlar 2 yasta meme 3 yasta wc diyolar seninki kac yasinda
(508 puan) tarafından
Benımkı 1 bucuk yasında wc ıcın de 2 yaş diye biliyorum ama
(13,384 puan) tarafından
Kuzucum 3 bazen geç olabiliyor çocuk konuşuyor ve seni anlıyorsa 2 yaşı geçince iletişime  geçilebilir
tarafından
Iste doktorlar bunu genel olarak soyluyolar kesin su yasta diye biswy yok cocugun durumuna gore degisiyo hersey mesela doktorlar ne diyo ek gida icin en erken 6 ay diyo dimi ama bazi durumlarsa 5 ayda hatta 4 qyi doldurunca bile baslatabiliyolar cocuga bagli yani
(508 puan) tarafından
İnternetten baktım 2 yaş diyor. 3 yasına kadar öğrenmiş olması lazım 3 yasa kadar normal yani dıye biliyorum
-Reklam-
0 oy
(13,384 puan) tarafından
Ben önce süt sonra tuvalet şeklinde gittim arasında 2 ay vardı 
(508 puan) tarafından
Süreç nasıl geçti memeyi hemen unuttu mu
(13,384 puan) tarafından
Canım ben konuşarak ve azaltarak bitirdim hiç zorlanmadan bitirdim yani. Önce teke düşürdüm emme olayını sonra artık onu da yapmaması gerektiğini abla olduğunu söyledim. Meme 26 aylık bitti bizde tuvalet 28 aylık
(508 puan) tarafından
Hadi bakalım gece emmeleri çok o yuzden şimdiden tedirgınım her saat ılı saatte bır uyanıyor emiyor o yuzden acaba önceliği wc egitimine mi versem diyorum
0 oy
(67 puan) tarafından
Bende aynı durumdayım. Kızım 18 aylık tuvaletini yaptığında yanıma gelip eğk eğk diyo ama daha erken olduğunu düşünüyorum tuvalet eğitimi için. Dün de akrabam sabır taşı verdi emzirmemi sonlandırmam için. Öncelikli olarak emzirmeyi bırakacağım 
(508 puan) tarafından
Ne güzel sizinkı aslında egıtıme hazır böyle diyorsa.
0 oy
(5,504 puan) tarafından
25 aylik sutten kestim 30 aylik tuvalet isini basaramadik pazartesi ugrastim baya lazimliga bir kez bile yapmadi bende hazir olmadigini düsünuyorum bir kac ay sonra bir daha denicem

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 175 göst.
3 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Esmaa (979 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 69 göst.
0 oy
7 cevap 196 göst.
9 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Mai (498 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 49 göst.

411,339 soru