0 oy
113 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,699 puan) tarafından
Kızım 3.5 yaşında ağzı kokuyor sabah kalktığında bazen kokar bazen kokmaz ama bu son zmanlardir öğlen akşam yemek yemesine rağmen karnı tok ama yine ağzı kokuyor çok koyu sivri bir koku geliyor ağzından 

Dişlerini fircalarim her gün dişindr çürük yok asla ama koku geliyor ağzından şuan bile baktım kahvaltısını falan yaptırdım ama hala ağzı koku var ne yapmam gerek 

Neyden dolayı köy var bide doktora götürmem gerekli mi acaba baktım randevu 2 hafta sonraya veriliyor yani 16 gün sonra

8 Cevaplar

0 oy
önce (96 puan) tarafından
Bnde cok merak ediyorm  2 yasinda son zamnlrda bende fark etim 
-Reklam-
0 oy
önce (41 puan) tarafından
Evet kokuyor canım götürdüm birsey cikmadi kizim 3 yasinda gaita kan idrar bütün tahlillerine bakildi,genetikte olabiliyormus korkma
önce (1,699 puan) tarafından
Benm kokmaz esiminde sigara içtiği için sigara tek kokar ama aile gelince kardeşimin çürük var diye koku var onun haricinde kimsede koku yok

Acaba söylenti var hani emzirdikten sonra birşey yiyip içilirse bebekte büyüdüğünde ağzı kokuyor düşünüyorum ondan mı acaba diye
0 oy
önce (4,342 puan) tarafından
Önce bir dişçiye gidin, çürük olmasa da dişeti problemi olabilir. Eğer herhangi bir sorun yoksa bir kbbye götürün. Genizeti de ağız kokusu yapabiliyor. 
önce (1,699 puan) tarafından
Daha önce arada olurdu oda sabah kalktiginda olurdu bende takmadım şuan öğlen akşam var çocuk doktoruna götürsem bakmaz mi
önce (4,342 puan) tarafından
Çocuk doktorunun uzmanlığı değil ama bu. İstersen götür o yönlendirsin. Benim oğlumda genizeti vardı ve ağzı açık uyuduğu için koku olurdu. Aldırdıktan sonra geçti o koku.
0 oy
önce (2,377 puan) tarafından
Mideyle alakali olabilir canım 

Farenjit reflu tarzında bisey var midesindeki asitler yukarı çıkar o da ağzına yayılabilir koku yapar 

Bazi insanlarda geğirince midesindeki koku yukarı çıkar mesela, ama Farenjit olan kişi yada mideyle problemi olan kisininde asit yoluyla ağzına gelir
0 oy
önce (1,113 puan) tarafından
Geniz akıntısı kokusu bahsettiğiniz. KBB muayenesi olsa iyi olur 
0 oy
önce (12,350 puan) tarafından
Mide sorunu olabilir koku dişten olmaz sadece boğaz ya da Mide enfeksiyonu olabilir 
0 oy
önce (357 puan) tarafından
Geniz akıntısı olabilir. Reflü olabilir. Yani abur cubur yemesin. Kızartma vs yemesin.
0 oy
önce (1,942 puan) tarafından
ışıkla boğazına bak canım beyazlık ya da kızarıklık var mı. benim kız hasta olursa eğer boğaz enfeksiyonu filan o zaman kokar. eğer boğazda bir şey yoksa mideden gelebiliyor

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 246 göst.
29 Mart 2024 Aile kategorisinde hanimeli (564 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 901 göst.
24 Ocak 2024 Aile kategorisinde Hsret.1234 (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 80 göst.
17 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Mutluu annee (519 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 303 göst.