0 oy
113 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,580 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Kızlar selamlar 25 aylık oğlum var astım bronşioliti var sürekli hastalanıyor hava vermek zorunda kalıyorum antibiyotik çok sık kullanıyorum öksürük burun akıntısı çok oluyor Afrika Sardunyası kullanıp memnun olan var mı? Varsa hangi marka ve nasıl kullanıyorsunuz? 

3 Cevaplar

0 oy
(1,580 puan) tarafından
Fikri olan yokmu 
-Reklam-
0 oy
(348 puan) tarafından
İlk defa duyuyorum böyle şeyleri doktora sorup kullanmak daha doğru bence faydası var dersin belki zararı olur 
(1,580 puan) tarafından
Benim instagramdan takip ettiğim bir doktor var çok öneriyor ama gerçekten kullanıp memnun olan varmı diye merak ettim çocuk 3 aydır düzelmiyor hastaneye gidiyoruz anca antibiyotik anca hava verin diyorlar burnunu yıkayın diyorlar herşeyi yapıyorum olmuyo artık 2 gündür sarımsak sarıyorum parmağına yani genelde böyle şeylerden korkarım tepki verir diye evde koca karı ilaçları yapmaya başladım
(348 puan) tarafından
Alerji testi yaptırdınız mı
0 oy
tarafından
Ben ilk defa duyuyorum bilmiyorum lâkin bildiğim bir şey antibiyotik kullanımı kesinlikle yasak çünkü astım antibiyotiklik bir şey değil. Benim de oğlum astım. Alerjide takibliyiz antibiyotik vermiyorlar.
(1,580 puan) tarafından
Aminn inşallah bacım. Geçen senede temmuzdan kasıma kadar hasta oldu sonra toparladı şimdi de ağustosta başladı hala devam umarım atak zamanı diye kötüdür düzelir başka sorunu olmasında Allah hepimizin evlatlarını korusun
tarafından
Aynı bizimde öyle full hastayiz
(1,580 puan) tarafından
Psikolojisi bozuluyor insanın
tarafından
Bizim de öyle rabbim şifa versin çok üzülüyorum neden olduğu da belli değil tam bir ilacı da yok
(1,580 puan) tarafından
Aminn canım inşallah :((

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 20 göst.
0 oy
9 cevap 237 göst.
3 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ha22 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 101 göst.
25 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Ftm1907 (564 puan) tarafından soruldu

411,022 soru