0 oy
80 göst.
Aile kategorisinde (40 puan) tarafından
Arkadaşlarım 11 aylık bir erkek çocuğum var daha hiç televizyon tablet açmadım çok hasta olduğu durumlarda sadece ilaç içirirken açıyorum 2 dakika sonra geri kapatıyorum o kadar. Ama artık çok büyüdü ve onu evde baş etmekte çok zorlanıyorum. Bu ekran işini ben mi abartıyorum? biraz çizgi film izlese Ben de rahat ederim bunun farkındayım sırf o ekrana bakmasın diye ben kendi izleyeceğim şeyleri bile izleyemiyorum yanında telefonu elime almamaya çalışıyorum günün sonunda yorulan ben oluyorum sizce ben mi abartıyorum neticede biz de hep televizyon izleyerek büyüdük. Gün sonunda benim partim çıkmış oluyor kendimi çok yıpratıyorum. bilmiyorum kafam çok karışık lütfen yardım edin

1 cevap

0 oy
(2,945 puan) tarafından

Abartmiyorsun olması gerekeni yapıyorsun biz TV izledik 90lilar ama sürekli ekrana küçük yaşta maruz kalmadık sokakta buyuduk sonra biraz buyunce izledik okula giderken vs.

İlk 3 yaş dönemi çok önemli gelişimsel olarak olması gereken izlememesi benim ikizlerim var hep tepemdeler evet ama TV kafamın ucunda yok dil gelisimi vs tamamlanana kadar da bu şekilde devam edeceğim. Ekranın onlara kazandırdığı hicbirsey yok oyalamaktan başka 

Bir yaşindalar dış donemi huysuzlar da ama TV izledikxe daha sinirli olcaklar gibime geliyor çünkü zor bı dönem zaten acmayinca da aç diye direticekler hayirdan tam anlamıyorlar bu sefer stres skntisi bide bıraktırma ya uğraş vs. 
Bu aylarda ekran süresi hiç olmamalı maalesef.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 123 göst.
7 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Zeynepin annisi (1,510 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 123 göst.
10 Mayıs 2021 Aile kategorisinde Melek annesi 71 (1,752 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 252 göst.
5 Ağustos 2022 Aile kategorisinde Syma (742 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 382 göst.
14 Nisan 2020 Aile kategorisinde ☀️❣gülperim☀️❣ (7,228 puan) tarafından soruldu

406,471 soru

12,189,222 cevap

36,707 kullanıcı

...