0 oy
312 göst.
Diğer kategorisinde (136 puan) tarafından
Eşim de bende düşünüyoruz ama haram diye biliyorum ama yanlış yere çekilmesin konu lütfen. 

kapalı kadınlar bile yaptırıyor (merak ediyorum  (sadece) yargılamak bana düşmez  

yAni ben açık olduğum halde çekiniyorum haram olduğu yazdığı İÇİN 

Yada tam manasıyla günahı nedir ne değildir  bilmiyorum sadece bilgi amaçlı soruyorum 

Beni  dini yönden aydınlatacak insanlar yazsın lütfen 

12 Cevaplar

+2 oy
(5,524 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Sana sağlık açısından anlatayım yaptırıp memnun kalan kimseyi görmedim. Çünkü burun kemiğini törpüledikleri için burun düşmesi yaşayan çok. Bir süre sonra burun ucu ve burun kemeri arasında cilt tonu farklılıkları yaşayan çok. Hatta burun içindeki koku reseptörleri zarar gördüğü için koku alamayan yemeğin tadını çıkaramayan çok insan var. Ben 17 yıllık hemşireyim kbb ve plastik cerrahide çalıştım. Benim burnumda kötü isteseydim en iyi hocalara yaptırırdım ama bu kadar komplikasyon beni vazgeçirdi. 
tarafından
Fkolgun hangi hastanedesin gelem de belim tutuldu baa bı iğne batır :d
(5,524 puan) tarafından
Kuzum ben ücretsiz izindeyim evimin konumunu atayım mı :))
tarafından
Anaa at elin hafif mi :D
tarafından
Ne güzel anlatmışsınız. Benim eşimin teyze kızları yaptırmışti ikisininde burnu düştü estetikten bir süre sonra
(5,524 puan) tarafından
Nuray elim hafif hafif gel :)) nanay aslında ehline gelmek lazım o da çok zor
-Reklam-
+1 oy
(13,236 puan) tarafından
Bir sağlık kusuru yoksa eğer yaratılan bir şeye müdahale etmiş oluyoruz mantıken günahtır diye düşünüyorum. Kapalı hanımlar kısmına bakma bence tam manasıyla ilmi bilgisi olan insan sayısı az. Fetva hattını ara istersen. Daha net olur
(136 puan) tarafından
Teşekkür ederim
+1 oy
tarafından
Allahu Teala vücudumuzda en son burnu yarattı 

ilk defa, tek olarak, orijinal, mükemmel, taklitsiz, kopyasız ve müstakil bir biçimde yaratır burnumuzu. Sağlık açısından (Nefes almaya engel, geniz eti gibi) bir problemin yoksa çok günah İslam dininin fıtratını bozuyorsunuz ve Allah bunu yasaklamıştır
0 oy
tarafından

Kaş aldirmakta günah :)

(7,921 puan) tarafından
Niye aliyon ya :D
0 oy
(12,746 puan) tarafından

Kiz kapaliya aciga gunah farklimi :woot: acik olup namazinda niyazinda orucunda çok insan var. Kapali olup yapmayanda bi o kadar

(6,112 puan) tarafından
kapali acik ayni yani aynn bu ayrimi da hic sevmiyorum kadiniz iste kapali acik niye iki farkli gorunusu ayristiralimki. kapali musluman da acik kafir degilki
(7,921 puan) tarafından
Güldürdün beni melek:D
0 oy
(6,112 puan) tarafından
masada kalsam bile o ameliyati olacam diye and icmis bir insancik olaraka ilk 4 maasimi biriktirip minibus paramdan bile kisip oldum 12 sene once. beni bu yolda ne ölmek ne yanmak durduramazdi. linc looaading takintiliydim hala da oyle hir aya revizyon olacagim ikinciyi. busefer olmek istemiyorum
(6,112 puan) tarafından
ayni zamanda tuplerimi de baglaytim iki hucuk sene once. zayen ikinci cck da kazayla ve istemeyerek dogurdum . bi kaza daha goze alamazdim. dogum kontrol yontemi olarak kendimi kisirlastirayi sectim. dini boyutu olarak dusunmedim olaya sahsen.  en risksiz olani yaptirdim . hesabi kitabimi rabbime vericem nasilsa
(136 puan) tarafından
Dini boyutu önemli benim için o yüzden sordum
Herkes olaya farklı bakabilir tabi
(6,112 puan) tarafından
tabiki.   kesin hukum ne bilemem ama mantiken dini boyutu dusunenin estetigin e sinin bile aklina gelmemesi gerek  mantiken dusunse bile hos degil kendini degistirmek kalici olarak saglik sorunum yok ama begenmiyorum kendimi demek. dinen ortunmek sakli olmak guzeli gizlemek dikkat cekmemek gerek ya . o bakimdan  kusurlu olani guzel ve dikkat cekici hale getirmek hoş karsilanmasa gerek diye dusunurdum heralde ben
(18,181 puan) tarafından
Kendimi kısırlaştırmayı bende düşünüyorum ikinci çocuktan sonra hamile kalmayı istemiyorum sadece ben değil eşimde istemiyor eşimle ilişkimize bile o korku yansıyor. Çok kafama takıldı benimde.
0 oy
tarafından
Ben oluvam ameliyat burnum küçücük ama problem var malesef 
tarafından
Korkuyorum ama
(136 puan) tarafından
Ameliyata girmeden önce sakinleştirici yapıyorlar genelde stres olursan de. Uygun görürse yaptırırsın korkma canım Allah’a sığın
(6,112 puan) tarafından
korkcak bise yok . zaten uyuyosun. ben gozumu kirpiyorum ameliyathaneye gderken hocam size guveniyorum guzel burun olsun dedim gozumu kirkpim saniyordum uyumusum.:) sonra gozumu actim hemsire basimda ayildin mi dedi. hic bayilmadimki dedim. mwgersem 3 bucuk saat amelyatta kalmisim. ben saniyelik gozumu kirptim actim saniyordum ama ilk bir hafta zor. nefes alinmio tampondan agizdan aliyosun  . uyku yok. uyuyosun yanlislikla agzini kapatirsan burunda da nefes alinmayinca bogularak uyaniyosun. oksurtu geliyor. burun acio aglamakli oluyosun aciyo gilmekli oluyosun acio. tat koku yok yedigin hersey saman gbi ayni tatta. bir haftalik tamponlar cikana kadarki surec cok zor. ama deger bence
tarafından
Esas ameliyat sonrasindan korkuyorum ben .. inşallah gecer o zamanda cabuk
(6,112 puan) tarafından
evey sonrasi zoe ama deger. nezaman olcan . ben haftaya on gorusmeye gdicem iki dr
0 oy
tarafından
Soyle bi saglik sorunu varsa setbest mesela eskmin burnu buyuk ama disardan bakinca duzgun buna rağmen surekli tikali grcrn doktora girti sinuzitten herslde diye doktor burnun ysmuk ondsn nefes alamiyodun drmus bu durumda yapilabilir venzer durumlarda da ams gorunusunu beğenmiyorum deyip yaptirmak Allah muhafaza şirktir tobe hasa sen iyi yaratamamissin ben daha guzel yapcam demekle ayni sey 
(136 puan) tarafından
Evet detaylı araştırmam lazım
tarafından
Hakkinizda hayirlisi olsun canim
0 oy
(5,407 puan) tarafından
Sağlık sorunu yok ise vücudumuzda beğenmediğimiz herhangi bir yeri değiştirmek Mevla Teala'ya haşa sen güzel yaratamamışsın beğenmedim değiştireceğim demektir. Bu aslında kaş aldırmak, dövme yaptırmak vs vs cok örneği var.
(522 puan) tarafından
Ben aldırmakta buna dahilmi peki ,yüzümde çok var ,gözümün yanında,hele boynumdaki ,yanağımda vardı buyuk ,valla boynumla yanagimdakini aldırdım ,boynumdaki iyice büyüyordu ,bide gozumdekicvar.
(5,407 puan) tarafından
Et beni bazen zararlı olabiliyor bir de sonradan mı çıktı yaş ilerledikçe çoğalıyor çünkü fetvalar değişiyor kişinin durumuna göre bunun için tam bir fetva bilmiyorum malesef.
0 oy
(18,181 puan) tarafından
Bende şurda bekleyeyim eşim yaptırsın istiyorum :)
0 oy
(3,395 puan) tarafından
Sülalemde herhalde gençlerin yarısı burun estetikli. Her evde 1 2 3 kişi bile yaptıran var. Geneli memnun
0 oy
(5,750 puan) tarafından
Valla canım önemli bir sağlık sorununuz yoksa dinen caiz değil.

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 379 göst.
0 oy
7 cevap 453 göst.
23 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 334 göst.
1 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde fatmagulll. (626 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 418 göst.
3 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,902 soru

12,323,840 cevap

39,050 kullanıcı

Kategoriler

...