0 oy
167 göst.
Diğer kategorisinde (4,917 puan) tarafından
2.5 yaş anam asiri inatlasma oldu çöp aticam elimde 3 tane cop poseti var yurumuyor bir yere gidiyoruz deli gibi agliyor birseyi tutturuyor uyku desen onada inatlasiyor 2 ydi uyudugunda onada kizdikda oyle yatti acaba 3 yas sendromumu basladi 

13 Cevaplar

0 oy
(1,401 puan) tarafından

Biz yaklaşık 3-5 aydır ayniyizz 28 aylık anamdan emdiğim süt burnumdan geliyor :D

(4,917 puan) tarafından
Bu ay benimde oyle pazartesi tuvalet egitimine basladim lazimliga oturtamadim her yere yapti aksamina pes ettim artık beze dönduk hazir degil demek ki bir kac ay sonra bir daha denicem
(1,401 puan) tarafından
2 yaşına girdi tuvalet eğitimi verdim çok güzel ilerledik tamamen bıraktı bezi lakin taşınma arefesinde altına işedi kalabalik curcuna derken bez taktı kaynanam ondan sonra başa döndük ya geri çıkarıyorum bezi altına isiyor
(4,917 puan) tarafından
Aklı karismistir bezi takinca
(1,401 puan) tarafından
Büyük ihtimalle çünkü altına yapınca anne bak gitti diyor
(4,917 puan) tarafından
Alisir gene canim yavas yavas :)
-Reklam-
0 oy
(36 puan) tarafından
18 gün sonra iki yaşı bitecek,sendromdan kurtulduk diye sukrederken lütfen üç yaş krizi biseysi çıkmasın :(
(4,917 puan) tarafından
Bir suru sendrom var kiz biz iyi buyumusuz valla :)
(36 puan) tarafından
Ay evet ya, analarımız sendrom falan bilmiyomus nasıl büyütmüşler :D
(4,917 puan) tarafından
Ne bilim kiz bizim ev bahceliydi biz hep bahcede oynadik eve yansimamistir belki sendromlar :)
(510 puan) tarafından
Valla benim anam usulca cimdiklerdi kesmedi mi popoya iki tokat dahada mi olmadı süpürge terlikle buyuduk
(36 puan) tarafından
Olabilir, akşama kadar oynayıp akşam ezan okununca yorgun argın eve koşturup yemek yiyip uyuyodk zaten ne güzeldi o zamanlar :)
(36 puan) tarafından
Aynen ya zaten o süpürge terlik ten sonra birşey yapsak bi gözlerini büyütse korkup siniyoduk yerimize :D
(4,917 puan) tarafından
O zamanlar iyi bizde travma kalmamis :)
(510 puan) tarafından
Ne günlerdi beeee
0 oy
(121,865 puan) tarafından
2bucuk 3 sene beklemisse hos gor ben 6 aydan beri neler cekiyom allah biliyo 
(4,917 puan) tarafından
Bu kadar yoktu canım park diye tutturuyor bu ara ogle uykusuna yatircam kacti gitti bende inat edicem oglen uykusuna yatirmicam bakalim ne yapcak
0 oy
(3,204 puan) tarafından
Bizimkisi de 2 den sonra başladı şimdi şimdi sakinleşti 32 aylık yani 7 8 aydır çok çektik 

Üstü kirli gezmeler mi dersin kirli bezle durmak istemeler saçı zaten şimdi bile ellettirmiyor uyku da ayrı problemdi  dışarı zorla cıkartıp eve zorla getiriyordum ama çok şükür düzeldi gibi nazar değmesin 
(4,917 puan) tarafından
Masallah canim bizim park sevdamiz var her ciktiginda parka gitmek istiyor
0 oy
(5,154 puan) tarafından
17 aylikken basladi 36 aylik artarak devam ediyo :(
(4,917 puan) tarafından
Daha da kotulesiyor desene canim
(5,154 puan) tarafından
Yani bazi seyler gecti yerine yenisi geldi. Bi de artik ikna etmek ,kandirmak daha zor. Gozleri aciliyo buyudukce :D
0 oy
(649 puan) tarafından
12.5 aylık 2 aydır çocuğumun huyu değişti resmen istemediği bişey mi var basıyo yaygarayı kucakladın kucağından mı indirdin vay haline hayır mı dedin cırlamasından kendi boğazı acıyor yine de susmuyor:D Allah sabır versin bizlere valla 
(4,917 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(16,186 puan) tarafından
3 yaşında olmayanlar iki der onlara diyeceğim siz birde üçü görün olur :)
(4,917 puan) tarafından
Her sendrom daha zor desene :)
0 oy
(256 puan) tarafından
Kızım şuan 32 aylık ve dediklerinizin eksiği yok fazlası var. Bayağı kafa tutuyor, aşırı inatçı. Bazen o kadar ağlıyor ki, neye ağladığını unutuyor. Duş alma, yemek yeme, uyku hepsi sorun. Üst başı da kendi seçiyor. Sırf inadından değişik çift çoraplar giyiyor :) kardeşine de çok sataşıyor. Umarım en kısa zamanda bu dönemi atlatırız.. 
(4,917 puan) tarafından
Banyoda oyle cok sever ama iş saca gelince oyle bir aglar ki birde anne anne diye agliyor goren dövuyorum sanir
(256 puan) tarafından
Bizim de aynı şekilde, saç yıkamaya gelince ortalık inliyor desem yalan olmaz.
(5,154 puan) tarafından
Ayy bizi anlatmissiniz. 36 aylik suan.3-5 aydir inatci,hersey aglar. Bayoyu cok severdi suan cok sorun oluyo. Kiyafette en buyuk problemimiz onu giymem bunu giymem ,rengi uyumlu degil, pembe cok pembe olmali,uyumlu degil,beni rahatsiz ediyo. Uyurken kisa kollu giyecegim,sabahlari kapsonlu ile cikmak ister ayy her sabah her aksam kiyafet kavgasi yapiyoruz.
(256 puan) tarafından
Kıyafet için yine çok sorun etmiyorum ama banyo olayı kötü geçiyor. Bunu en azından bitirseydin iyi olurdu.
0 oy
(354 puan) tarafından
Benim kızım 1 yaşında şimdiden aşırı inatçı kendi istediği olana kadar dövmüşüz gibi ağlıyor 
(4,917 puan) tarafından
Dogrudur canim istegi olana kadar yapiyorlar onu
(354 puan) tarafından
Şuan ikinci uykusunu bitirmiş olması gerekiyor ama ikinci uykuya yatıramadım dövüyorum gibi ağlıyor çıldırmak üzereyim
0 oy
(8,613 puan) tarafından
36 aydan selam 1 haftadır kafayı yicem  :) 
(4,917 puan) tarafından
Daha mi beter oluyorlar :)
(8,613 puan) tarafından
Oturup aglicam artık:((
Ben böyle bir şey görmedim hayatımda 2ye şükür resmen
(4,917 puan) tarafından
Dogrudur canim ben ara ara agliyorum o haddeye geliyorum yoksa sakinlesemiyorum :)
0 oy
(1,822 puan) tarafından
Kızım 28 aylık. Son 1 haftadır iyice inatlasti . Bir hayır kelimesi öğrenmiş her şeye hayır. Kızım gel üstünü giydereyim hayır, yemek ye hayır, bezini değiştireyim hayır, uyutayim hayır her şeye hayır. Ama onun zararına bir şey desem hemen koşar. 
0 oy
(576 puan) tarafından
2 yaşında başlar 4 yaşa kadar devam eder :(
0 oy
(2,432 puan) tarafından
Valla ben sendrom durumuna inanmıyorum şahsen benim buyuk kiz gayet sakin büyüdü 

Kucuk kızım 1 yasinda çok yaramazlasti 

Bence şimdiki cocuklarda var

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 145 göst.
18 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Banubanu (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 145 göst.
2 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Leyli (223 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 285 göst.
23 Mart 2021 Aile kategorisinde Azra05 (240 puan) tarafından soruldu