0 oy
98 göst.
Diğer kategorisinde (49 puan) tarafından
Kzilar daha doğum yapalı 40 gün olmadı ama sütüm sanki azalmış gibi ya hep yumuşak sert değil süt dolu olan goğus sert olmaz mı ya sütüm artması için ne yapabilirim.ya

6 Cevaplar

0 oy
(777 puan) tarafından
Hayır canım  göğüs bı zamandan sonra terbiye oluyor beyin artık ne kdar süt üreteceğini biliyor o yüzden yumuşak olması normal bol bol emzir soğan bulgur hoşaf süt yapıyor bol ye
(49 puan) tarafından
TM cnm çok saol
(777 puan) tarafından
Sende sağol canım ☺️
-Reklam-
0 oy
(2,673 puan) tarafından
Tam tersi şuan olması gerektiği gibi bende sorun sanmıştım post açtım hemşireye sordum ama böyle olması gerekiyormuş
0 oy
(4,380 puan) tarafından
Sürekli emiyorsa sert olmaz canım. Ben de kızım 2 aylık filandi hep yumuşaktı 2 saat disarda isim vardı eve döndüm semsert olmuştu gogsum emmedigi için hep sütler akmisti. Yani sürekli emiyorsa ondan yumuşaktır.
(49 puan) tarafından
TM cnm çok saol artması için ne yapalirim peki
(4,380 puan) tarafından
Rezene çayının çok faydasını görmüştüm kuzum
(49 puan) tarafından
TM cnm deniyim o zaman çok saol
0 oy
(3,894 puan) tarafından
İlk başta göğüsler süt ile dolup şişer zamanla olması gereken duruma gelir yani sütün azalmaz ama sana tavsiyem bulgur ye çay iç rezene çayı yapıp iç en önemlisi yemeğine dikkat et ve sters yapma o zaman Allah'ın izniyle sıkıntı olmaz 
(49 puan) tarafından
TM cnm saol
0 oy
(417 puan) tarafından
Bol bol su iç dınlen ve hiçç düşünme bebeğine odaklan birde ılık duş al bol bol atın olsun inşallah
0 oy
(2,030 puan) tarafından
yumuşak olması normal canım ihtiyaç kadar üretiyor artık vücut ancak sütüm azalmasın kaliteli ve bol olsun diyorsanız rezene çayı, bol su, sağlıklı beslenme bunlara dikkat etsen yeterli canım bir de uyku diyorlar tabi ama onu hiç yapamadım. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 60 göst.
3 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 2801 (666 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 101 göst.
7 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Arifekalan (170 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 135 göst.
27 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 51 göst.

408,336 soru

12,267,613 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...