0 oy
218 göst.
Diğer kategorisinde (673 puan) tarafından
Kızlar 1 aylık bebeğim var doğduğundan beridir yan yatırıyorum reflü yatağında ama aklıma geldi arada düz sırt üstü mü yatırmam gerekiyor acaba sizler bebeğinizi basıl yatırıyorsunuz 

14 Cevaplar

+1 oy
(322 puan) tarafından
Benim ikisi de yuzustu buyudu, gazlilardi ve en rahat oyle uyuyolardi. Ama bunu sana ben tavsiye edemem, sonucta yuzustu annelerin cekindigi bir pozisyon. Kusma vs icin yan yatirmak en ideali ancak kafa sekli bozulmasin diye arada bebegi cevirmek en mantiklisi..her pozisyondan biraz biraz yani. 
-Reklam-
+1 oy
(766 puan) tarafından
Dönmeyi öğrenene kadar en güvenliği sort üstü yatırmak, döndükten sonra zaten koyduğun gibi durmuyor. Sırtüstü tehlikeli diyenler insan vücudunu tanımıyorlar, sırt üstü yatınca yemek borusu soluk borusunun altında kalıyor o yüzden kustuğunda kusmuk soluk borusuna kaçmıyor
(5,307 puan) tarafından
Tam olarak bunu yazmaya gelmiştim. Asıl yan yatırmak tehlikeli ama kimse kabul etmiyor bunu :)
(766 puan) tarafından
Yan yatınca kusmuk akıp gidecek güya, onun için güvenli sanıyorlar
0 oy
(7,431 puan) tarafından

Bnmkinnde de reflu var . Reflu yatağı almadık. Düz yatiriyorum başına yastık koyuyoruz

(577 puan) tarafından
Bebeklerin 2 yaştan önce yastıkla yatması boyun ve omurga sağlığı açısından pek hoş bir durum değil
(7,431 puan) tarafından
Biliyorum ama refluden dolayı yaptik
(577 puan) tarafından
Reflü yatağı alacak maddi durumunuz yok mu?
(7,431 puan) tarafından
Maddiyatla alakası yok. Kayiyormus bebek ondan . Almak istemedim
(577 puan) tarafından
Gidip bi deneseydiniz keşke kayma falan yok. Kalitesiz ürün alınmıştır. Yani yastık gerçekten hiç hoş değil
0 oy
(12,583 puan) tarafından
kimi sırt üstü tehlikeli değil diyor ama ben hep yan yatırdım 
(673 puan) tarafından
Bende hep yan yatırdım aama düz mü daha sağlıklı acaba
(12,583 puan) tarafından
uyanık kaldığında sırt üstü tuttum ama uyurken hep yan yatırdım
0 oy
(748 puan) tarafından
Her iki yanına ve arada sırt üstü de yatırıyorum şu an 1 buçuk aylık sırt üstü yatıyor 
(673 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim
(748 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
(3,081 puan) tarafından
Geceleri yan yatır her seferinde değiştir yönünü. Ama gündüzleri sırt üstü yüz üstü yanında yatırabilirsin. Kusar geceleri Allah esirgesin 
0 oy
(4,380 puan) tarafından
Bir sağa bir sola yatır canım çok küçük daha düz yatırma çünkü küsüp bogulabilir Allah korusun. Yanında olduğun zamanlar da düz yatirabilirsin kafası ***** olmasın. Eşimin kuzeni hep düz yatırmış kız 1 yaşında kafası dum düz duruyor inşallah düzelir.
0 oy
(3,893 puan) tarafından
Valla benimde bebeğimde reflü var hep bir sağa sola yatırdim sonra sırt üstüne alıştim bebeğimin başı hafif uzun olduğunu fark ettim annem bana hep sırt üstü yatırma her gün bir sağ tarafa bir sol tarafa bazende sırt üstü yatir kafası düzelir dedi hafif başını yukarı kaldır yeter dedi onu dinledim ve cidden düzeldi başı 
0 oy
(1,057 puan) tarafından
Bu gün babaannem aradı uyardı beni yanında yoksan yan yatır dedi. Yanındaysan sırt üstü yatırsan da olur dedi
0 oy
(1,333 puan) tarafından
Ben hep yan yatırdım Allaha şükür hiçbişeycik olmadı 
0 oy
(22,049 puan) tarafından
Kesinlikle yan yatır

Sırt üstü boğuluyordu benim kız küsmüş farkına varmamisrim

Salisesinde yetiştim yoksa Allah muhafaza çok kötü sonuçlar olacaktı 
0 oy
(3,339 puan) tarafından
Sen yanındayken sırt üstü yatırabilirsin
0 oy
(5,751 puan) tarafından
En iyisi yan yatırmak çünkü kusma oluyor sırt üstü yattığında kendi dönemedigi için kusamiyor. Ama yan şekilde kusuyor. Ben kendini sağa sola çevirene kadar yan yatırıyorum.
0 oy
(51,324 puan) tarafından
gündüz gözün ustundeyken siet ustude yatir ki kafasi ***** olmasin

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 248 göst.
2 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Hilalyyy (442 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 572 göst.
0 oy
5 cevap 159 göst.
0 oy