0 oy
180 göst.
önce Diğer kategorisinde (41 puan) tarafından
Arkadaşlar ben 3 aylık iğneyle korunuyorum 5 sene falan oldu iki dezavantajı var biri adeti kesiyor biri de biraz iştahı açıp kilo aldırıyor 5 senede 5 kilo falan aldım pek almadım ama yine de aldırıyor 

Sizin öneriniz iğne den daha mantıklı olan korunma yöntemi var mı bilgisi olan 

6 Cevaplar

+3 oy
önce (92 puan) tarafından

İnsallah simdi biri cikip biz geri cekilme ile korunuyoruz demez :D en gicik oldugum konulardan biri :D milli korun(ama)ma yontemi :D

önce (247 puan) tarafından
Niye öyle diyon  ben öyle korundum hiç biseycikte olmadı :⁠-⁠D:⁠-⁠D:⁠-⁠D
önce (92 puan) tarafından
Kiz o bi korunma yontemi degil :D olmadiysa öp basina koy Allah in sevdigi kuluymussun :D bile bile lades demek o :D
:⁠-⁠D vllh ben onu bunu bilmem beni korudu :⁠-⁠D:⁠-⁠D:⁠-⁠D
önce (1,113 puan) tarafından
Korunma yöntemi olmadığı gibi uzun vadede erkekte kısırlık da yapıyor. Saçma sapan hareketler :)
Size göre saçma eskiden beri kullanılan bir yöntem tabiki kiminde ise yaramıyor zaten %100 koruma sağlıyor demiyorum ama eskiden beri böyle korunan insanlar var nasilki prezervatif yırtık çıkabiliyor gebe kalınıyor  buda öyle kaçak olunca gebe kalınıyor yani %100 korunma diye bişey yok nasip işi
Ben gebe kalma yüzdesinden bahsetmiyorum yalnız. Erkeğe verdiği zararı diyorum. Hiçbir yöntem %100 korumaz ki. Ama geri çekilme kadar da saçma bir yöntem yok. Kondom kullanmak istemeyen erkeklerin uydurduğu bir şey bu.
önce (1 puan) tarafından
Neden erkeklere zarar veriyor ve kısırlık yapıyor onu anlamadım ve ilk kez duydum
Bnde onu diyorum zararlı olsaydı şuan herkes kısırdı:⁠-⁠D bazı erkekler gerçekten kullanmayı bilmiyor gericekilmeyi de kondomu da
-Reklam-
+2 oy
önce (17,992 puan) tarafından
Geri Çekilme+ prezervatif 

Bu mantıklı geliyor bana

Hap spiral iğne sağlık için güzel deil
+1 oy
önce (2,555 puan) tarafından
Yasmin 3 yıldır kullanıyorum yan etkisini görmedim şükür 
önce (2,077 puan) tarafından
Artılıyorum :) + ben de 1 yıldır kullanıyorum
+1 oy
önce (889 puan) tarafından
9 ay geri çekilme ile korundum. Ondan sonra isteyerek hamile kaldım. 7 ay önce doğum yaptım hala geri çekilme yöntemi ile korunuyoruz. 
O bir korunma yöntemi değil. Kondom kullanmak istemeyen erkeklerin uydurduğu saçma sapan sağlıksız bir yöntem.
Valla kuzenim 8 yıl bu yöntemle korunmuş. Aynı şekilde bende
Korunmak değil işte bu. Zorluyorsunuz resmen erkeği. Kuzeniniz ve siz yaptınız diye doğru bir yöntem olduğunu anlamına gelmiyor.
Yaw ben kalkıp ben böyle korunuyorum sende böyle korun demiyorum ki. Sadece yontemimi soyledim.
0 oy
önce (7,541 puan) tarafından
Prezervatiften başkasına güvenmiyorum 
0 oy
önce (1,071 puan) tarafından
% 100 garantili asker arkadasi olmak bence

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 159 göst.
2 Ocak 2023 Diğer kategorisinde handehande5 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 214 göst.